auraa Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 auraa, dzielna z Ciebie kobieta Nie wiem czy dzielna, za długo to wszystko trwało. Chciałyśmy żeby Bezik trafił w miejsce które znał ale nie udało się.. Quote
Nutusia Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Nie wiedziałam, że w Lasku Brzozowym są miejsca w domu (czy chyba raczej boksy wewnętrzne). Byłam tam kiedyś... Oby ta nauka była. I co ważniejsze - przyniosła efekty. Quote
malagos Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Dobrze, ze jest miejsce. Wiele to kosztuje?... Quote
konfirm31 Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 No właśnie - nauka jest baaardzo istotna :) Quote
auraa Posted November 27, 2015 Author Posted November 27, 2015 Bezik już w hotelu.... Pojechał po niego mąż Sylwii. P. Kasia bardzo przy rozstaniu płakała. Dała wszystkie jego rzeczy i powiedziała, że już nigdy nie weźmie żadnego psa. W tych warunkach nie może.. Bezik po wyjściu z domu rzeczywiście zaczął bardzo szczekać ale przywołany do porzadku uspokoił się. W hotelu od razu zaprzyjaźnił się z suczkami. Tyle na razie wiem... I znowu prosze o pomoc w utrzymaniu chłopaka! koszt hotelu 350zł z karmą Quote
Poker Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Bezik na szczęście bezpieczny.A jego już nie pańcia doszła chyba do słusznego wniosku. Może kicię wziąć. Quote
auraa Posted November 27, 2015 Author Posted November 27, 2015 Bezik na szczęście bezpieczny.A jego już nie pańcia doszła chyba do słusznego wniosku. Może kicię wziąć. To dobry pomysł! Bezik narazie jest zdezorientowany. Sylwia słuchała czy zostawiony w boksie nie piszczy ale był cichutko. Quote
auraa Posted November 28, 2015 Author Posted November 28, 2015 Bezik mowi. Nie zapominajcie o mnie! Quote
papryka Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Jesteśmy w kontakcie z Sylwią. Całe szczęście że Bezik już bezpieczny... Smutno, że ta historia tak się zakończyła... Quote
Nutusia Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Strasznie mi żal Bezika. Najgorsze, co może psa spotkać, to trafić z lepszych warunków do gorszych :( Quote
auraa Posted November 28, 2015 Author Posted November 28, 2015 Bezik ma ciepło i więcej swobody niż w swoim domu. Jest jeszcze zdezorientowany, nie bardzo chce się bawić ale wreszcie może pobiegać. Pani Kasia i jej mąż cały czas przeżywają, że psa już nie ma. Ale może zaznają trochę spokoju ze strony sąsiada. Każdy dźwięk wydawany przez psa wiązał się z waleniem w ścianę i awanturą. Quote
konfirm31 Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Nie zawsze kanapa jest najlepszym miejscem z punktu widzenia psa. Bezik miał swoich ludzi, ale żył w stresie i z ograniczoną swobodą i możliwością wyładowania energii w zabawie. Teraz się wyciszy, nabierze ogłady i nowych umiejętności(doczytałam, że hotelik współpracuje z behawiorystą z mojego ulubionego COAPE :) ) i nowy domek znajdzie się szybko :). Kanapa, też może w nim być ;) Quote
Poker Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 trzeba włączyć optymizm. Bezik znajdzie super domek. Quote
malagos Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Pewnie! dobrze, ze już jest u papryczki :) Quote
auraa Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 Nie u papryczki, Jest pod Łowiczem W Pensjonacie pod Brzozami. Quote
malagos Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Pomyłeczka, sorki... Zakodowałam sobie paprykę i tak mi zostało... :huh: Quote
auraa Posted November 30, 2015 Author Posted November 30, 2015 Bezik wiele przeszedl a traz pottzebuje deklaracji.pomozcie! Moze jskis -bazarek? Quote
konfirm31 Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Bazarków robić nie potrafię, ale mam trochę fantów - głównie książki. Quote
elik Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Bazarków robić nie potrafię, ale mam trochę fantów - głównie książki. Jeśli przyślesz zdjęcia fantów to mogę zrobić bazarek. Quote
konfirm31 Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Przyślę :) Jutro wybiorę książki, popatrzę co jeszcze i popstrykam. Oczywiście, zajmę się ew. wysyłką :) Quote
elik Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Przyślę :) Jutro wybiorę książki, popatrzę co jeszcze i popstrykam. Oczywiście, zajmę się ew. wysyłką :) Świetnie :) Na PW podam adres e-mail. Jeśli ktoś ma fanty i także zrobi zdjęcia i opisy, mogę dołączyć do fantów konfirm31 i wystawić razem na jednym bazarku. Quote
Nutusia Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Ja mam jeszcze fanty konfirm, ale wtedy wysyłka nie będzie z jednego miejsca i to może być problem... Quote
Recommended Posts