Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

50% to zaliczka, którą płacisz jak przy każdej innej rezerwacji. Kasa ta idzie na opłacenie połowy pobytu. Czyli w marcu wplacasz te 50% i później drugą połowę za noclegi.

Posted

To zależy jak się dogadamy. W tym roku zlot był mały, byliśmy w jednym domku i robiliśmy zrzutkę na jedzenie i żywiliśmy się przez tydzień grillem  :evil_lol:

Posted

biady... pytasz o zupe chmielową? :P

A tak na serio, to raczej sie nie bawilismy w takie rzeczy. Na obiadokolacje grill/ognisko ewentualne czasami jakies wykwintne danie typu smazona kiełba, jak ktos zglodnial.
Jesli ktos tam bedzie chcial zrobic normalny obiad, to raczej w zakresach domków, raczej jedna osoba nie bedzie robic oboadu dla 20 paru zlotowiczow ;)

Posted

Ok. A jak do tej pory wyglądały obiady? Tzn każdy sobie czy wspólne?

Każdy robi sobie jak głodny - kanapki, zupki, pasztety królują na zlotach. Jeśli chodzi o grilla wspólnego, jest zrzutka na kiełbasy i mięso różnego rodzaju. Nawet hamburgery były! Jak już rzygaliśmy grillem a kiełbasy było za dużo, zrobiłam kiełbaskę z cebulką. Pamiętacie? :D

Posted

Każdy robi sobie jak głodny - kanapki, zupki, pasztety królują na zlotach. Jeśli chodzi o grilla wspólnego, jest zrzutka na kiełbasy i mięso różnego rodzaju. Nawet hamburgery były! Jak już rzygaliśmy grillem a kiełbasy było za dużo, zrobiłam kiełbaskę z cebulką. Pamiętacie? :D

Taaaaa... w misce obcego psa znalezionej przed jakims domkiem :P
Posted

W gwoli ścisłości - jeżeli ktoś zdecyduje się na zlot, potwierdzi swoją obecność poprzez wpłacenie zaliczki i nagle stwierdzi, że nie jedzie, zaliczka nie zostanie zwrócona, chyba ze osoba ta znajdzie kogoś na swoje miejsce.

Posted

Termin fajny :D Dużo bardziej prawdopodobne, że Maciek dostanie urlop i zaliczka nie przepadnie  :megagrin:

Jedziemy. Ja, tż, Kura, Tekila i roczny już wtedy Kali :D

Posted

:loveu:  roczny kanar, rudy, 2 asty od julki, lucas, salsa  :loveu:

same bezproblemowe pieski  :megagrin:

Robisz nam czarny PR :siara:

Troche jestem zaskoczona, ze zlot cieszy sie juz takim zainteresowaniem, bo to przeciez jeszcze kupa czasu i doswiadczenie mowi mi, ze zainteresowanie to gwaltownie spadnie w momencie, gdy poprosze Was o wplate zaliczki :evil_lol:  Jednakze, z uwagi na ograniczona ilosc miejsc w osrodku chcialam poinformowac, ze o tym, kto pojedzie na zlot bedzie decydowala zasada kto pierwszy, ten lepszy. Nie bede przeprowadzala castingu, kierowala sie sympatiami/antypatiami czy tez przeprowadzala losowania :D

Takze... zapisywac sie, potwierdzac :evil_lol:

Posted

Póki co potwierdziło 19 osób. Ale potwierdzenie na zasadzie "ok, ja jadę" wiadomo jak się często kończy... Tak naprawdę okaże się w momencie wpłacana zaliczek i wtedy będzie klarowne kto jedzie, a kto nie.

Jest pewna niejasność w ilości miejsc, bo z info na stronie wynika, że w ośrodku mogą się zmieścić max 34 osoby, natomiast podczas rozmowy z właścicielką okazało się, że 25, spora różnica :P W wolnym czasie zadzwonię tam, aby uściślić.

Na razie nie zamykam listy, może na niej znaleźć się nawet 100 osób, dopiero zaliczka potwierdzi kto jedzie, a kto nie.

Jeżeli okaże się, że chce jechać więcej osób, niż jest miejsc, można zastanowić się nad wzięciem dodatkowych noclegów w innych ośrodkach, bo z tego co widzę, to w Bobolinie i okolicach jest ich kilka, lub na przenocowaniu ludzi w namiotach z udostępnianiem im naszych łazienek. Takiego scenariusza nie zakładam, bo widzę drugi rok jak to wygląda, choć nieskromnie powiem, że w tym roku trafił nam się zajebisty organizator, więc liczę też na zajebiście dużą liczę chętnych :evil_lol:

Są osoby chętne wpaść tylko na weekend/kilka dni?

Posted

Możliwe, że my będziemy krócej np. 5 dni bo TŻ jesr nauczycielem a pod koniec sierpnia są rady pedagogiczne. Ale na razie zgłaszam nas na całość. Myślę, że po nowym roku dokładniej się określe ;)