Jump to content
Dogomania

Warto wierzyć w cuda! Po blisko 2 latach w DT, Imka znalazła super domek! W małym ciałku wielki strach...

Recommended Posts

Posted

Ojej, ale niespodzianka! DZIĘKUJĘ! :)

A Imcik - chyba w ramach prezentu lekko spoźnionego, dał się wczoraj przytulić na kanapie, ułożyć na pleckach i miziać po brzuchu ok. 2 minut! :D

Posted

Ojej, ale niespodzianka! DZIĘKUJĘ! :)

A Imcik - chyba w ramach prezentu lekko spoźnionego, dał się wczoraj przytulić na kanapie, ułożyć na pleckach i miziać po brzuchu ok. 2 minut! :D

To dzięki Brezniewowi :)

Posted

Nucia, przez weekend nie udało się złapać netu

wszelkiej pomyślności, spełnienia marzeń oraz rządu takiego, który Ci juz da emeryturę pokaźnych rozmiarów. Tego ostatniego sobie tez życzę.

A jak mi napiszesz jaki jesteś rocznik , to Ci napiszę ile masz lat :D

Posted

Nucia, przez weekend nie udało się złapać netu

wszelkiej pomyślności, spełnienia marzeń oraz rządu takiego, który Ci juz da emeryturę pokaźnych rozmiarów. Tego ostatniego sobie tez życzę.

A jak mi napiszesz jaki jesteś rocznik , to Ci napiszę ile masz lat :D

Ty tu nie "nawijaj" tylko marsz do roboty. Sio na "swój" bazarek i pozapraszać mi tam znajomych proszę, bo ja dziś "robię bokami"

Posted

Dokładnie tak - 19 grudnia: Dariusza, Gabrieli, Eleonory

Właśnie przeczytałam co niesie ze sobą imię Dariusz: Imię meskie pochodzenia łacińskiego, oznaczające tego, który posiada dobro. Zgodnie ze znaczeniem swojego imienia Dariusz jest bardzo dobrym człowiekiem. Prawy i wyrozumiały altruista - wypisz, wymaluj nasz Doktor! :D

Posted

Imcioch jest ostatnio w takiej formie, że z pewnością wybaczy! A może nawet da sobie jakowąś świąteczną fotę strzelić? ;)

Wczoraj szalała z piłeczką jak NORMALNY pies! Bawiła się sama ze sobą tak wesoło i na takim luzie, że serce rosło! A potem wlazła na kanapę i przytuliła się do... Sławka!!!! CUD! Jeszcze chwila i rzeczywiście przemówi w Wigilię!!!! :D

• Upvote 1
Posted

Wszystkim naszym wiernym Przyjaciołom, wspieraczom, dobrze nam życzącym na co dzień, świątecznie życzymy dobrych, spokojnych, wyjątkowych Świąt :)

Od dziś trudniejszy czas dla Imki, bo trochę się będzie działo. Dziś przyjeżdża Tomek, jutro moja mama i siostra Sławka (zostają na noc), no a od 29go to dopiero się będzie działo!!!!;)

Posted

I ja życzę Imci(oraz wszystkim Domownikom i Gościom) spokojnych i udanych Świąt. I niech żadne petardy nie wybuchają w okolicy - niech to będzie naprawdę Cicha Noc......nie tylko  w Święta, ale i w Sylwestra i w Nowy Rok :)

Posted

Dziękujemy i nawzajemnie!:D

A w Sylwestra to u nas będzie taki ruch i tak wesoło, że psiaki nawet nie usłyszą fajerwerków ;)

W stosunku do Tomka Imka zachowuje się dużo lepiej niż ostatnio. Już nie szczeka za każdym razem, gdy Tomek wychodzi z któregokolwiek pomieszczenia w domu, a dziś rano wskoczyła mu nawet na łóżko :)

Posted

Wszystkim naszym wiernym Przyjaciołom, wspieraczom, dobrze nam życzącym na co dzień, świątecznie życzymy dobrych, spokojnych, wyjątkowych Świąt :)

Od dziś trudniejszy czas dla Imki, bo trochę się będzie działo. Dziś przyjeżdża Tomek, jutro moja mama i siostra Sławka (zostają na noc), no a od 29go to dopiero się będzie działo!!!! ;)

Strasznie mnie martwi Twoja minka po zaznaczonych słowach :( Martwię się, że Ci sprawimy za duży kłopot, a przecież teoretycznie Nuśka może gałązki kontrolować w Krakowie. Wcale nie musimy robić najazdu na SWF

Posted

Amigo - najwyższy czas pójść na kurs czytania ze zrozumieniem :D

Miewam problemy z asertywnością, przyznaję się bez bicia, ale TYM RAZEM to nie jest ten przypadek ;)

Czekam na Was we wtorek z obiadkiem, a Doktor w środę z czym tam trzeba :D

I po temacie :)