dorcia01 Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Witam i czekam na fotki czarnulki :) Quote
Ewa Marta Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Ania jest zachwycona maleńką:-) To żywe srebro, które nawet uszka pozwala sobie czyścić, a wychodzą z nich brudy straszne:-( W sobotę kontrola i ewentualny dalszy ciąg leczenia. Postaramy sie też zaszczepić panienkę:-) Quote
Gusiaczek Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 O Ogonkach z ADHD coś niecoś wiem ;) Buziole dla Reszki i pozdrowienia dla Klanu Sympatyków :) Quote
Ewa Marta Posted September 26, 2014 Author Posted September 26, 2014 Dzień dobry:-) Cieszę się, że jutro zobaczę tego kochanego Gucia:-) Quote
dorcia01 Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Proszę wymiziać również ode mnie :D Quote
Isadora7 Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Dzień dobry:-) Cieszę się, że jutro zobaczę tego kochanego Gucia:-) Ewa o której jedziesz? Quote
Ewa Marta Posted September 26, 2014 Author Posted September 26, 2014 Dorotko, jakoś po spacerze z moimi psami, czyli pewnie koło 10:30 - 11. Mam nadzieję, że w ciągu godziny wrócimy z powrotem:-) Quote
Ewa Marta Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 Byłyśmy dzisiaj z Reszką u weta. Niestety uszka dalej zabagnione i maleńka dostała kolejny lek, tym razem Oridermyl na kolejny tydzień. Ponieważ oczka nadal łzawią i są zaczerwienione, dostala też Difadol do zakraplania 5 razy dziennie. Za tydzień kontrola. Reszka została dzisiaj zaszczepiona przeciw chorobom zakaźnym i wściekliźnie. Kochane słoneczko uwielbia spacerować i węszyć, dlatego zostawiłyśmy Anię w kolejce pod gabinetem, a same pomaszerowałyśmy zwiedzać okolice. Reszka była zaaferowana wąchaniem i nie za bardzo dało się zrobić zdjęcia. Coś tam jednak zrobiłam i mam dwa krótkie filmiki z tego spaceru:-) W drodze powrotnej Resia wpakowała mi się na kolana i tak jechała. Zabrałyśmy po drodze moje psiaki, bo ja jechałam z nimi dalej, po drodze odwożąc Anię i Reszkę. Zero strachu, zero agresji, zero niepokoju... Reszka kocha wszystkich pod warunkiem, że nie są to kociaki spacerujące pod samochodami. Bardzo obszczekała dzisiaj takiego kotka i chciała do niego ruszać. Za to w domu śpi z kotem Pikusiem i jest idealna zgoda między nimi:-) Jutro do Reszki wpadnie Dorotka i porobi jej piękne zdjęcia:-) Nie mogę się ich doczekać!!! Koszt dzisiejszego szczepienia i leków to w sumie 152,19 zł. Załaczamy zdjęcia dotychczasowych rachunków Reszki. Nie wiem, jak wgrać tu filmy, dlatego wrzucam linki. Nie radzę sobie na nowym dogo:-( http://youtu.be/D9RMR-yX_8I http://youtu.be/-glPij4VAjs Zdjęcie wysłalam Eluni, Ona jest mądrzejsza i umie je tu wkleić :smile: Quote
danyww Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Cudny z niej tuptusiek na tych filmikach :loveu: Quote
Gusiaczek Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 z czerwoną kokardą jest mi do twarzy ale kiedy Ty o mnie zamarzysz to i w niebieską albo zieloną ustroję się byleby być z Tobą serce moje Człowieku miły bije dla Ciebie nie traćmy ni chwili przeszkody wszelkie niechaj pójdą precz! chcesz być kochany? - prosta rzecz! pokochaj mnie i ja Ciebie też pokocham, serce psie dam a nasze życie to nie będzie "spam" razem pójdziemy przez życie grając na nosie łobuzom należycie "tamdaradada, tamdaradada!" bo nie kochać wszak ..... NIE WYPADA Quote
Mattilu Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 z czerwoną kokardą jest mi do twarzy ale kiedy Ty o mnie zamarzysz to i w niebieską albo zieloną ustroję się byleby być z Tobą serce moje Człowieku miły bije dla Ciebie nie traćmy ni chwili przeszkody wszelkie niechaj pójdą precz! chcesz być kochany? - prosta rzecz! pokochaj mnie i ja Ciebie też pokocham, serce psie dam a nasze życie to nie będzie "spam" razem pójdziemy przez życie grając na nosie łobuzom należycie "tamdaradada, tamdaradada!" bo nie kochać wszak ..... NIE WYPADA Gusiaczku piekny wierszyk! :) w sam raz do ogloszen malenkiej, jak juz uszka i oczka wyjda na prosta:) Isadora, moze byc nawet sam tyl spiacej zolwicy;) Reszka spiaca razem z Pikusiem - az mi sie oczy spocily na te mysl... Quote
Ewa Marta Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Udało mi się wejść przez inną przeglądarkę i może wgram zdjęcia z wczoraj:-) Nie rusza się tylko na rękach:-) Quote
Ewa Marta Posted September 28, 2014 Author Posted September 28, 2014 Ona jest taka ciekawa świata... ... i taka pozytywna:-) Quote
ewu Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Jestem u najsłodszej panienki:) Filmik i fotki kompletnie mnie rozwaliły. Moja miłość:) Quote
ewu Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Reszka ma pyszczek szczeniaczka, słodka , obłędna, kochana:) Quote
Gusiaczek Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Muszę pisać szeptem, by Ovolinka nie słyszała Reszka skradła moje serce bez reszty :loveu: szorpata mordeczka kochana , już zazdroszczę jej ludziowi .... Quote
inka33 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Reszka, nie myśl, proszę, sobie, że nic nie czytam o Tobie! ;) Quote
Mattilu Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 O rany...moja Szczotencja w eleganckiej czerni...cudna! Quote
Isadora7 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Mała jest obłedna. Zakochałyśmy się w niej, Jest niesamowicie pogodnym psiakiem i ma taką chmurke nad główą w ktorej jest napis TYLKO MNIE MIZIAJ I BAW SIĘ ZE MNĄ. Od pierwszej chwili nas zauroczyła. Robiłysmy na dwa aparaty zdjęcia. Wrzucam kilka, robie album malutkiej na FB z linkiem do watku. Wrzuce link jak już będzie. Zółwica śpi. Kubuś ściska za serce bardzo, bardzo. A pszczółki u Ani dzielnie pracują Quote
Recommended Posts