ewu Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 9 godzin temu, Poker napisał: Wpłaciłam 220 zł. Chociaż tyle. Za jakiś czas znowu poproszę o wpłaty. Dziękuję:) Quote
ewu Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 Są też dobre wieści. Wika ma dom:) Cudna, zaprzyjaźniona z Opiekunką Rodzina pokochała naszą dziewczynkę i Wikunia zostanie na zawsze w Krakowie otoczona miłością i opieką. Czeka ją dalsza rehabilitacja ale najważniejsze ,że jest już u siebie:) Potem prześlę domowe zdjęcia Wikuni zwanej teraz Lotką:) 2 Quote
elik Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 8 minut temu, ewu napisał: Są też dobre wieści. Wika ma dom:) Cudna, zaprzyjaźniona z Opiekunką Rodzina pokochała naszą dziewczynkę i Wikunia zostanie na zawsze w Krakowie otoczona miłością i opieką. Czeka ją dalsza rehabilitacja ale najważniejsze ,że jest już u siebie:) Potem prześlę domowe zdjęcia Wikuni zwanej teraz Lotką:) Ogromnie się cieszę. Dziękuję Ci Basiu. Moje oczy znowu mokre! Biedna zmaltretowana sunia. Oby zaznała pełni szczęścia u boku kochających ją opiekunów. 1 Quote
ewu Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 Wczoraj zdarzył się cud. Od dawna staramy się znaleźć dom dla dwóch nierozłącznych suczek. Dwie rude piękności Nana i Karotka związane przyjaźnią powstałą w schroniskowej budzie. Nana spora ale wycofana długo nie wychodziła z budy. Kiedy do boksu trafiła Karotka stała się przewodnikiem Nany. Na spacerach Nana zawsze biegła za Karotką, nie potrzebowała smyczy, nigdy nie oddaiła się nawet na krok. Tylko wspólny dom wchodził w rachubę. Czy to możliwe?? Wiele osób chciało adoptować małą Karotkę ale wtedy Nana kompletnie by się załamała. Wczoraj obie pojechały do wspólnego domu. Przefajni Ludzie, dom z ogrodem i nasze dwie dziewczynki razem. Dawno tak nie ryczałam z radości. Karotka 1 Quote
ewu Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 Wspołne zdjęcie z pierwszych chwil w domu też potem wyślę. Quote
elik Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 7 minut temu, ewu napisał: Wczoraj zdarzył się cud. Od dawna staramy się znaleźć dom dla dwóch nierozłącznych suczek. Dwie rude piękności Nana i Karotka związane przyjaźnią powstałą w schroniskowej budzie. Nana spora ale wycofana długo nie wychodziła z budy. Kiedy do boksu trafiła Karotka stała się przewodnikiem Nany. Na spacerach Nana zawsze biegła za Karotką, nie potrzebowała smyczy, nigdy nie oddaiła się nawet na krok. Tylko wspólny dom wchodził w rachubę. Czy to możliwe?? Wiele osób chciało adoptować małą Karotkę ale wtedy Nana kompletnie by się załamała. Wczoraj obie pojechały do wspólnego domu. Przefajni Ludzie, dom z ogrodem i nasze dwie dziewczynki razem. Dawno tak nie ryczałam z radości. Karotka To historia, jak z Gackami :) Też marzyłyśmy, żeby byli adoptowani razem i tak właśnie się stało :) Czy to dwie sunie, czy jedna i ta sama ? Jeśli dwie różne, to wyglądają jak siostry bliźniaczki :) Quote
Anecik Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Cieszę się z Karotki i Nany :) Super że poszły w dwupaku. Quote
elik Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 4 minuty temu, ewu napisał: Nana No i mam odpowiedź :) Dwie różne, ale obie rude :) Quote
ewu Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 2 minuty temu, elik napisał: To historia, jak z Gackami :) Też marzyłyśmy, żeby byli adoptowani razem i tak właśnie się stało :) Czy to dwie sunie, czy jedna i ta sama ? Jeśli dwie różne, to wyglądają jak siostry bliźniaczki :) Elu to są dwa zdjęcia Karotki:) Nana to ta większa na innych zdjęciach. Quote
Anecik Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 8 minut temu, ewu napisał: Wczoraj zdarzył się cud. Od dawna staramy się znaleźć dom dla dwóch nierozłącznych suczek. Dwie rude piękności Nana i Karotka związane przyjaźnią powstałą w schroniskowej budzie. Nana spora ale wycofana długo nie wychodziła z budy. Kiedy do boksu trafiła Karotka stała się przewodnikiem Nany. Na spacerach Nana zawsze biegła za Karotką, nie potrzebowała smyczy, nigdy nie oddaiła się nawet na krok. Tylko wspólny dom wchodził w rachubę. Czy to możliwe?? Wiele osób chciało adoptować małą Karotkę ale wtedy Nana kompletnie by się załamała. Wczoraj obie pojechały do wspólnego domu. Przefajni Ludzie, dom z ogrodem i nasze dwie dziewczynki razem. Dawno tak nie ryczałam z radości. Karotka To jest Karotka 7 minut temu, ewu napisał: Nana To jest Nana Quote
ewu Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 Dziękuję Anetko. Mam je z domku w MMSie ale muszę córkę poprosić żeby to wysłać Eli na maila. Ja nie umiem:) Quote
elik Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 4 minuty temu, ewu napisał: Dziękuję Anetko. Mam je z domku w MMSie ale muszę córkę poprosić żeby to wysłać Eli na maila. Ja nie umiem:) Co zamierzasz wysłać mi na e-mail ? Jeśli zdjęcia z MMSa, to musisz je najpierw zapisać w pamięci swojego telefonu i bezpośrednio z telefonu wysłać na mój adres e-mali. Quote
ewu Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 2 minuty temu, elik napisał: Co zamierzasz wysłać mi na e-mail ? Jeśli zdjęcia z MMSa, to musisz je najpierw zapisać w pamięci swojego telefonu i bezpośrednio z telefonu wysłać na mój adres e-mali. Wiem Elu , corka to żrobi:) Quote
ewu Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 A to nowy maluszek w schronie:( Felek ma 2 lata. Jak trafił do schroniska wymiotował zupą pomidorową ale nikt go nie szuka...:( Quote
elik Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 21 godzin temu, ewu napisał: Są też dobre wieści. Wika ma dom:) Cudna, zaprzyjaźniona z Opiekunką Rodzina pokochała naszą dziewczynkę i Wikunia zostanie na zawsze w Krakowie otoczona miłością i opieką. Czeka ją dalsza rehabilitacja ale najważniejsze, że jest już u siebie:) Potem prześlę domowe zdjęcia Wikuni zwanej teraz Lotką:) A to co za sunie ? Quote
Anecik Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 22 minuty temu, elik napisał: A to co za sunie ? To jest właśnie Nana i Karotka :) Quote
Poker Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Rewelacyjne wiadomości. Trochę bardzo dobrej passy, oby było jej więcej. Quote
ewu Posted March 5, 2018 Author Posted March 5, 2018 8 godzin temu, Anecik napisał: To jest właśnie Nana i Karotka :) Elu przepraszam ,że nie opisałam zdjęcia. To moje niunie kochane już w domku:) Na drugim zdjęciu z prawej Nana biega po ogrodzie. Quote
elik Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 3 minuty temu, ewu napisał: Elu przepraszam ,że nie opisałam zdjęcia. To moje niunie kochane już w domku:) Na drugim zdjęciu z prawej Nana biega po ogrodzie. No co Ty, nie masz za co przepraszać :) Zabiegana pomyślałaś pewnie, że to oczywiste, a ja ślepota byłam już tak zmęczona, że nie przyszło mi to do głowizny i tyle :) Sunie mają wspaniałe warunki :) Quote
anica Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Serdeczności zostawiam i zyczę Cudownego tygodnia! cieszę się bardzo z takich wiadomości! czyli ,wczoraj dostałam fotę Wikuni ze 'swojego domku' i Nana i Karotka w dwupaku 1 Quote
Tyśka) Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Jak się cieszę ze szczęścia Nany, Karotki i Wiki... :) Oby takich happy endów było jak najwięcej. Quote
Figunia Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Gdyby nie nowe biedy (jakie sliczne, takie biedniusie), bylabym szczesliwa... Quote
Recommended Posts