blondynka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dzięki :) O slezy akurat nie pomyslalam :P my jestesmy z popowic wiec w okolicach kawalek rzeczki też koło nas przeplywa .. slyszalam ze gdzies za Bielanami jest jakies jeziorko ale nie zapamietałam nazwy :( a fajnie by bylo polaczyc jakiąs miniwycieczkę z frajdą dla psiny Quote
makulka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 O a nie wiesz dokładnie gdzie to bajorko koło Bielan się znajduje ,bo z kolei ja mieszkam niedaleko bielan a mój pies ma wskazania zeby pływac ,w rzece nie chce jest płytko u mnie w slezy. Quote
Atena Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Halo, halo Wrocław:cool3: Czy świeci sie u was jakiś większy spacerek :razz:? Jam chętna przybyć z jednym z moich burków na takowy spacerek o ile wpuszczą mnie do autobusu i o ile trafie. Quote
LALUNA Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='blondynka']dzięki :) O slezy akurat nie pomyslalam :P my jestesmy z popowic wiec w okolicach kawalek rzeczki też koło nas przeplywa .. slyszalam ze gdzies za Bielanami jest jakies jeziorko ale nie zapamietałam nazwy :( a fajnie by bylo polaczyc jakiąs miniwycieczkę z frajdą dla psiny[/quote] W Tyńcu, niestety nie ma dogodnego zejscia dla psów. Z jednej jest, ale miałabym obawy, bo są i kamienie i butelki. Druga strona zajeta przez ludzi, a reszta to same szuwary. Chyba najlepszy staw jest w Kątach Wrocławskich ale to troche dalej. Quote
gosikf & dogs Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Atena']Halo, halo Wrocław:cool3: Czy świeci sie u was jakiś większy spacerek :razz:? Jam chętna przybyć z jednym z moich burków na takowy spacerek o ile wpuszczą mnie do autobusu i o ile trafie.[/quote] Trzebaby było pomyślec;) I zabrac kogoś ze sobą oprócz nas dwóch chętnych;) Quote
Atena Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Nam by sie przydał taki spacer, gdyż muszę przyzwyczajać Roxane do dużej ilości psów, a w każdym razie sporej ;) U mnie mało kto chodzi na spacery i nie ma takiego miejsca spotkań i nie zawsze psy se lubią, więc nie mam takiej możliwości, a Roxy na wystawach mi wariuje gdy widzi takie tłumy. Quote
gosikf & dogs Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 No to mamy trzy osoby i trzy pieski. Zbieramy dalej:) Quote
Korenia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Ja się piszę, ale dopiero po 7 lipca, bo teraz wyjeżdzam.. Quote
Atena Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Już mam zgodę z góry, ze mogę sie wybrać:cool3: Jednak najlepiej gdyby to był dzień w miarę chłodny, bo pies od środka mi się ugotuje:evil_lol: Quote
gosikf & dogs Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 To mamy już czwórkę. Wstępnie ok 10 lipca:) Quote
Koperek Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 No to ja też się piszę!:lol: W końcu zobaczę wyrośniętego Glutka na żywo:p Quote
Atena Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Oho, 6:razz: To ja mam pytanie, czy aby wleźć z moim miśkiem do autobusu czy tramwaju muszę mieć kaganiec? W końcu spory pies. Quote
ulvhedinn Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Atena']Oho, 6:razz: To ja mam pytanie, czy aby wleźć z moim miśkiem do autobusu czy tramwaju muszę mieć kaganiec? W końcu spory pies.[/quote] Musisz.... ;) Quote
fantka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Chętnie się przyłączę. Może w końcu mój szczyl przestanie się bać Aksowego wozu.:lol: Quote
Koperek Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Przed "Aksowym wozem" wszystkie mają respekt:lol: (mówię o psach, oczywiście:eviltong: ) Quote
ulvhedinn Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Co prawda to prawda:evil_lol: ale z reguły im dość szybko przechodzi (chyba, ze zostana rozjechane:evil_lol: )... Quote
Koperek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 No to może ustalmy w końcu jakieś konkrety, bo termin się zbliża nieubłaganie...;) Jakie miejsce (żeby było daleko do szosy, w miarę mało ludzi i brak kubełków na psie kupy:p , bo te zazwyczaj są obserwowane przez SM, co mnie trochę irytuje:cool1: ), która godzina i może ktoś ma pomysl na trasę "widokowo- spacerkową"?? Aparat biorę JA i proszę jeszcze kogoś, w razie awarii- co się zdarza tylko, kiedy bateria siądzie:eviltong: . NAJWAŻNIEJSZE- DATA!!! KIEDY DOKLADNIE?? 10.07.2007 to jest wtorek- wszystkim pasuje?? Quote
Korenia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Mi 10 pasuje :) Ja proponuje na nowym dworze :cool3: brak szosy, kubełków, SM ;) Quote
Koperek Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Dla mnie to baaaaaaaaaaaaaardzo daleko, ale poświęcę się dla dobra sprawy! :eviltong: Quote
Ksana Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 A może by tak w lasku koło tamy na Kozanowie ? (pomiedzy ogródkami działkowymi ? - polanka duza jest, po lasku i nad odra mozna pochodzic :) - dojazd na petle Kozanowska :) Zalety, mało ludzi i zupełna dowolnosc :) Quote
Pasavera Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Korenia']Mi 10 pasuje :) Ja proponuje na nowym dworze :cool3: brak szosy, kubełków, SM ;)[/QUOTE] Jak na ND to ja z Fiśką też się chętnie wybiorę i z aparacikiem oczywiście :-) Niestety na dojazdy raczej się nie piszemy bo diabeł ma chorobę lokomocyjną :-( Quote
Recommended Posts