Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziękuję wraz z moją pinczerką miniaturową MELISSĄ za miłe przyjęcie i zapisanie na listę :).

Jakby ktoś chciał wiedzieć o jakie stworzenie chodzi to link jest w mojej stopce. Jest przyjazna do wszystkich, ale dużych psów się czasem odrobinę boi, ale gdy je już lepiej pozna jest OK :).

Widząc zdjęcia jak jest u Was miło na zlotach już się nie mogę doczekać :).

Posted

[quote name='Ola164']Lepiej nie, bo nie pojedzie. Juz wystarczy, że na uczelni jeden zawiesza na nim oko :evil_lol:[/QUOTE]

Tylko żeby potem nie było nieprzyjemności żadnych, nie chcemy ludzkich afer, psie wystarczą ;)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ja się dopisuję na listę, razem z TŻ i Zayrą, aczkolwiek zależy to od terminu :) bardziej jesteśmy za sierpniem, albo początkiem lipca, ale zobaczymy co ustalicie ostatecznie :)

Posted

Ja się dopisuję na listę, razem z TŻ i Zayrą, aczkolwiek zależy to od terminu :) bardziej jesteśmy za sierpniem, albo początkiem lipca, ale zobaczymy co ustalicie ostatecznie :)

A czym bedziecie jechac? Autkiem? :P
Guest Aleksandra Paras
Posted

Proszę o dopisanie mnie i Viki. Może w końcu uda mi się spotkać z dogomaniakami, a i piesek skorzysta  :siara:

Nie mam określonego terminu, jak coś ustalimy, to po prostu wezmę urlop.

Posted

Proszę o dopisanie mnie i Viki. Może w końcu uda mi się spotkać z dogomaniakami, a i piesek skorzysta  :siara:

Nie mam określonego terminu, jak coś ustalimy, to po prostu wezmę urlop.

Dopisuje ;)

Morskie domki są spoko!

Anita, byłaś? Napisałam do nich maila, ale nadal nie odpowiedzieli. Muszę zadzwonić przy weekendzie o ile się nie odezwą.

Guest Aleksandra Paras
Posted

Proszę jeszcze o dopisanie mojego faceta do mnie i kundliszcza  :siara:

Guest Aleksandra Paras
Posted

Ju ;)

Dziękuję  :modla: TŻ zajrzał mi przez ramię i stwierdził, że też chce z nami jechać, choć psiarzem to on nie jest...

Posted

Nie byłam, ale patrząc po stronce wydają się ok. Ja to już Wam polecałam domki, to stwierdziliście że za ładnie :D

Które? Apartamenty w Karpaczu? :evil_lol:

Posted

Tak właśnie!

Eeeee, jak dla mnie to po pierwsze musi być woda, a po drugie domki :D Myślę, że by nas szybko z tych apartamentów wyrzucili :D

Super pomysł :D A, że w grudniu skończę 18stkę to mogę brać udziaał z moimi dwoma kudłaczami :D

W sensie zapisywać Cię?

• 2 weeks later...
Posted

Mam juz dla Was jakies konkrety :)

Oficjalnie informuje, ze w zwiazku z brakiem propozycji z Waszej strony, w wezszym gronie ustalilam, iz jedziemy TUTAJ Kiedys juz byl tam organizowany zlot, osrodek baaardzooo pozytywnie nastawiony na psiarzy, miejscowosc i okolica rowniez.

Co do terminu, to wlascicielka osrodka sugerowala, ze dla nas najlepszym okresem bylby poczatek lipca lub po 15 sierpnia. W innych terminach wiadomo - wiecej ludzi na plazach i okolicach, a tlum ludzi nie jest nam potrzebny ;) No i kwestia bardo wzna dla nas - w tych terminach jest najtaniej :D

Jesli idzie o kase, to w podanch wyzej terminach przy pobycie tygodniowym doba w domku 7 osobowym wynioslaby okolo 200 zl, co daje nam +/- 25 zl/os za dobe, co uwazam, ze jest bardzo dobra cena w tym okresie nad morzem.

Wlascicieka chcialaby, abysmy co do terminu okreslili sie w styczniu/lutym, co wiaze sie tez z okresleniem liczby zlotowiczow, wiec WASZA deklaracja.

W marcu mielibysmy wplacic zaliczke i tutaj od razu chce poinformowac, iz chcialabym wtedy wplacic minimum 50% kwoty po to, aby pozniej nie bylo "jednak nie moge jechac, bo (...)"

Po rozmowie z czescia uczestnikow oswiadczam, ze sugerowany termin zlotu to 24.08-31.08.2015.

W domkach zmiesci sie okolo 25 os.

Jezeli ktos juz wie, ze nie bedzie mogl jechac, albo chce potwierdzic swoja obecnosc, to bardzo prosze - im szybciej, tym lepiej ;)

Ktos zglasza veto? :D

Guest Aleksandra Paras
Posted

Potwierdzamy. I na termin się zgadzamy ;)

*rym

• Upvote 1