Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

auraa, dzielna z Ciebie kobieta

Nie wiem czy dzielna, za długo to wszystko trwało. Chciałyśmy żeby Bezik trafił w miejsce które znał ale nie udało się..

Posted

Bezik już w hotelu.... Pojechał po niego mąż Sylwii. P. Kasia bardzo przy rozstaniu płakała. Dała wszystkie jego rzeczy i powiedziała, że już nigdy nie weźmie żadnego psa. W tych warunkach nie może.. Bezik po wyjściu z domu rzeczywiście zaczął bardzo szczekać ale przywołany do porzadku uspokoił się. W hotelu od razu zaprzyjaźnił się z suczkami. Tyle na razie wiem... I znowu prosze o pomoc w utrzymaniu chłopaka! koszt hotelu 350zł z karmą

Posted

Bezik na szczęście bezpieczny.A jego już nie pańcia doszła chyba do słusznego wniosku. Może kicię wziąć.

To dobry pomysł!

Bezik narazie jest zdezorientowany. Sylwia słuchała czy zostawiony w boksie nie piszczy ale był cichutko.

Posted

Bezik ma ciepło i więcej swobody niż w swoim domu. Jest jeszcze zdezorientowany, nie bardzo chce się bawić ale wreszcie może pobiegać. Pani Kasia i jej mąż cały czas przeżywają, że psa już nie ma. Ale może zaznają trochę spokoju ze strony sąsiada. Każdy dźwięk wydawany przez psa wiązał się z waleniem w ścianę i awanturą.

Posted

Nie zawsze kanapa jest najlepszym miejscem z punktu widzenia psa. Bezik miał swoich ludzi, ale żył w stresie i z ograniczoną swobodą i możliwością wyładowania energii w zabawie.

Teraz się wyciszy, nabierze ogłady i nowych umiejętności(doczytałam, że hotelik współpracuje z behawiorystą z mojego ulubionego COAPE :) ) i nowy domek znajdzie się szybko :). Kanapa, też może w nim być ;)

Posted

Bazarków robić nie potrafię, ale mam trochę fantów - głównie książki.

Jeśli przyślesz zdjęcia fantów to mogę zrobić bazarek.

Posted

Przyślę :) Jutro wybiorę książki, popatrzę co jeszcze i popstrykam.  Oczywiście, zajmę się ew. wysyłką :)

Świetnie :)

Na PW podam adres e-mail.

Jeśli ktoś ma fanty i także zrobi zdjęcia i opisy, mogę dołączyć do fantów konfirm31 i wystawić razem na jednym bazarku.