Clavia Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Termin ok, deklaruje sie na 80% na razie. I te 50% to zwrotne czy bezzwrotne? Quote
A&L Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 50% to zaliczka, którą płacisz jak przy każdej innej rezerwacji. Kasa ta idzie na opłacenie połowy pobytu. Czyli w marcu wplacasz te 50% i później drugą połowę za noclegi. Quote
Clavia Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Ok. A jak do tej pory wyglądały obiady? Tzn każdy sobie czy wspólne? Quote
Fauka Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 To zależy jak się dogadamy. W tym roku zlot był mały, byliśmy w jednym domku i robiliśmy zrzutkę na jedzenie i żywiliśmy się przez tydzień grillem :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Potwierdzam swoją chęć uczestnictwa w tym wydarzeniu xD 1 Quote
A&L Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 biady... pytasz o zupe chmielową? :P A tak na serio, to raczej sie nie bawilismy w takie rzeczy. Na obiadokolacje grill/ognisko ewentualne czasami jakies wykwintne danie typu smazona kiełba, jak ktos zglodnial. Jesli ktos tam bedzie chcial zrobic normalny obiad, to raczej w zakresach domków, raczej jedna osoba nie bedzie robic oboadu dla 20 paru zlotowiczow ;) Quote
FredziaFredzia Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Ok. A jak do tej pory wyglądały obiady? Tzn każdy sobie czy wspólne? Każdy robi sobie jak głodny - kanapki, zupki, pasztety królują na zlotach. Jeśli chodzi o grilla wspólnego, jest zrzutka na kiełbasy i mięso różnego rodzaju. Nawet hamburgery były! Jak już rzygaliśmy grillem a kiełbasy było za dużo, zrobiłam kiełbaskę z cebulką. Pamiętacie? :D Quote
A&L Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 Każdy robi sobie jak głodny - kanapki, zupki, pasztety królują na zlotach. Jeśli chodzi o grilla wspólnego, jest zrzutka na kiełbasy i mięso różnego rodzaju. Nawet hamburgery były! Jak już rzygaliśmy grillem a kiełbasy było za dużo, zrobiłam kiełbaskę z cebulką. Pamiętacie? :D Taaaaa... w misce obcego psa znalezionej przed jakims domkiem :P Quote
A&L Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 W gwoli ścisłości - jeżeli ktoś zdecyduje się na zlot, potwierdzi swoją obecność poprzez wpłacenie zaliczki i nagle stwierdzi, że nie jedzie, zaliczka nie zostanie zwrócona, chyba ze osoba ta znajdzie kogoś na swoje miejsce. Quote
asiak_kasia Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 POTWIERDZAM !!! JA & Bartek & Rudy end probably Pola (zobaczymy jak jej zdrówko pozwoli) i chce zamykany pokój :D Quote
Robokalipsa Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Siema :D Przygnana kijem z fejsa zgłaszam się z 3 psami - 2x ast + duży niby wilko / husky . Oby mi nic nie wypadło :) Quote
omry Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Termin fajny :D Dużo bardziej prawdopodobne, że Maciek dostanie urlop i zaliczka nie przepadnie :megagrin: Jedziemy. Ja, tż, Kura, Tekila i roczny już wtedy Kali :D Quote
omry Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Adę z tż i Megi potwierdzam, bo ona nie ogarnia nowego Dogo i już tu nie siedzi chyba wcale :megagrin: Quote
asiak_kasia Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 :loveu: roczny kanar, rudy, 2 asty od julki, lucas, salsa :loveu: same bezproblemowe pieski :megagrin: Quote
dog193 Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Tylko trzymać te bestie z dala od mojego pieseczka :eviltong: Quote
asiak_kasia Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Tylko trzymać te bestie z dala od mojego pieseczka :eviltong: :siara: jakby co smycz linową zakupię :eviltong: Quote
A&L Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 :loveu: roczny kanar, rudy, 2 asty od julki, lucas, salsa :loveu: same bezproblemowe pieski :megagrin: Robisz nam czarny PR :siara: Troche jestem zaskoczona, ze zlot cieszy sie juz takim zainteresowaniem, bo to przeciez jeszcze kupa czasu i doswiadczenie mowi mi, ze zainteresowanie to gwaltownie spadnie w momencie, gdy poprosze Was o wplate zaliczki :evil_lol: Jednakze, z uwagi na ograniczona ilosc miejsc w osrodku chcialam poinformowac, ze o tym, kto pojedzie na zlot bedzie decydowala zasada kto pierwszy, ten lepszy. Nie bede przeprowadzala castingu, kierowala sie sympatiami/antypatiami czy tez przeprowadzala losowania :D Takze... zapisywac sie, potwierdzac :evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Potwierdzam siebie i Salme i Brutusa ;) Tego zlotu zaczynam się obawiać hahahahah Quote
Rinuś Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Rozumiem że lista juz zamknięta skoro mamy 28 osób? ;) nie będę się tloczyc w domku ;P Quote
dog193 Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Można rezerwową stworzyć, zawsze się ktoś wykrusza. Quote
A&L Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 Póki co potwierdziło 19 osób. Ale potwierdzenie na zasadzie "ok, ja jadę" wiadomo jak się często kończy... Tak naprawdę okaże się w momencie wpłacana zaliczek i wtedy będzie klarowne kto jedzie, a kto nie. Jest pewna niejasność w ilości miejsc, bo z info na stronie wynika, że w ośrodku mogą się zmieścić max 34 osoby, natomiast podczas rozmowy z właścicielką okazało się, że 25, spora różnica :P W wolnym czasie zadzwonię tam, aby uściślić. Na razie nie zamykam listy, może na niej znaleźć się nawet 100 osób, dopiero zaliczka potwierdzi kto jedzie, a kto nie. Jeżeli okaże się, że chce jechać więcej osób, niż jest miejsc, można zastanowić się nad wzięciem dodatkowych noclegów w innych ośrodkach, bo z tego co widzę, to w Bobolinie i okolicach jest ich kilka, lub na przenocowaniu ludzi w namiotach z udostępnianiem im naszych łazienek. Takiego scenariusza nie zakładam, bo widzę drugi rok jak to wygląda, choć nieskromnie powiem, że w tym roku trafił nam się zajebisty organizator, więc liczę też na zajebiście dużą liczę chętnych :evil_lol: Są osoby chętne wpaść tylko na weekend/kilka dni? Quote
Clavia Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Możliwe, że my będziemy krócej np. 5 dni bo TŻ jesr nauczycielem a pod koniec sierpnia są rady pedagogiczne. Ale na razie zgłaszam nas na całość. Myślę, że po nowym roku dokładniej się określe ;) Quote
FredziaFredzia Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Taaaaa... w misce obcego psa znalezionej przed jakims domkiem :P Haha Borys mi przypomniał wieczorem, że kiełbasa to też była ta znaleźna :D Quote
Recommended Posts