Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Są też dobre wieści. Wika ma dom:)

Cudna, zaprzyjaźniona z Opiekunką Rodzina pokochała naszą dziewczynkę i Wikunia zostanie na zawsze w Krakowie otoczona miłością i opieką.

Czeka ją dalsza rehabilitacja ale najważniejsze ,że jest już u siebie:)

Potem prześlę  domowe zdjęcia Wikuni  zwanej  teraz Lotką:)

• Upvote 2
Posted
8 minut temu, ewu napisał:

Cudna, zaprzyjaźniona z Opiekunką Rodzina pokochała naszą dziewczynkę i Wikunia zostanie na zawsze w Krakowie otoczona miłością i opieką.

Czeka ją dalsza rehabilitacja ale najważniejsze ,że jest już u siebie:)

Ogromnie się cieszę. Dziękuję Ci Basiu. Moje oczy znowu mokre!

Biedna zmaltretowana sunia. Oby zaznała pełni szczęścia u boku kochających ją opiekunów.

• Upvote 1
Posted

Wczoraj zdarzył się cud. Od dawna staramy się znaleźć dom dla dwóch nierozłącznych suczek.

Dwie rude piękności Nana i Karotka związane przyjaźnią powstałą w schroniskowej budzie.

Nana spora ale wycofana długo nie wychodziła z budy. Kiedy do boksu trafiła Karotka stała się przewodnikiem Nany.

Na spacerach Nana zawsze biegła za Karotką, nie potrzebowała smyczy, nigdy nie oddaiła się nawet na krok.

Tylko wspólny dom wchodził w rachubę. Czy to możliwe?? 

Wiele osób chciało adoptować małą Karotkę ale wtedy Nana kompletnie by się załamała.

Wczoraj obie pojechały do wspólnego domu. Przefajni Ludzie, dom z ogrodem i nasze dwie dziewczynki razem.

Dawno tak nie ryczałam z radości.

k6

Karotka

k1

• Upvote 1
Posted
7 minut temu, ewu napisał:

Wczoraj zdarzył się cud. Od dawna staramy się znaleźć dom dla dwóch nierozłącznych suczek.

Dwie rude piękności Nana i Karotka związane przyjaźnią powstałą w schroniskowej budzie.

Nana spora ale wycofana długo nie wychodziła z budy. Kiedy do boksu trafiła Karotka stała się przewodnikiem Nany.

Na spacerach Nana zawsze biegła za Karotką, nie potrzebowała smyczy, nigdy nie oddaiła się nawet na krok.

Wiele osób chciało adoptować małą Karotkę ale wtedy Nana kompletnie by się załamała.

Wczoraj obie pojechały do wspólnego domu. Przefajni Ludzie, dom z ogrodem i nasze dwie dziewczynki razem.

Karotka

k6   k1

To historia, jak z Gackami :) Też marzyłyśmy, żeby byli adoptowani razem i tak właśnie się stało :)

Czy to dwie sunie, czy jedna i ta sama ?   Jeśli dwie różne, to wyglądają jak siostry bliźniaczki :)

Posted
2 minuty temu, elik napisał:

To historia, jak z Gackami :) Też marzyłyśmy, żeby byli adoptowani razem i tak właśnie się stało :)

Czy to dwie sunie, czy jedna i ta sama ?   Jeśli dwie różne, to wyglądają jak siostry bliźniaczki :)

Elu to są dwa zdjęcia Karotki:)

Nana to ta większa na innych zdjęciach.

Posted
8 minut temu, ewu napisał:

k6

Karotka

k1

To jest Karotka

7 minut temu, ewu napisał:

Nana

n2

n3

To jest Nana

Posted
4 minuty temu, ewu napisał:

Dziękuję Anetko.

Mam je z domku w MMSie ale muszę córkę poprosić żeby to wysłać Eli na maila. Ja nie umiem:)

Co zamierzasz wysłać mi na e-mail ?

Jeśli zdjęcia z MMSa, to musisz je najpierw zapisać w pamięci swojego telefonu i bezpośrednio z telefonu wysłać na mój adres e-mali.

Posted
2 minuty temu, elik napisał:

Co zamierzasz wysłać mi na e-mail ?

Jeśli zdjęcia z MMSa, to musisz je najpierw zapisać w pamięci swojego telefonu i bezpośrednio z telefonu wysłać na mój adres e-mali.

Wiem Elu , corka to żrobi:)

Posted

A to nowy maluszek w schronie:(

Felek  ma  2 lata. Jak trafił do schroniska wymiotował zupą pomidorową ale nikt go nie szuka...:(

f1

Posted
21 godzin temu, ewu napisał:

Czeka ją dalsza rehabilitacja ale najważniejsze, że jest już u siebie:)

29083_2.thumb.jpg.0762ffd9b0397c12403bb2ee79956f59.jpg   FB_IMG_1520145327014.thumb.jpg.976980794c24f6e7368a390e92ce8155.jpg

A to co za sunie ?

29083.thumb.jpg.045f961ef1d7523a5ff9793d903aac0e.jpg    29063.thumb.jpg.9b299a11e149b0eba44f33789e2e87cd.jpg

Posted
8 godzin temu, Anecik napisał:

To jest właśnie Nana i Karotka :)

Elu przepraszam ,że nie opisałam zdjęcia. To moje niunie kochane już w domku:) Na drugim zdjęciu z prawej Nana biega po ogrodzie.

Posted
3 minuty temu, ewu napisał:

Elu przepraszam ,że nie opisałam zdjęcia. To moje niunie kochane już w domku:) Na drugim zdjęciu z prawej Nana biega po ogrodzie.

No co Ty, nie masz za co przepraszać :)   Zabiegana pomyślałaś pewnie, że to oczywiste, a ja ślepota byłam już tak zmęczona, że nie przyszło mi to do głowizny i tyle :)

Sunie mają wspaniałe warunki  :)

Posted

Bisous28.gif Serdeczności zostawiam i zyczę Cudownego tygodnia! cieszę się bardzo z takich wiadomości!  czyli ,wczoraj dostałam fotę Wikuni ze 'swojego domku'jupi.gif i Nana i Karotka w dwupakujupi.gif

• Upvote 1