Elisabeta Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015    Oby to była prawda i nie była to sprawka Etny! Trzeba koopki obejrzec... ;) ;) Quote
LILUtosi Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Na razie w żadnej nie stwierdziłam. Jeszcze się trawi. Ale nagrałam Wam dwa filmiki z Etną. :-) Poker może jutro? Quote
Sara2011 Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Na razie w żadnej nie stwierdziłam. Jeszcze się trawi. Ale nagrałam Wam dwa filmiki z Etną. :-) Poker może jutro? LILU, a te filmiki to coś z gatunku horroru czy rozrywki? Bo nie wiem czy czegoś wcześniej na uspokojenie nie wziąć :). Quote
Poker Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Cierpliwości , wgrywa się .... To musi był film pełnometrażowy w takim razie.Ciekawe co pożera na nim Etna. LILUI, może być jutro tylko mniej więcej o której ? 1 Quote
LILUtosi Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Proszę: https://www.youtube.com/watch?v=nOVkK5EnzDc&feature=youtu.be Poker: 14-15? Quote
Sara2011 Posted January 31, 2015 Author Posted January 31, 2015 Super filmik, fajna Etnusia, widać że lubi przytulanki i byc głaskana. Super do innych psiaków. Martwi mnie tylko, że prawie przez cały czas pyszczek jest w ruchu, ona chyba cały czas musi coś miętolić i gryźć :) Dziękujemy LILU za filmik. Quote
Elisabeta Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Dziękujemy, Lilu. :) Etna. Spragniona miłości. :wub: Kochana jest... Quote
Bonsai Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Lilu, i jak z tym behawiorystą?Dziewczyny, może kupimy Etnie obrożę jakąś? Ta jest brzydka, a do tego brudzi sierść. A zimą może być nieprzyjemna. Quote
LILUtosi Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Ja mam obroże i jej wymienię ale na początku te są najlepsze bo po pierwsze - trudno się w nich ucieka, po drugie są higieniczne. Quote
Elisabeta Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Obroża Etny wcale nie jest brzydka! :P Nawet niedawno po oglądaniu nowych fotek miałam napisac, że sunia fajnie w niej wygląda. Taka pasuje do jej mocnej budowy i mocnych łap. I dobrze gra z energią Etnusi. :) Quote
Poker Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Ale siem martwicie detalami.A tu A trzeba się martwić jej nadmierną konsumpcją .Ładnej dziewczynie we wszystkim ładnie. Quote
Bonsai Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Ale siem martwicie detalami.A tu A trzeba się martwić jej nadmierną konsumpcją .Ładnej dziewczynie we wszystkim ładnie. No właśnie, Lilu wypytałaś o tę behawiorystkę? Quote
LILUtosi Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Te obroże są ok, one nie wycierają sierści, po ściągnięciu nie ma śladu a po zwykłej jest. Ta jest zaciśnięta tylko w razie potrzeby. A tak wisi luzem. Co do behawiorystki, czekam na odpowiedzi co do oceny. Quote
Elisabeta Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Dziś rano poleciało 50 zł na behawiorystę dla naszej Etny. :) Quote
LILUtosi Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Pierwsza sprawa to: Dziś robiłam odrobaczanie stada, wyjątkowo drogim lekiem Milbemax,który bije też dirofilarię. Okazuję się że nie jest to wcale tak rzadki pasożyt. Od kiedy robię testy dla psów Idexx snap 4dx już drugi pies trafia do mnie z tym czymś. Po 14 dniach powtórka. koszt jednej tabletki do 25kg to 20zł. Dla Etny po pół tabletki więc 20zł na dwa odrobaczania. Druga sprawa. Nie dzwoniłam jeszcze do podanej behawiorystki. Za to po rozmowie z Poker skontaktowałam się wczoraj z Julią z Fundacji 2plus4. Rozmawiałyśmy około godziny na temat zachowań Etny. Po wstępnej ocenie też uważa że to nie jest lęk separacyjny. Dziś jeszcze przesłałam jej filmik oraz mam nagrać jeszcze jeden w kenelu. Powiedział że jeśli sunia znajdzie dom blisko to ona pomoże w adaptacji Etny w nowych warunkach. Bo główną pracę będzie musiał wykonać owy domek. W warunkach hotelowych zadania które mogłabym robić rozpraszają się na inne psy. Ostateczne wnioski po ocenie zachowania z zadanych filmików. Quote
LILUtosi Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Kulki, kulki....jakie kulki? :smile: A widzisz ! NIE! skleroza - w torebce, zaraz nadrobię. Quote
Sara2011 Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 LILU, jutro przeleję kasę za odrobaczenie. Przepraszam ale dzisiaj nie mam juz siły, grypa mnie złamała. Quote
Sara2011 Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 LILU, jutro przeleję kasę za odrobaczenie. Przepraszam ale dzisiaj nie mam juz siły, grypa mnie złamała. edit-zalogowałam się i przelałam kaskę za odrobaczenie. Uzupełniłam tez wpłaty, bardzo serdecznie wszystkim opiekunom Etny dziękuję. Quote
Poker Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 A mi tak szybko styczeń minął ,że nie zauważyłam lutego i dziś się połapałam ,że nie przelałam kasy na żadnego psa.Aż wstyd.Zaraz nadrobię. Quote
Elisabeta Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 A dałaś jej kulki ? Jakie kulki? ;) Poker, jak Ci się Etna "na żywo" podobała? Fajna jest, prawda? :) Quote
Elisabeta Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 LILU, jutro przeleję kasę za odrobaczenie. Przepraszam ale dzisiaj nie mam juz siły, grypa mnie złamała. Saro, wracaj szybko do zdrowia! :) Quote
Poker Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Jakie kulki? ;) Poker, jak Ci się Etna "na żywo" podobała? Fajna jest, prawda? :) Nie widziałam Etrny na żywo,bo to LILU zawitała do mnie po manele.A kulki są czarodziejskie.Zobaczymy czy zadziałają.Wtedy powiem co to jest. Quote
Recommended Posts