Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam pytanie - czy znalazłoby się miejsce dla staruszka boksiowatego ślepego z "zespołem przedsionkowym" z tego wątku:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248362-STIVI-stary-%C5%9Blepy-du%C5%BCy-ale-pi%C4%99kny-czy-dostanie-swoj%C4%85-szans%C4%99/page31[/url]
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma]
[IMG]http://s2.postimg.org/g0n3eysyx/image.jpg[/IMG][/FONT][/COLOR]

jesli tak, to za jaką kwotę?

Posted

Oczywiście, że się znajdzie :). Aktualnie mam w domu tylko swojego psiaka. Losy Stiviego śledzę od jakiegoś czasu na fb, bo mam "polajkowany" profil fundacji Hałabajówki. Czytając wątek Stiviego na dogo nasuwa mi się cały czas jedna i ta sama myśl... Mam nadzieję, że tak nie jest, ale oby to nie była kolejna forumowa "Czarodziejka" :roll:. Cena to 12zł/doba. Gotować Stiviemu jedzonko będę, bo mój też przeszedł na gotowane (wybredny skurczybyk i już przetestowałam różne różniste te suche karmy, zaczynając od tych z niższych półek, kończąc na RC z marnym skutkiem, Pan wygodnicki lubi tylko gotowane :razz:). I czytając wątek na dogo, jak i specjalnie wchodząc na fb fundacji nie znalazłam informacji jaką suchą karmę je Stivi :roll:, oby to nie było tylko naciąganie na kasę i żerowanie na dogomaniakach, jak i na innych ludziach, którym zależy na Stivim... Ludzie potrafią być naprawdę podli. Jakby była taka potrzeba, to i podkłady kupować będę, zobaczymy jak będzie z trzymaniem tego moczu u niego, a może to kolejny przekręt fundacji... Ja już nie wiem, nie podoba mi się postawa fundacji.
Gdybyście chcieli zobaczyć warunki, w jakich byłby u mnie Stivi to zapraszam serdecznie, poczęstuję ciastem, kawką, nie mam nic do ukrycia, a i Wy będziecie spokojniejsi wiedząc do kogo i gdzie trafił Stivi :razz:.

Posted

[quote name='faith35']Oczywiście, że się znajdzie :). Aktualnie mam w domu tylko swojego psiaka. Losy Stiviego śledzę od jakiegoś czasu na fb, bo mam "polajkowany" profil fundacji Hałabajówki. Czytając wątek Stiviego na dogo nasuwa mi się cały czas jedna i ta sama myśl... Mam nadzieję, że tak nie jest, ale oby to nie była kolejna forumowa "Czarodziejka" :roll:. Cena to 12zł/doba. Gotować Stiviemu jedzonko będę, bo mój też przeszedł na gotowane (wybredny skurczybyk i już przetestowałam różne różniste te suche karmy, zaczynając od tych z niższych półek, kończąc na RC z marnym skutkiem, Pan wygodnicki lubi tylko gotowane :razz:). I czytając wątek na dogo, jak i specjalnie wchodząc na fb fundacji nie znalazłam informacji jaką suchą karmę je Stivi :roll:, oby to nie było tylko naciąganie na kasę i żerowanie na dogomaniakach, jak i na innych ludziach, którym zależy na Stivim... Ludzie potrafią być naprawdę podli. Jakby była taka potrzeba, to i podkłady kupować będę, zobaczymy jak będzie z trzymaniem tego moczu u niego, a może to kolejny przekręt fundacji... Ja już nie wiem, nie podoba mi się postawa fundacji.
Gdybyście chcieli zobaczyć warunki, w jakich byłby u mnie Stivi to zapraszam serdecznie, poczęstuję ciastem, kawką, nie mam nic do ukrycia, a i Wy będziecie spokojniejsi wiedząc do kogo i gdzie trafił Stivi :razz:.[/QUOTE]

Dzięki :) porozmawiam z decyzyjnymi, bo szkoda psa u ... :(

Posted

Szkoda, szkoda... Hałabajówka kiedyś wzięła na bdt sunię Cane Corso ode mnie i naprawdę trudno było się czegokolwiek dowiedzieć, nie wspominając już o zdjęciach do ogłoszeń. Odzywała się tylko jak kasy na karmę czy leki brakowało...

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Hej. Poszukuję domowego hoteliku lub DT dla małej suczki dzikuski. Wyciągnięta z koszmarnego punktu przetrzymań.
Obecnie jest w kojcu w hoteliku, ale nie ma sensu jej tam zbyt długo trzymać, ponieważ nie zrobi takich postepów.

• 1 month later...
Posted

Swing pojechał już do swoich Właścicieli, a my przywitaliśmy kolejnych hotelowych gości :)

Ostatnio gościł u nas york - Gucio ;)

14mtbma.jpg

oraz beagle - Bella :)

vq32qe.jpg

Przyjmujemy również duże pieski. Na zdjęciu poniżej - Gati, mieszaniec Flat Coated Retriever :)

16iduv6.jpg

!!!Aktualnie mamy wolne miejsca w hoteliku!!! ZAPRASZAMY :)

Posted

Hej. Poszukuję domowego hoteliku lub DT dla małej suczki dzikuski. Wyciągnięta z koszmarnego punktu przetrzymań.
Obecnie jest w kojcu w hoteliku, ale nie ma sensu jej tam zbyt długo trzymać, ponieważ nie zrobi takich postepów.

Witaj, szafra. Przepraszam, że odpisuję tak późno - złośliwość rzeczy martwych, nie miałam zbytnio dostępu do internetu, ale już jestem i nadrabiam zaległości! :) Miejsce jak najbardziej się znajdzie, szczególnie dla małej suni :)

Pozdrawiam