elik Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 Zakochałam się w tym psiaku. Jest bardzo podobny do mojej Małej, gdy była młodsza. Loluś Quote
ewu Posted October 1, 2018 Author Posted October 1, 2018 11 godzin temu, elik napisał: Goja bardzo źle je:( Quote
ewu Posted October 1, 2018 Author Posted October 1, 2018 Dobrze się czuje, jest zdrowa , wesoła ale słabo je. Quote
Tyśka) Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Ojej, ale się dzieje! ewu, a co z Filusiem? https://www.olx.pl/oferta/sliczny-puchaty-szczeniak-w-typie-sznaucera-CID103-IDvveQ4.html znalazł dom? Quote
helli Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 No ładnie, psy chyba wilka nie łapią (kiedyś w maju na słońcu polezalam na trawie i połamało mnie na tydz, bo grunt zimny, he, dawno to było, przed ociepleniem klimatu) Quote
helli Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Czy piesek i suczka foksterierowata to rodzeństwo? Bo podobne są, z oczu, ona b. biednie wygląda, wymęczona chorobą. Quote
elik Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 20 minut temu, helli napisał: Czy piesek i suczka foksterierowata to rodzeństwo? Bo podobne są, z oczu, ona b. biednie wygląda, wymęczona chorobą. Chyba nie. Terierowata jest tylko Goja, Loluś ma chyba coś z pinczerka :) Quote
ewu Posted October 2, 2018 Author Posted October 2, 2018 11 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Ojej, ale się dzieje! ewu, a co z Filusiem? https://www.olx.pl/oferta/sliczny-puchaty-szczeniak-w-typie-sznaucera-CID103-IDvveQ4.html znalazł dom? Filuś ma dom. Chyba Ci to uciekło, pisałam:) Quote
ewu Posted October 2, 2018 Author Posted October 2, 2018 10 godzin temu, helli napisał: Czy piesek i suczka foksterierowata to rodzeństwo? Bo podobne są, z oczu, ona b. biednie wygląda, wymęczona chorobą. Nie są rodzeństwem.. Quote
ewu Posted October 2, 2018 Author Posted October 2, 2018 Mamy tylko czas do niedzieli na znalezienie dt choćby na dwa tygodnie dla psiaków. Quote
Tyśka) Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 3 minuty temu, ewu napisał: Filuś ma dom. Chyba Ci to uciekło, pisałam:) Uciekło, długo mnie nie było. Jak się cieszę :) Czyli wszystkie szczeniaki z tego miotu mają dom? A ich mama Figa? Quote
ewu Posted October 2, 2018 Author Posted October 2, 2018 Potem elik przejmuje Lalunię ale co z Goją i Lolusiem?? Quote
ewu Posted October 2, 2018 Author Posted October 2, 2018 Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: Uciekło, długo mnie nie było. Jak się cieszę :) Czyli wszystkie szczeniaki z tego miotu mają dom? A ich mama Figa? Też ma dom:) Quote
Tyśka) Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Przed chwilą, ewu napisał: Też ma dom:) Super rewelacje pośród tych mniej dobrych wieści :) Ogłoszenia zdejmuję, już nikt nie będzie Was nękał głupimi telefonami. Quote
ewu Posted October 2, 2018 Author Posted October 2, 2018 Wpłaty na konto Fundacji 20,00 Niesiowata 25,00 MDK8 Dziękuję:) Czy ktoś wpłacił bez podania nicku? Quote
elik Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Czy mogłabyś Basiu podać nr konta, bo coś mi się wydaje, że ja też wpłacałam na fundację, ale nie pamiętam czy podawałam nick. Sprawdzę w banku, ale muszę znać nr konta. Quote
elik Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 31 minut temu, ewu napisał: Potem elik przejmuje Lalunię ale co z Goją i Lolusiem?? Basiu przejmuję, ale pod warunkiem, że przyjmie ją któryś z hotelików. Nie mogę przyjąć jej na BDT, bo mam jeszcze na BDT Emi, której jak na razie nie ogłaszam, bo musi oduczyć się załatwiania w domu :( Quote
ewu Posted October 2, 2018 Author Posted October 2, 2018 23 minuty temu, elik napisał: Basiu przejmuję, ale pod warunkiem, że przyjmie ją któryś z hotelików. Nie mogę przyjąć jej na BDT, bo mam jeszcze na BDT Emi, której jak na razie nie ogłaszam, bo musi oduczyć się załatwiania w domu :( Wiem Elu. Za trzy tygodnie Lalunia może śmiało iść do hoteliku. Elu trzeba chyba już zarezerwować miejsce. Quote
Figunia Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Tak mi przykro, ze nie moge im pomoc. Biedniusie takie, smutne...ale wazne, ze wyszly z tego chorobska. Myślałam, czy by nie wziąć ich na te 2 tygodnie, ale z 3 psiakami byloby mi ciężko. No i znowu sąsiadka, która nie lubi psów, atakuje mnie, ze jakiś pies załatwia jej sie pod drzwiami i wciąż sprząta kupy i siki. Weź człowieku i wytlumacz takiej, ze jeszcze zaden moj pies, czegos takiego nie zrobil. One wszystkie zwykle pedza po schodach, bez zatrzymywania sie i załatwiają tylko na trawie. A gdyby ktoremus się nawet zdarzyło, to przeciez bym zaraz posprzatała. Ale nic nie dociera i co jakiś czas mamy takie "fajne" rozmowy... Quote
agat21 Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Dlaczego nie mam choćby działki, gdzie psiaki mogłyby bezpiecznie dla innych sobie posiedzieć :( U mnie w mieście nie sposób znaleźć ustronne miejsce na spacery, bez innych psów :( Quote
Recommended Posts