elik Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Martwi mnie pustka na wątku:( Podstawą ruchu na wątku są informacje o tym co się dzieje z psiakami, a tu nie ma informacji o tym co u dziewczynek. Było kilka zdjęć na fb więc je wkleiłam na watek, ale to za mało. Nie wiemy jak przebiega ich socjalizacja. Piszesz, że trzeba ogłaszać, ale nie ma żadnych wiadomości o charakterze suczki, nie wiadomo co pisać w ogłoszeniu. Quote
Nutusia Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Oj tak... Ja tylko mogę pozdrowić i kciuki trzymać :( Quote
elik Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Dziewczynki nie mają szczęścia od samego początku :( Quote
ewu Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 Nie daję już rady ze wszystkim , wiszę na telefonie praktycznie non stop:( Myślałam ,że na FB są informacje z Hoteliku, nie jestem na FB. Zadzwonię znowu i wypytam. Quote
elik Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Nie daję już rady ze wszystkim , wiszę na telefonie praktycznie non stop:( Myślałam ,że na FB są informacje z Hoteliku, nie jestem na FB. Zadzwonię znowu i wypytam. To co sylwiasko podaje na fb - fotki, informacje, ja przekazuję tu, ale ostatnia informacja i to właściwie tylko zdjęcia, były w ubiegły poniedziałek. Quote
ewu Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 Sylwia od paru dni nie ma kompa. Sunie były drugi raz odrobaczone, jutro będa zaszczepione. Mają apetyt, są wesołe, urocze. Quote
ewu Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 Niestety tylko jedną można już ogłaszać. Sylwia ma od dzisiaj kompa zrobi fotki i prześle do mnie. Strachulec nadal nie pozwala się wziąć na ręce ani założyć obroży. Martwi mnie to. Sylwia pracuje nad tym. Czas zadziałał na małą niekorzystnie. Quote
elik Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 A czy mogłaby powiedzieć coś o charakterze tej, którą dobrze byłoby ogłaszać ? Quote
ewu Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 Napisałam,że trzeba sunie ogłaszać na zasadzie hasła wywoławczego, wiem,że należy wszystko precyzyjnie opisać i przygotować:) Quote
elik Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 To smutne, że jedna z suniek nadal nie poddaje się socjalizacji :( Quote
ewu Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 Elu Sylwia teraz siedzi w lecznicy ze swoim pieskiem , który odchodzi:( Wszystko mi prześle, nie chciałam jej w takiej chwili przeszkadzać. Szybka informacja i tyle. Pogadam z Nią wieczorem.Zrobi fotki-portreciki. Quote
elik Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Elu Sylwia teraz siedzi w lecznicy ze swoim pieskiem , który odchodzi:( Wszystko mi prześle, nie chciałam jej w takiej chwili przeszkadzać. Szybka informacja i tyle. Pogadam z Nią wieczorem.Zrobi fotki-portreciki. Basiu, to był dubel, tylko nie wiem czemu wpisał sie drugi raz po Twoim wpisie o sunikach :) Quote
ewu Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 Do szału mnie ta dogomania doprowadza, komu przeszkadzało to co było dobre. Sunia z klapniętymi uszkami potrzebuje czasu , jej siostra już śmiało może szukać domku. Quote
elik Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Ktoś zrobił sobie dobrze, a nam utrudnił życie :pissed: Edek nie może pisać postów. Może tylko pisać PW !!! Quote
elik Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Dzisiaj wpłynęło dla suczek na moje konto 61,58 zł z PayPal od Edyty L. - przelałam na konto Basi. Quote
ewu Posted October 20, 2014 Author Posted October 20, 2014 Ja nie mogę z kolei pisać pw :niewiem: Quote
elik Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Ja nie mogę z kolei pisać pw :niewiem: Bo może masz w skrzynce ponad 50 wiadomości. Quote
ewu Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Bo może masz w skrzynce ponad 50 wiadomości. No mam ale są bezcenne:) Myślałam, ze wysyłać można ale też nie da rady. Brawo dla Twórców ... :wallbash: Quote
Recommended Posts