Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

9 godzin temu, Poker napisał:

Finansowo będę wspierać. Na razie ze względu na Dolarka nie mogę  brać tymczasek.  Mogę oprócz pierwszego miesiąca zadeklarować 70 zł miesięcznie + bazarki. Nie mam  niestety zupełnie rozeznania w hotelikach .

Dziękuję, muszę popytać..

Posted
4 godziny temu, Poker napisał:

Może Anecik ?

Ewu rozmawiała z Anecik na temat Marlona i może jechać. Koszt 400 zł miesięcznie.

Nasza czarna sunia - Limba też mogłaby jechać i jeśli nie jest zbyt duża, to też za 400 zł.

Poker, pozostaje pytanie, czy weźmiesz na siebie prowadzenie wątku Marlona i zbieranie funduszy, bo Ewu na pewno nie może się tego podjąć. Może warto pozbierać deklaracje? 

Posted

Te 400 zł to z karmą?

Mam pietra [przed założeniem wątku psu , którego nie mam pod bezpośrednią opieką  z powodów finansowych. Nie umiem dobrze prowadzić rachunków i zawsze dopłacam do interesu.

Gdyby się znalazł skarbnik, to założyłabym wątek.

KTO się podejmie skarbnikowania?

Posted
2 godziny temu, Poker napisał:

Wyciągaj.

Tylko kto będzie skarbnikiem? Ja mogę zadbać o finanse, ale rachunków nie chcę prowadzić.

Zostaje tylko ubłagać Elę.

Biedna wcale nie będzie miała czasu na spanie....

Posted

elik nie można więcej obciążać. Mogę założyć wątek , dbać o finanse tylko nie prowadzić rachunków.

EwaMarta, a Ty nie mogłabyś być skarbnikiem Marlona?

Posted
7 godzin temu, Poker napisał:

elik nie można więcej obciążać. Mogę założyć wątek , dbać o finanse tylko nie prowadzić rachunków.

Jeżeli Ewa Marta z jakiś przyczyn nie będzie mogła to może ja się zdecyduję na skarbnikowanie i tylko skarbnikowanie.Jest potrzebny wątek i mój post zaraz pod pierwszym,drugim postem.I kto będzie miał kontakt z hotelikiem i będzie odpowiedzialny za psa.

Posted
7 godzin temu, Poker napisał:

Jesli mi ufasz, mogę zostać. Najwazniejsze, zeby zabrac stamtad tego przerazonego malucha. Zaraz ruszam na, szkolenie , ale po godz 14 mozemy umowic sie na zalozenie watku. Ty zaczniesz, a ja zarezerwuje drugi post. 

Posted
1 godzinę temu, Anula napisał:

Jeżeli Ewa Marta z jakiś przyczyn nie będzie mogła to może ja się zdecyduję na skarbnikowanie i tylko skarbnikowanie.Jest potrzebny wątek i mój post zaraz pod pierwszym,drugim postem.I kto będzie miał kontakt z hotelikiem i będzie odpowiedzialny za psa.

Anula, miałam Ciebie prosić , gdyby Ewa Marta się nie zgodziła. Bardzo Ci dziękuję za zaangażowanie. Być może innym razem skorzystam z Twojej pomocy.

1 godzinę temu, Ewa Marta napisał:

Jesli mi ufasz, mogę zostać. Najwazniejsze, zeby zabrac stamtad tego przerazonego malucha. Zaraz ruszam na, szkolenie , ale po godz 14 mozemy umowic sie na zalozenie watku. Ty zaczniesz, a ja zarezerwuje drugi post. 

Jasne , że ufam,  inaczej bym nie prosiła o pomoc.

W takim razie po południu zakładamy wątek i ruszamy do dzieła.

Z tego wynika ,że ja będę odpowiedzialna za  Marlona. Mam strach, bo umiem się opiekować psem , którego mam u siebie w DT, a takim wirtualnym będę się opiekować dopiero drugi raz.

Ewa Marta , z tego co pamiętam to masz nr mojego telefonu. Od 14. powinnam być w domu.

• Upvote 1
Posted
4 minuty temu, Poker napisał:

Anula, miałam Ciebie prosić gdyby Ewa Marta się nie zgodziła. Bardzo Ci dziękuję za zaangażowanie. ByC może innym razem skorzystam z Twojej pomocy.

Cudnie.To teraz czekam na wątek.Kiedy maluszek wyrusza do Anecik? Czy coś już wiadomo?

Posted
2 godziny temu, Anula napisał:

Cudnie.To teraz czekam na wątek.Kiedy maluszek wyrusza do Anecik? Czy coś już wiadomo?

ewu ma załatwiać zabranie maluszka.

Będę musiała zabrać choć trochę deklaracji.

Posted
3 godziny temu, Poker napisał:

Anula, miałam Ciebie prosić , gdyby Ewa Marta się nie zgodziła. Bardzo Ci dziękuję za zaangażowanie. Być może innym razem skorzystam z Twojej pomocy.

Z tego wynika ,że ja będę odpowiedzialna za  Marlona. Mam strach, bo umiem się opiekować psem , którego mam u siebie w DT, a takim wirtualnym będę się opiekować dopiero drugi raz.

Ewa Marta , z tego co pamiętam to masz nr mojego telefonu. Od 14. powinnam być w domu.

Kochane, ja mogę oddać Anuli zarządzanie kasą :)

Posted
Przed chwilą, Ewa Marta napisał:

Może nie róbmy już zamętu. Jak możesz , to tym razem się poświęć.:)

Posted
5 minut temu, Poker napisał:

Może nie róbmy już zamętu. Jak możesz , to tym razem się poświęć.:)

To żadne poświęcenie:)

Daj mi znać kochana, kiedy będziesz robiła wątek albo zacznij może teraz pisząc nawet rezerwacja, a ja od razu zarezerwuję drugi post. Ty będziesz miała czas na napisanie pierwszego postu, a drugi będzie już zaklepany:)

Nasza sunia Limba znalazła dzisiaj dom. Podobno super Państwo, już rano byli u suni. W jej miejsce pojedzie do Anecik i będzie pod naszą opieką taki cudak. Chyba nazwiemy ją Usia:) Też muszę jej założyć wątek.

69169325_2404867539836075_4397012867094675456_n.jpg

69306082_408136276500902_5991042704300048384_n.jpg

69459670_387878325233586_5918762033955733504_n.jpg

Posted
3 minuty temu, Ewa Marta napisał:

Nie musisz oddawać.Jestem bardzo zadowolona,że będziesz skarbnikiem.Ja tylko zaproponowałam w wyjątkowej sytuacji moja pomoc.Mam na głowie skarbnikowanie,Czestera,swoje psiaki i bazarki,praktycznie na okrągło.

Posted
1 minutę temu, Anula napisał:

Nie musisz oddawać.Jestem bardzo zadowolona,że będziesz skarbnikiem.Ja tylko zaproponowałam w wyjątkowej sytuacji moja pomoc.Mam na głowie skarbnikowanie,Czestera,swoje psiaki i bazarki,praktycznie na okrągło.

Ja też mam kilka psiaków, ale trzeba się jakoś podzielić pracą, żeby Marlon mógł zacząć nowe życie. 

• Upvote 1