Sara2011 Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 Dziewczyny dostałam taką odpowiedź na mojego mejla do Cerusiowej / mam nadzieję, ze się nie obrazi, ze go zacytuję/ : Sorki, ale nie mam czasu na dogo, jak i na wiele innych spraw w zyciu. Nie zlosc sie, ok?Dziekuje Ci b. za informacje. Doceniam to.Swietnie, ze Mika dostaa szanse :) To b. ladny pies, a zdjecia sa super. Czy na Etne mam wplacac na inne konto?, czy moze isc na to samo, co na Mike tylko zmienic imie na Etna? PozdrowkiKasia Certusowa Co mam jej napisać? I skąd jej przyszło do głowy, że możemy się złośćić??? :hmmmm: Ojej super, AlfaS odpisz Kasi że bardzo dziękuję za pomoc MICE i chęć dalszej pomocy Etnie. Konto to samo tylko zmienić imię na ETNA. I oczywiście nikt się nie złości, wprost przeciwnie :). Bardzo gorąco dziękuję Kasi i Tobie AlfaS za pomoc w kontakcie z Kasią :) Quote
AlfaLS Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Ojej super, AlfaS odpisz Kasi że bardzo dziękuję za pomoc MICE i chęć dalszej pomocy Etnie. Konto to samo tylko zmienić imię na ETNA. I oczywiście nikt się nie złości, wprost przeciwnie :). Bardzo gorąco dziękuję Kasi i Tobie AlfaS za pomoc w kontakcie z Kasią :) Ok, teraz zacytowałam Ciebie w mejlu do Kasi :grins: . Quote
Elisabeta Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Ojej super, AlfaS odpisz Kasi że bardzo dziękuję za pomoc MICE i chęć dalszej pomocy Etnie. Konto to samo tylko zmienić imię na ETNA. I oczywiście nikt się nie złości, wprost przeciwnie :). Bardzo gorąco dziękuję Kasi i Tobie AlfaS za pomoc w kontakcie z Kasią :) Na tym wątku się nikt nie złości. :D Etna - miła sunia, to i atmosfera miła... :lol: ;) Quote
Sara2011 Posted October 25, 2014 Author Posted October 25, 2014 Na tym wątku się nikt nie złości. :D Etna - miła sunia, to i atmosfera miła... :lol: ;) Dzień dobry w ten chłodny poranek :). Tak się cieszę, ze MIKA dupcię grzeje w domku a ETNA nie siedzi zamknęta w ciasnej klatce i marznie tylko może biegać i biegac i biegać i rozgrzewać kosteczki. Tylko tamtych pozostałych psiaków żal :( Quote
Elisabeta Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Dzień dobry. :) :) Lubię przesunięcie czasu w tą stronę. ;) Quote
Sara2011 Posted October 26, 2014 Author Posted October 26, 2014 Dzień dobry. :) :) Lubię przesunięcie czasu w tą stronę. ;) Heheh, ja też bardzo lubię :) Quote
Mattilu Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014    Bardzo serdecznie dziekuję :) Konto wysłane, mam nadzieję że doszło bo przy tym nowym Dogo to różnie może być. Doszlo, jutro zrobie przelew:) Quote
AlfaLS Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 Certusowa zmieniłą już opis wpłaty i kasa będzie szła na Etnę. Jakby co mam pozwolenie podać jej adres e-mail ;-) . Quote
Sara2011 Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 Certusowa zmieniłą już opis wpłaty i kasa będzie szła na Etnę. Jakby co mam pozwolenie podać jej adres e-mail ;-) . Bardzo dziękuję AlfaLS za pomoc :) Quote
Sara2011 Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 LILU, co tam u ETNY? Czy coś się zmieniło w jej zachowaniu, w końcu już trochę czasu już jest w hoteliku :). Czy nadal taka energiczna? LILU, ile Etna może ważyć? Wpisałabym chociaż taką orientacyjną wagę do ogłoszeń. Quote
Elisabeta Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 LILU, co tam u ETNY? Czy coś się zmieniło w jej zachowaniu, w końcu już trochę czasu już jest w hoteliku :). Czy nadal taka energiczna? LILU, ile Etna może ważyć? Wpisałabym chociaż taką orientacyjną wagę do ogłoszeń. Saro, masz nadzieję, że nasz słodki pulpecik schudł? :mdrmed: ;-) Quote
Sara2011 Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 Saro, masz nadzieję, że nasz słodki pulpecik schudł? :mdrmed: ;-) Psiaki jak już się zadomowią w nowym miejscu, to dopiero wtedy często wychodzi ich prawdziwy charakterek. Ciekawa jestem czy może coś nowego u Etny się "objawiło" :). Quote
LILUtosi Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Co nowego - ja chora !! Etna nadal żywiołowa. Je dietetyczną karmę to może trochę schudnie. Quote
Sara2011 Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 Co nowego - ja chora !! Etna nadal żywiołowa. Je dietetyczną karmę to może trochę schudnie. Tak sobie pomyślałam LILU, że możesz być chora bo rzadziej ostatnio do nas zaglądasz. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia :). Quote
Nadziejka Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Odwiedzam raniutkowo z pozdrowieniami dla Ecinki :calus: :calus: Quote
Bonsai Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Zdrówka Lilu! Jak Ty dajesz radę chorować przy tylu psach? Quote
Sara2011 Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 Wpłynęły pieniążki od Mattilu -42zł.ETNA bardzo gorąco dziękuje za wsparcie i pamięć:). Quote
LILUtosi Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 No właśnie nie daje rady chorować. Dopiero wieczorem mogę pozwolić sobie na stękanie. a tak przy okazji .... W katalogu więcej zdjęć. 1 Quote
Sara2011 Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 Jak zawsze piękne zdjęcia :). LILU, u Ciebie w ogrodzie jeszcze tak zielono, kwieciście i słonecznie jakby to jeszcze lato było :). Quote
LILUtosi Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Bo mi w duszy wiosna to i ogród wiosenny. hehe A tak na serio właśnie szron się pojawił na trawie, pewnie już wszystko pomarznie. Quote
Mattilu Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Wpłynęły pieniążki od Mattilu -42zł.ETNA bardzo gorąco dziękuje za wsparcie i pamięć:). Ciesze sie, ze choc troche moglam pomoc:) Quote
Elisabeta Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Piękne zdjęcia Etny... :) A te z "szarym wilkiem" w tle zapierają dech. :) Obejrzałam zdjęcia w albumie. Prima. Etnusia ma piękne portrety. Z najpiękniejszym profilem na Dogo. :) Wcale się nie dziwię, że pojawił się już poważny adorator. ;) 1 Quote
Sara2011 Posted October 29, 2014 Author Posted October 29, 2014 Ogromny, "szary wilk" robi wrażenie:-) Quote
Recommended Posts