Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzięki :) O slezy akurat nie pomyslalam :P my jestesmy z popowic wiec w okolicach kawalek rzeczki też koło nas przeplywa .. slyszalam ze gdzies za Bielanami jest jakies jeziorko ale nie zapamietałam nazwy :( a fajnie by bylo polaczyc jakiąs miniwycieczkę z frajdą dla psiny

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

O a nie wiesz dokładnie gdzie to bajorko koło Bielan się znajduje ,bo z kolei ja mieszkam niedaleko bielan a mój pies ma wskazania zeby pływac ,w rzece nie chce jest płytko u mnie w slezy.

• 3 weeks later...
Posted

Halo, halo Wrocław:cool3:

Czy świeci sie u was jakiś większy spacerek :razz:?
Jam chętna przybyć z jednym z moich burków na takowy spacerek o ile wpuszczą mnie do autobusu i o ile trafie.

Posted

[quote name='blondynka']dzięki :) O slezy akurat nie pomyslalam :P my jestesmy z popowic wiec w okolicach kawalek rzeczki też koło nas przeplywa .. slyszalam ze gdzies za Bielanami jest jakies jeziorko ale nie zapamietałam nazwy :( a fajnie by bylo polaczyc jakiąs miniwycieczkę z frajdą dla psiny[/quote]

W Tyńcu, niestety nie ma dogodnego zejscia dla psów. Z jednej jest, ale miałabym obawy, bo są i kamienie i butelki. Druga strona zajeta przez ludzi, a reszta to same szuwary. Chyba najlepszy staw jest w Kątach Wrocławskich ale to troche dalej.

Posted

[quote name='Atena']Halo, halo Wrocław:cool3:

Czy świeci sie u was jakiś większy spacerek :razz:?
Jam chętna przybyć z jednym z moich burków na takowy spacerek o ile wpuszczą mnie do autobusu i o ile trafie.[/quote]

Trzebaby było pomyślec;) I zabrac kogoś ze sobą oprócz nas dwóch chętnych;)

Posted

Nam by sie przydał taki spacer, gdyż muszę przyzwyczajać Roxane do dużej ilości psów, a w każdym razie sporej ;) U mnie mało kto chodzi na spacery i nie ma takiego miejsca spotkań i nie zawsze psy se lubią, więc nie mam takiej możliwości, a Roxy na wystawach mi wariuje gdy widzi takie tłumy.

Posted

Już mam zgodę z góry, ze mogę sie wybrać:cool3:
Jednak najlepiej gdyby to był dzień w miarę chłodny, bo pies od środka mi się ugotuje:evil_lol:

Posted

No to może ustalmy w końcu jakieś konkrety, bo termin się zbliża nieubłaganie...;)

Jakie miejsce (żeby było daleko do szosy, w miarę mało ludzi i brak kubełków na psie kupy:p , bo te zazwyczaj są obserwowane przez SM, co mnie trochę irytuje:cool1: ), która godzina i może ktoś ma pomysl na trasę "widokowo- spacerkową"??

Aparat biorę JA i proszę jeszcze kogoś, w razie awarii- co się zdarza tylko, kiedy bateria siądzie:eviltong: .

NAJWAŻNIEJSZE- DATA!!! KIEDY DOKLADNIE?? 10.07.2007 to jest wtorek- wszystkim pasuje??

Posted

A może by tak w lasku koło tamy na Kozanowie ? (pomiedzy ogródkami działkowymi ?
- polanka duza jest, po lasku i nad odra mozna pochodzic :)
- dojazd na petle Kozanowska :)
Zalety, mało ludzi i zupełna dowolnosc :)

Posted

[quote name='Korenia']Mi 10 pasuje :) Ja proponuje na nowym dworze :cool3: brak szosy, kubełków, SM ;)[/QUOTE]

Jak na ND to ja z Fiśką też się chętnie wybiorę i z aparacikiem oczywiście :-) Niestety na dojazdy raczej się nie piszemy bo diabeł ma chorobę lokomocyjną :-(