Jump to content
Dogomania

Warto wierzyć w cuda! Po blisko 2 latach w DT, Imka znalazła super domek! W małym ciałku wielki strach...

Recommended Posts

Posted

Mówisz?... Jako ludź może tak zrobię. Ale wywiozę do Twojego, bo z mojego to zaraz wrócą ;)

Ale się uśmiałam aż mi się brzuchol trzęsie.

Ja zapraszam na pierogi.

Właśnie 80 sztuk strzeliłam.

Posted

A psy - na jarmark w Makowie.......I będzie gites.

U mnie chyba większe lasy a jarmark też jest we środę i to każdą.

Tylko to taki raczej targ stałymało chłopów z plonami przyjeżdża.

Jeszcze kiedyś jak zwierzynę przywozili to więcej było tych przyjezdnych.

A przypomniało mi się,że kiedyś na taki targ do Legionowa Jeździliśmy.

Taka długaśna ulica furmankami była obstawiona a targowisko /jako stały bazar/ było oddzielnie.

Posted

A jakie pierogi? Z czym? Bo jak ruskie, to już wyruszam w drogę :)
A tak w temacie wątku - jak tam Imcia? Strasznię sie martwiłam, że następna zmiana w jej życiu będzie dla niej traumą. Całe szczęśie, że ona się ucieszyła powrotem do stada :)

Posted

A jakie pierogi? Z czym? Bo jak ruskie, to już wyruszam w drogę :)
A tak w temacie wątku - jak tam Imcia? Strasznię sie martwiłam, że następna zmiana w jej życiu będzie dla niej traumą. Całe szczęśie, że ona się ucieszyła powrotem do stada :)

Ruskie i z mięsem .

Ruskich jest wiecej.

Posted

Jeszcze są?... Już wystawiam samochód!!! Mam bliżej niż Amiga ;)

Imcia superowo! Lala jak fryga, podszczypuje, szaleje z pluszowym miśkiem, co chwila wypada na dwór i jeszcze szybciej wraca, skacząc przy drzwiach tarasowych jak piłka (dobrze, że szyby nie umyłam po jej wyjeździe :)) Na podłodze niedotykalna, z kanapy czy fotela można ją nawet wziąć na ręce, ale tylko na chwileczkę, bo... nie ma czasu ;)

Posted

Nie miałam czasu zadzwonić do Państwa od Florki, ale jakoś jestem dziwnie spokojna o postępy w "klatkowaniu" ;)

IMG-20150214-WA0014.jpeg

I niech mi ktoś wytłumaczy jak za TAKIE życie można się odpłacać brudzeniem na kanapę?!?!?!?

IMG-20150210-WA0028.jpeg

Posted

Właśnie się wepchnęłam nieco na siłę i to tylko dzięki temu, że Lilcioch chrapie na fotelu :)

Zaraz idę spać - w łóżku też nie luźniej ;)

To jednak faktycznie musimy przyjechać z Nuską na wizytę u Złotego Doktora, bo wtedy siły w nocy się rozkładają. Przychodzi do nas spać Gliździoch, czasem Krechulec, a nawet Lesio układa się w posłanku w "naszym" pokoju.
Nie mówiąc o tym, że do pierogów miałabym bliżej :)
Posted

To jednak faktycznie musimy przyjechać z Nuską na wizytę u Złotego Doktora, bo wtedy siły w nocy się rozkładają. Przychodzi do nas spać Gliździoch, czasem Krechulec, a nawet Lesio układa się w posłanku w "naszym" pokoju.
Nie mówiąc o tym, że do pierogów miałabym bliżej :)

Bardzo dobrze,tylko proszę z 2 dniowym wyprzedzeniem mnie poinformować na kiedy te pierogi mają być gotowe i czy poza ruskimi jakieś inne też są godne zamówienia.

Do wyboru z mięsem lub z kapustą i grzybami.

A ja bardzo bym chciała,żeby jakiś krasnoludek zrobił zdjęcie Nutusiego łóżka nocą.

Z ludziami i psami.

Jakoś nie bardzo mogę sobie wyobrazić dwa ludzie i 5 piesów na jednym łóżku.

Co nie znaczy ,że nie wierzę,po prostu nie mam aż takiej bujnej wyobraźni.

Posted

Nutusiu,powiedz jeszcze ,bardzo proszę,czy między łapkami Liluni,jamniorek leży.

Prawie do rozwodu doszło ,ja twierdzę,że leży jamniorek a pan mąż mów,że to druga łapa.

Wiesz,ja nawet w okularach słabo widzę.

Posted

Rób zapas mąki - TEN dzień z pewnością nadejdzie! ;)

Dostąpiłam dziś w nocy wielkiego zaszczytu! Imcia spała pomiędzy mną a Sonią, przytulona do mnie, z głową na poduszce, przykryta kołdrą :) Aż tak dobrze, żeby sobie sama taką miejscówkę nie było - ułożyłam ją stosując lekkie metody przymusu bezpośredniego ;) Ale specjalnie się nie broniła :) Westchnęła sobie tylko głośno i zasnęła. W nocy się oczywiście gdzieś wymiksowała. Za to rano - po porannej przebieżce, SAMA (bez asysty psów) wparowała na łóżko i dała się pougniatać :)

• Upvote 1