ulvhedinn Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 A żebyście wiedzieli, że szkoda :eviltong: Fajnie było i pogoda zupełnie niestyczniowa... Wstępnie planujemy spacer na PIĄTEK. Ok g 12. Miejsce do ustalenia.... Quote
marmosia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='Jara']Szkoda, że dopiero teraz zobaczyłam, że się spotykacie :P[/QUOTE] A szkoda, szkoda, bo było cuuuuudownie :) Quote
marmosia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Hej, ciotki, jutro o 12 Wschodni aktualny? Quote
NikaEla Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 mnie nie będzie jutro, ewentualnie w sobotę Quote
bros Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 no taki Team to się rozumie :) czyli co 12 ? moze bliżej 13-tej ? Quote
Jara Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Ojjj tak chciałam z wami się wybrać, ale łudziłam się, że wybierzecie jakieś bliższe miejsce :( Quote
NikaEla Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='Jara']Ojjj tak chciałam z wami się wybrać, ale łudziłam się, że wybierzecie jakieś bliższe miejsce :([/QUOTE] Wschodni jest blisko ! Quote
Jara Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Zależy blisko kogo. Jak mam wsiąść z dwoma albo trzema psami do malutkiego 133 to te kilka przystanków ciągnie się w nieskończoność. Quote
bros Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 czyli [SIZE=4]Jutro PIĄTEK godzina 13-ta PARK WSCHODNI[/SIZE] Quote
bros Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 zastanawiam sie czy w aktualnych warunkach pogodowych ktoś z Was dotrze ? :watpliwy::niewiem: [SIZE=4][B]na chwilę obecną przekładamy spotkanie na 14-tą !!!!!![/B][/SIZE] Quote
mila-ada Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 :painting:[quote name='bros']zastanawiam sie czy w aktualnych warunkach pogodowych ktoś z Was dotrze ? [SIZE=4][B]na chwilę obecną przekładamy spotkanie na 14-tą !!!!!![/B][/SIZE][/QUOTE] Bardzo chcieliśmy pojechać ale u nas leje. Może przełożymy na jutro?????????????????:painting::painting::niewiem::painting: Quote
brzośka Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 a też miałam ochotę dziś do was dołączyć, ale nie w taką pogodę :shake: Quote
marmosia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='brzośka']a też miałam ochotę dziś do was dołączyć, ale nie w taką pogodę :shake:[/QUOTE] Może jutro dotrzemy, bo ja dzisiaj też oleśnickie pola zaliczałam zamiast po Wschodnim spacerować :) Ale jutro będzie jeszcze większe błoto, więc co mi tam, może przynajmniej padać nie będzie :eviltong: Quote
brzośka Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 błoto to pikuś, ale ta dzisiejsza wichura z deszczem skutecznie mnie odstraszyła :roll: Quote
Ishimaru Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [url]http://www.dogomania.pl/threads/220475-POMOCY-tymczasowy-dom-dla-Mopki-poszukiwany-[/url]! Proszę przeczytajcie, czy ktoś mógłby pomóc? Quote
bdom Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Spaceruje ktoś może w okolicy wałów nad odrą (sępolno, biskupin, bartoszowice) albo w parku szczytnickim? Jeśli tak to z chęcią byśmy z Mango dołączyli, bo mały nie ma na razie za dużo okazji by poznawać psy, bawić się z nimi i socjalizować. Quote
LadyS Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='bdom']Spaceruje ktoś może w okolicy wałów nad odrą (sępolno, biskupin, bartoszowice) albo w parku szczytnickim? Jeśli tak to z chęcią byśmy z Mango dołączyli, bo mały nie ma na razie za dużo okazji by poznawać psy, bawić się z nimi i socjalizować.[/QUOTE] My czasem z TŻtem i naszym Jaxem spacerujemy w Szczytnickim, ale zwykle na tygodniu, bo pozwala nam na to plan zajęć. Dziś mieliśmy być, ale zbytnio lało, może jutro nam się uda - wszystko zależy od pogody, bo młody po kastracji i nie chcemy go zbytnio nurzać w błocie ;) Quote
bdom Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Ja jutro w Szytnickim będę ok. 12-13, w tygodniu zazwyczaj chodzimy na wały, bo bliżej ale do parku też daleko nie mamy a i czas jest (chociaż sesja się zbliża ) :) Quote
a_niusia Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 ja jestem z dziewczynami dwa razy dziennie na polach za walem na biskupinie i nie zauwazylysmy braku psiego towarzystwa. no chyba ze jest pogoda dla twardzieli, to wtedy jestesmy tylko my. Quote
Recommended Posts