dorcia01 Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Poleciał niewielki grosik dla suczek :) Quote
Ewa Marta Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 odwiedzam panienki póki co jeszcze na dogo Dorotko, zakochasz się jak nic w obu, jak je poznasz:-) A my będziemy mieli ucztę dla oczu - Twoje zdjęcia:-) Poleciał niewielki grosik dla suczek :) Dorciu, bardzo serdecznie Ci dziękujemy! Jak tylko dotrą, od razu wpisuję:-) Miłego dnia :) i wzajemnie Gusiaczku:-) A przede wszystkim zdrowia!!! Quote
Ellig Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Dobrego dnia dla Wszystkich , zyczymy! :) Quote
Ewa Marta Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 Sunieczki dostały od Dorci01 30 zł!!!! Bardzo Ci dorciu dziękujemy, pędzę zapisać:-) Quote
Gusiaczek Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Zaglądam przy porannej kawie Miłego dnia :) Quote
Ewa Marta Posted October 16, 2014 Author Posted October 16, 2014 Witajcie:-) Mamy sznasę na cudne zdjęcia w weekend, bo do suniek wybiera się Isadora:-) Mnie też roznosi, żeby tam pojechać, ale nie wiem, czy dam radę, bo od 3 dni usiłuję odnaleźć młodego psiaka, który przybłakał się w okolice Rzymowskiego i Szturmowej 2:-( Jesze o 7 rano wczoraj tam biegał, a później zniknął. Przedwczoraj 2 razy zjadł mi już z ręki, ale jakikolwiek mój ruch powodowal paniczną ucieczkę:-( To średni psiak, ale dzikus straszny. Prawie 2 godziny karmienia go nie przyniosły rezultatu. Wczoraj chodziłam tam do wieczora i nawoływałam, bo jak sie do niego woła, to staje. Nie ma go:-( Na Paluchu też sprawdzałam na kwarantannie, nie ma:-( Prawdopodobnie jutro zrobimy z sąsiadką dyżury i będziemy się starały być tam większość dnia. Może wróci jeśli zapamięta, że tu był nakarmiony. Najgorsze, że przedwczoraj wkraczał już na ruchliwą ulicę Rzymowskiego. Marzę o tym, żeby go złapać... Quote
ewu Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Witajcie:-) Mamy sznasę na cudne zdjęcia w weekend, bo do suniek wybiera się Isadora:-) Mnie też roznosi, żeby tam pojechać, ale nie wiem, czy dam radę, bo od 3 dni usiłuję odnaleźć młodego psiaka, który przybłakał się w okolice Rzymowskiego i Szturmowej 2:-( Jesze o 7 rano wczoraj tam biegał, a później zniknął. Przedwczoraj 2 razy zjadł mi już z ręki, ale jakikolwiek mój ruch powodowal paniczną ucieczkę :-( To średni psiak, ale dzikus straszny. Prawie 2 godziny karmienia go nie przyniosły rezultatu. Wczoraj chodziłam tam do wieczora i nawoływałam, bo jak sie do niego woła, to staje. Nie ma go:-( Na Paluchu też sprawdzałam na kwarantannie, nie ma:-( Prawdopodobnie jutro zrobimy z sąsiadką dyżury i będziemy się starały być tam większość dnia. Może wróci jeśli zapamięta, że tu był nakarmiony. Najgorsze, że przedwczoraj wkraczał już na ruchliwą ulicę Rzymowskiego. Marzę o tym, żeby go złapać... Trzymam kciuki za maluszka, oby udało się go złapać. Quote
Gusiaczek Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Dzień dobry Dziewczęta :) Ewuś, mam nadzieję, ze uda Ci się złapać Psiaczka ..... Quote
Ewa Marta Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Psiak zniknął:-( Miałam już nagranego Jamora do złapania go jutro, ale malucha nie ma:-( Quote
Gusiaczek Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Psiak zniknął :-( Miałam już nagranego Jamora do złapania go jutro, ale malucha nie ma:-( przykro :( Quote
Ewa Marta Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Sunieczki dostały dzisiaj prezent od Usiatej (Podmcent) :smile: Cała stówa zasiliła konto suniek! Bardzo dziękujemy Gosiu:-) Zawsze pamiętasz o naszych podopiecznych:-) Quote
Ellig Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Sunieczki dostały dzisiaj prezent od Usiatej (Podmcent) :smile: Cała stówa zasiliła konto suniek! Bardzo dziękujemy Gosiu:-) Zawsze pamiętasz o naszych podopiecznych:-) Serdecznie dziękujemy:) Wiki, czuje sie bardzo dobrze, chętnie chodzi na spacery, bawi się, przytula, za moment bedzie gotowa do adopcji. Milka zrobiła ogromne postępy i spacery zaczęly sprawiac jej przyjemnosc. Tak jak prosilam Anię, wychodzily codziennie po za ogrodek i zwiększaly dlugosc spaceru. Teraz Milka juz wie ,ze swoje potrzeby zalatwia sie po za ogrodem, zaczęla też węszyc i nie boi sie wyjscia po za furtkę ogródka. W domu obie dziewczynki zachowują sie idalnie. Miłego weekendu! :) Quote
Ellig Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Polecam, przeczytajcie proszę. "Dokonane w ostatnim czasie badania suchej karmy dla zwierząt domowych ujawniły kilka bardzo niepokojących faktów. Rada Konsumentów z Hongkongu opublikowała niedawno wyniki badań przeprowadzonych na blisko czterdziestu suchych karmach dla zwierząt domowych. Dwadzieścia karm dla psów i dziewiętnaście dla kotów wykazały obecność aflatoksyny B1" http://webcache.goog...pl&client=opera Quote
Gusiaczek Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Od kiedy Ovo jest na mokrej karmie (dziękuję Elu za sugestie i wskazanie odpowiedniej karmy :)) kłopoty z jelitami zdarzają się b. rzadko i tylko wtedy, gdy coś capnie łakomczucha jedna Kilkakrotnie sprawdzałam (niezawodna metoda próby) podając trochę suchej karmy - efekt? jazda bez trzymanki :lookarou: To sprawy jelitowe, ale rakotwórcze "ulepszacze" ? zgroza Coś jest na rzeczy .... Quote
ewu Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Psiak zniknął :-( Miałam już nagranego Jamora do złapania go jutro, ale malucha nie ma:-( O Boże jak przykro:( Quote
ewu Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Byłam dzisiaj w tym podłym miejscu:( Zabrałam 5 szczeniąt. Serce mam w kawałkach bo jest tam malutki chłopczyk, kopia Milki z wiszącą przednią łapką :( Nie chcieli mi go dać bo jest na kwarantannie:( Została też sunieczka , góra 3-4 miesiące... I ponad 400 innych...... Quote
ewu Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Suni z naderwanym uszkiem już nie ma, ponoć została adoptowana, oby.... Quote
Recommended Posts