Poker Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 A czy jak tak pomiędzy życzeniami mogłabym zaprosić Wszystkie Zaprzyjaźnione odwiedzaczki tego wątku na bazarek na mamuśkę i szczylki w BDT u DoPi? Mooogę? Mogę, dzięki, to zapraszam http://www.dogomania.com/forum/topic/334160-ma%C5%82y-misz-masz-na-suni%C4%99-z-2-szczylkami-do-9-stycznia-2016/ Grunt to sobie odpowiedzieć pozytywnie. Leeeeeeeecęęęęęęęę Quote
jola_li Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 I ode mnie - dobrych ludzi i szczęśliwych psów wokół :)! Quote
Nutusia Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 Ojej, ale niespodzianka! DZIĘKUJĘ! :) A Imcik - chyba w ramach prezentu lekko spoźnionego, dał się wczoraj przytulić na kanapie, ułożyć na pleckach i miziać po brzuchu ok. 2 minut! :D Quote
AMIGA Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Ojej, ale niespodzianka! DZIĘKUJĘ! :) A Imcik - chyba w ramach prezentu lekko spoźnionego, dał się wczoraj przytulić na kanapie, ułożyć na pleckach i miziać po brzuchu ok. 2 minut! :D To dzięki Brezniewowi :) Quote
DoPi Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Nucia, przez weekend nie udało się złapać netu wszelkiej pomyślności, spełnienia marzeń oraz rządu takiego, który Ci juz da emeryturę pokaźnych rozmiarów. Tego ostatniego sobie tez życzę. A jak mi napiszesz jaki jesteś rocznik , to Ci napiszę ile masz lat :D Quote
AMIGA Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Nucia, przez weekend nie udało się złapać netu wszelkiej pomyślności, spełnienia marzeń oraz rządu takiego, który Ci juz da emeryturę pokaźnych rozmiarów. Tego ostatniego sobie tez życzę. A jak mi napiszesz jaki jesteś rocznik , to Ci napiszę ile masz lat :D Ty tu nie "nawijaj" tylko marsz do roboty. Sio na "swój" bazarek i pozapraszać mi tam znajomych proszę, bo ja dziś "robię bokami" Quote
Nutusia Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 Teraz już Breżniew "przebrzmiał", teraz świętuję z Doktorem (Dariuszem) :D Quote
AMIGA Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Teraz już Breżniew "przebrzmiał", teraz świętuję z Doktorem (Dariuszem) :D No ale jego daty urodzenia nie wygooglam :( Quote
Nutusia Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 Ale datę imienin wygooglasz! :D Quote
AMIGA Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 A data jego imienin jest tożsama z datą urodzin Breżniewa? Quote
Nutusia Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 Dokładnie tak - 19 grudnia: Dariusza, Gabrieli, Eleonory Właśnie przeczytałam co niesie ze sobą imię Dariusz: Imię meskie pochodzenia łacińskiego, oznaczające tego, który posiada dobro. Zgodnie ze znaczeniem swojego imienia Dariusz jest bardzo dobrym człowiekiem. Prawy i wyrozumiały altruista - wypisz, wymaluj nasz Doktor! :D Quote
AMIGA Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 To super, nie będę już musiała więcej patrzeć w gębę Breżniewowi :) Quote
Marysia R. Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Imcioch mam nadzieję, że wybaczysz mi mały spam? ;) Serdecznie zapraszam na świąteczny bazarek: http://www.dogomania.com/forum/topic/334168-ii-edycja-%C5%9Bwi%C4%85tecznego-konkursu-fotograficznego-zapraszam-do-zg%C5%82aszania-zdj%C4%99%C4%87-do-3012-potem-b%C4%99dziemy-g%C5%82osowa%C4%87/ :) Quote
Nutusia Posted December 22, 2015 Author Posted December 22, 2015 Imcioch jest ostatnio w takiej formie, że z pewnością wybaczy! A może nawet da sobie jakowąś świąteczną fotę strzelić? ;) Wczoraj szalała z piłeczką jak NORMALNY pies! Bawiła się sama ze sobą tak wesoło i na takim luzie, że serce rosło! A potem wlazła na kanapę i przytuliła się do... Sławka!!!! CUD! Jeszcze chwila i rzeczywiście przemówi w Wigilię!!!! :D 1 Quote
AMIGA Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Ojoooj, szkoda, że tego nie usłyszymy. Może by sie udało to nagrać?Jak bedze nadawać, że ją chcecie wysiudać z domu :) Quote
Nutusia Posted December 23, 2015 Author Posted December 23, 2015 Wszystkim naszym wiernym Przyjaciołom, wspieraczom, dobrze nam życzącym na co dzień, świątecznie życzymy dobrych, spokojnych, wyjątkowych Świąt :) Od dziś trudniejszy czas dla Imki, bo trochę się będzie działo. Dziś przyjeżdża Tomek, jutro moja mama i siostra Sławka (zostają na noc), no a od 29go to dopiero się będzie działo!!!!;) Quote
konfirm31 Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 I ja życzę Imci(oraz wszystkim Domownikom i Gościom) spokojnych i udanych Świąt. I niech żadne petardy nie wybuchają w okolicy - niech to będzie naprawdę Cicha Noc......nie tylko w Święta, ale i w Sylwestra i w Nowy Rok :) Quote
mari23 Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 Radosnych, zdrowych Świąt życzę Wam z całego serca !!!! Quote
Nutusia Posted December 24, 2015 Author Posted December 24, 2015 Dziękujemy i nawzajemnie!:D A w Sylwestra to u nas będzie taki ruch i tak wesoło, że psiaki nawet nie usłyszą fajerwerków ;) W stosunku do Tomka Imka zachowuje się dużo lepiej niż ostatnio. Już nie szczeka za każdym razem, gdy Tomek wychodzi z któregokolwiek pomieszczenia w domu, a dziś rano wskoczyła mu nawet na łóżko :) Quote
AMIGA Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Wszystkim naszym wiernym Przyjaciołom, wspieraczom, dobrze nam życzącym na co dzień, świątecznie życzymy dobrych, spokojnych, wyjątkowych Świąt :) Od dziś trudniejszy czas dla Imki, bo trochę się będzie działo. Dziś przyjeżdża Tomek, jutro moja mama i siostra Sławka (zostają na noc), no a od 29go to dopiero się będzie działo!!!! ;) Strasznie mnie martwi Twoja minka po zaznaczonych słowach :( Martwię się, że Ci sprawimy za duży kłopot, a przecież teoretycznie Nuśka może gałązki kontrolować w Krakowie. Wcale nie musimy robić najazdu na SWF Quote
Poker Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 A ja nie odebrałam tej minki jako coś nieprzyjemnego. Quote
AMIGA Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 A ja nie odebrałam tej minki jako coś nieprzyjemnego. Ale też nie za bardzo radosnego Quote
Nutusia Posted December 27, 2015 Author Posted December 27, 2015 Amigo - najwyższy czas pójść na kurs czytania ze zrozumieniem :D Miewam problemy z asertywnością, przyznaję się bez bicia, ale TYM RAZEM to nie jest ten przypadek ;) Czekam na Was we wtorek z obiadkiem, a Doktor w środę z czym tam trzeba :D I po temacie :) Quote
AMIGA Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Na stare lata mnie do szkół wysyłają :( Quote
Poker Posted December 27, 2015 Posted December 27, 2015 Na stare lata mnie do szkół wysyłają :( Na naukę nigdy nie jest za późno. Quote
Recommended Posts