Jump to content
Dogomania

ETNA z przytuliska "G" pojechała do DS. Teraz trzymamy kciuki za aklimatyzację!

Recommended Posts

Posted

Czekam na telefon jak wyjadą z Kalisza i ruszam do Wrocławia po nią. To dziś drugi kurs bo wcześniej jechałam z 4 psami do weta. Wróciłam, zjadłam coś i do koszenia bo trawka przeschła a to rzadko ostatnio się zdarza. Oczywiście zastał mnie deszcz przy tej robocie. Karmienie psów, leki, zastrzyki no i jestem i czekam.

Posted

No i dotarłam. Mam nadzieje że Etna nie będzie kombinować w nocy. Nie lubię jak tak późno psy przyjeżdżają bo nie mam możliwości obserwowania ich, gdzie powinnam zwrócić większą uwagę,gdzie kombinują z ucieczką. Bo tak np jak Etna wspina się po siatce do do duszy, bo pewnie dowiem się o tym jutro.  

edyt: śpi sobie w budzie grzecznie :-)

Posted

No i dotarłam. Mam nadzieje że Etna nie będzie kombinować w nocy. Nie lubię jak tak późno psy przyjeżdżają bo nie mam możliwości obserwowania ich, gdzie powinnam zwrócić większą uwagę,gdzie kombinują z ucieczką. Bo tak np jak Etna wspina się po siatce do do duszy, bo pewnie dowiem się o tym jutro.  

edyt: śpi sobie w budzie grzecznie :-)

O,już były wieści wczoraj od LILU. A ja nie doczekałam, padłam ze zmęczenia!
Posted

edyt: śpi sobie w budzie grzecznie :smile:

Wspaniale,że Etna już na miejscu!!!

Posted

Bonsai, podziękuj proszę gorąco koleżance za przewóz Etny z przytuliska do Wrocławia. Czy mamy coś zapłacić za przewóz? Jeśli tak, to napisz proszę ile i na jakie konto przelać pieniążki.

LILU-bardzo dziękujemy za wyjechanie po sunię do Wrocka i to jeszcze późną porą. Napisz proszę ile mamy zwrócić za przewóz to przeleję pieniążki na Twoje konto.

Wojtek7-dziękujemy za przyjazd do przytuliska i wydanie Etny.

Bonsai-dzięki za załatwienie transportu.

Bardzo, bardzo gorąco wszystkim dziękuję dziękuję. Dzęki Wam Etna dotarła szczęśliwie do hoteliku:-).

Dziękuję też wszystkim osobom obecnym na wątku i kibicującym Etnie:-). Cieszę się, że tyle dobrych serc wspiera tę sunię.

Posted

Strasznie radosna to sunia. Na razie głodna od wczoraj bo tablety na robale dostała. za 1h już damy jeść. Na zabiedzoną na pierwszy rzut oka nie wygląda ale to pewnie też brak ruchu. Jak się siedzi w klatce metr na metr to nie ma gdzie spalić tej energii. A coś czuje że to może być sunia dla aktywnych. Dobry charakter, pogodny, nieagresywna, brać i kochać.

Posted

Strasznie radosna to sunia. Na razie głodna od wczoraj bo tablety na robale dostała. za 1h już damy jeść. Na zabiedzoną na pierwszy rzut oka nie wygląda ale to pewnie też brak ruchu. Jak się siedzi w klatce metr na metr to nie ma gdzie spalić tej energii. A coś czuje że to może być sunia dla aktywnych. Dobry charakter, pogodny, nieagresywna, brać i kochać.

Wspaniałe wiadomości:-)