Jump to content
Dogomania

Szkieleciki Wiki i Milka. Pati z przepukliną na brzuszku. Wiki i Milka już w DS. Pati szuka DS!

Recommended Posts

Posted

odwiedzam panienki póki co jeszcze na dogo

Dorotko, zakochasz się jak nic w obu, jak je poznasz:-) A my będziemy mieli ucztę dla oczu - Twoje zdjęcia:-)

Poleciał niewielki grosik dla suczek :)

Dorciu, bardzo serdecznie Ci dziękujemy! Jak tylko dotrą, od razu wpisuję:-)

Miłego dnia :)

i wzajemnie Gusiaczku:-) A przede wszystkim zdrowia!!!

Posted

Witajcie:-) Mamy sznasę na cudne zdjęcia w weekend, bo do suniek wybiera się Isadora:-)

Mnie też roznosi, żeby tam pojechać, ale nie wiem, czy dam radę, bo od 3 dni usiłuję odnaleźć młodego psiaka, który przybłakał się w okolice Rzymowskiego i Szturmowej 2:-( Jesze o 7 rano wczoraj tam biegał, a później zniknął.

Przedwczoraj 2 razy zjadł mi już z ręki, ale jakikolwiek mój ruch powodowal paniczną ucieczkę:-( To średni psiak, ale dzikus straszny. Prawie 2 godziny karmienia go nie przyniosły rezultatu. Wczoraj chodziłam tam do wieczora i nawoływałam, bo jak sie do niego woła, to staje. Nie ma go:-( Na Paluchu też sprawdzałam na kwarantannie, nie ma:-(

Prawdopodobnie jutro zrobimy z sąsiadką dyżury i będziemy się starały być tam większość dnia. Może wróci jeśli zapamięta, że tu był nakarmiony. Najgorsze, że przedwczoraj wkraczał już na ruchliwą ulicę Rzymowskiego. Marzę o tym, żeby go złapać...

Posted

Witajcie:-) Mamy sznasę na cudne zdjęcia w weekend, bo do suniek wybiera się Isadora:-)

Mnie też roznosi, żeby tam pojechać, ale nie wiem, czy dam radę, bo od 3 dni usiłuję odnaleźć młodego psiaka, który przybłakał się w okolice Rzymowskiego i Szturmowej 2:-( Jesze o 7 rano wczoraj tam biegał, a później zniknął.

Przedwczoraj 2 razy zjadł mi już z ręki, ale jakikolwiek mój ruch powodowal paniczną ucieczkę :-( To średni psiak, ale dzikus straszny. Prawie 2 godziny karmienia go nie przyniosły rezultatu. Wczoraj chodziłam tam do wieczora i nawoływałam, bo jak sie do niego woła, to staje. Nie ma go:-( Na Paluchu też sprawdzałam na kwarantannie, nie ma:-(

Prawdopodobnie jutro zrobimy z sąsiadką dyżury i będziemy się starały być tam większość dnia. Może wróci jeśli zapamięta, że tu był nakarmiony. Najgorsze, że przedwczoraj wkraczał już na ruchliwą ulicę Rzymowskiego. Marzę o tym, żeby go złapać...

Trzymam kciuki za maluszka, oby udało się go złapać.

Posted

Sunieczki dostały dzisiaj prezent od Usiatej (Podmcent) :smile: Cała stówa zasiliła konto suniek! Bardzo dziękujemy Gosiu:-) Zawsze pamiętasz o naszych podopiecznych:-)

Serdecznie dziękujemy:)

Wiki, czuje sie bardzo dobrze, chętnie chodzi na spacery, bawi się, przytula, za moment bedzie gotowa do adopcji.

Milka zrobiła ogromne postępy i spacery zaczęly sprawiac jej przyjemnosc. Tak jak prosilam Anię, wychodzily codziennie po za ogrodek i zwiększaly dlugosc spaceru. Teraz Milka juz wie ,ze swoje potrzeby zalatwia sie po za ogrodem, zaczęla też węszyc i nie boi sie wyjscia po za furtkę ogródka.
W domu obie dziewczynki zachowują sie idalnie.

Miłego weekendu! :)

Posted

Polecam, przeczytajcie proszę.

"Dokonane w ostatnim czasie badania suchej karmy dla zwierząt domowych ujawniły kilka bardzo niepokojących faktów. Rada Konsumentów z Hongkongu opublikowała niedawno wyniki badań przeprowadzonych na blisko czterdziestu suchych karmach dla zwierząt domowych. Dwadzieścia karm dla psów i dziewiętnaście dla kotów wykazały obecność aflatoksyny B1"

http://webcache.goog...pl&client=opera

Posted

Od kiedy Ovo jest na mokrej karmie (dziękuję Elu za sugestie i wskazanie odpowiedniej karmy :)) kłopoty z jelitami zdarzają się b. rzadko

i tylko wtedy, gdy coś capnie łakomczucha jedna 

Kilkakrotnie sprawdzałam (niezawodna metoda próby) podając trochę suchej karmy - efekt? jazda bez trzymanki  :lookarou:

To sprawy jelitowe, ale rakotwórcze "ulepszacze" ? zgroza

Coś jest na rzeczy ....

Posted

Byłam dzisiaj w tym podłym miejscu:(

Zabrałam 5 szczeniąt. Serce mam w kawałkach bo jest tam malutki chłopczyk, kopia Milki z wiszącą przednią łapką :(

Nie chcieli mi go dać bo jest na kwarantannie:(

Została też sunieczka , góra 3-4 miesiące...

I ponad 400 innych......