LILUtosi Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Czekam na telefon jak wyjadą z Kalisza i ruszam do Wrocławia po nią. To dziś drugi kurs bo wcześniej jechałam z 4 psami do weta. Wróciłam, zjadłam coś i do koszenia bo trawka przeschła a to rzadko ostatnio się zdarza. Oczywiście zastał mnie deszcz przy tej robocie. Karmienie psów, leki, zastrzyki no i jestem i czekam. Quote
magenka1 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 super! już nie mogę się doczekać relacji jak się zachowuje Etna Quote
Nadziejka Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 omatenko ludeczkowie czekamy mocniutko sciskamy za wszystko :calus: :calus: :klacz: :klacz: Quote
Sara2011 Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 O matko, to Lilu dzisiaj późno pojdzie spać. I my chyba też bo będziemy czekać na wieści:-) Quote
Bonsai Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Ogromnie się cieszę, że jak na razie wszystko idzie zgodnie z planem. :) Och, Etno, Ty szczęściaro. Quote
Bonsai Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Etna już w rękach Lilu. Sunia ponoć była arcygrzeczna w drodze. :) Quote
LILUtosi Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 No i dotarłam. Mam nadzieje że Etna nie będzie kombinować w nocy. Nie lubię jak tak późno psy przyjeżdżają bo nie mam możliwości obserwowania ich, gdzie powinnam zwrócić większą uwagę,gdzie kombinują z ucieczką. Bo tak np jak Etna wspina się po siatce do do duszy, bo pewnie dowiem się o tym jutro. edyt: śpi sobie w budzie grzecznie :-) Quote
Poker Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Bardzo się cieszę ,że Etna już w dobrych rękach. Quote
Sara2011 Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 No i dotarłam. Mam nadzieje że Etna nie będzie kombinować w nocy. Nie lubię jak tak późno psy przyjeżdżają bo nie mam możliwości obserwowania ich, gdzie powinnam zwrócić większą uwagę,gdzie kombinują z ucieczką. Bo tak np jak Etna wspina się po siatce do do duszy, bo pewnie dowiem się o tym jutro. edyt: śpi sobie w budzie grzecznie :-) O,już były wieści wczoraj od LILU. A ja nie doczekałam, padłam ze zmęczenia! Quote
Gabi79 Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 No i dotarłam. Mam nadzieje że Etna nie będzie kombinować w nocy. Nie lubię jak tak późno psy przyjeżdżają bo nie mam możliwości obserwowania ich, gdzie powinnam zwrócić większą uwagę,gdzie kombinują z ucieczką. Bo tak np jak Etna wspina się po siatce do do duszy, bo pewnie dowiem się o tym jutro. edyt: śpi sobie w budzie grzecznie :smile: Wspaniale,że Etna już na miejscu!!! Quote
Sara2011 Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 Bonsai, podziękuj proszę gorąco koleżance za przewóz Etny z przytuliska do Wrocławia. Czy mamy coś zapłacić za przewóz? Jeśli tak, to napisz proszę ile i na jakie konto przelać pieniążki. LILU-bardzo dziękujemy za wyjechanie po sunię do Wrocka i to jeszcze późną porą. Napisz proszę ile mamy zwrócić za przewóz to przeleję pieniążki na Twoje konto. Wojtek7-dziękujemy za przyjazd do przytuliska i wydanie Etny. Bonsai-dzięki za załatwienie transportu. Bardzo, bardzo gorąco wszystkim dziękuję dziękuję. Dzęki Wam Etna dotarła szczęśliwie do hoteliku:-). Dziękuję też wszystkim osobom obecnym na wątku i kibicującym Etnie:-). Cieszę się, że tyle dobrych serc wspiera tę sunię. Quote
LILUtosi Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Strasznie radosna to sunia. Na razie głodna od wczoraj bo tablety na robale dostała. za 1h już damy jeść. Na zabiedzoną na pierwszy rzut oka nie wygląda ale to pewnie też brak ruchu. Jak się siedzi w klatce metr na metr to nie ma gdzie spalić tej energii. A coś czuje że to może być sunia dla aktywnych. Dobry charakter, pogodny, nieagresywna, brać i kochać. Quote
Sara2011 Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 Strasznie radosna to sunia. Na razie głodna od wczoraj bo tablety na robale dostała. za 1h już damy jeść. Na zabiedzoną na pierwszy rzut oka nie wygląda ale to pewnie też brak ruchu. Jak się siedzi w klatce metr na metr to nie ma gdzie spalić tej energii. A coś czuje że to może być sunia dla aktywnych. Dobry charakter, pogodny, nieagresywna, brać i kochać. Wspaniałe wiadomości:-) Quote
Elisabeta Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Cudnie... :) :) Sunia ma dużo energii, bo to... Etna. ;) Kto jej wybrał to imię?... Quote
Nadziejka Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Cudne wieści :loveu: :klacz: :loveu: Etnusia już bezpieczna kciukujemy mocnoooo za zdrówko i domus. :klacz: Quote
Mela Jakimiuk Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Całuski dla szczęśliwej już sunieczki :kiss_2: Quote
Nadziejka Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Ciekawe :klacz: zagladam z pozdrowionkami :calus: Quote
Bonsai Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Z niecierpliwością czekamy na jakieś wieści i zdjęcia. :) Quote
Recommended Posts