Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo Wam dziękuję za szybkie podjęcie tematu:) Też poproszę numer konta:)

Sunia jest przecudowna! Ciężko jej było wytrzymac w kontenerku, dlatego po przeniesieniu do klatki kenelowej w samochodzie odżyła. Jest słodka, kochana i śliczna!

Na dworzec przyjechała po nią Dorotka i Monika - wlaścicielka hoteliku, w ktorym maleńka będzie czekała na dom. Bardzo miło było spotkać po długim czasie Isadorę i Basię:) No i poznać Monikę:) Jak zobaczyłam, że Dorota robi malej zdjęcie, od razu pomyślalam, że domek pojawi się szybko, bo zdjęcia adopcyjne Dorotka robi genialne:)

Basia dojeżdża do domu. Tłok w pociągu okrutny, nie ma nawet jak usiąść:( na szczęście troszkę odsapnęła u mnie w domu, bo przyjechałyśmy  do mnie na 2 godziny.

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
4 godziny temu, Poker napisał:

Czy mam rozumieć ,że zgadzacie się abym zebrała wpłaty na moje konto ,a ja potem przeleję na ewu ?

Jeśli o mnie chodzi, to tak.

Proszę nr konta.

Posted

Kochane nie wiem jak Wam dziękować. Wszystkim z całego serca dziękuję za wsparcie, za pomoc, za tyle dobrych słów.

Rzeczywiście   coraz  mi trudniej poradzić sobie finansowo i dlatego tym bardziej Wasza pomoc jest bezcenna.

Dziękuję za bazarki , wiem ile pracy i zaagażowania trzeba w nie włożyć. Przepraszam,że nie jestem wystarczająco aktywna ale moja doba jest stanowczo za krótka a psiaków w potrzebie jest coraz więcej.

Wczoraj zapłaciłam 128 zł za bilety, zrobię zdjęcia i poproszę wklejenie. 

Jeszcze raz bardzo, bardzo Wam WSZYSTKIM dziękuję:):):)

• Upvote 1
Posted

Ewa Marta dziękuję za cudowne przyjęcie:):):)

Isarora7 i Pani Moniko dziękuję za ratunek dla Krysi i Wasze ogromne zaangażowanie .

Bardzo się cieszę ,że Was wczoraj poznałam:):):)

Posted
Dnia 23.02.2018 o 09:44, elik napisał:

Info od Basi:

Do schroniska trafiła malutka sunia. Ma około dwóch lat ale widać, że parę razy rodziła.
Jest już po sterylizacji, tu jeszcze w szpitaliku,  ale teraz przebywa w kojcu zewnętrznym.
Zimno jest dla niej zabójcze :(

imag3997.thumb.jpg.bbecedc56102130761e31e9b3de3e47b.jpg

imag4001.jpg.dfd96664c1787d9be31661be15d10989.jpg

imag3992.jpg.b258eefc85fcfc75a5f3c5a824f3447a.jpg

Może ogłaszać ja jako zaginioną.  Przy obroży ma jakiś medalion.  Czy ktoś sprawdził co tam pisze ?
Biedne maleństwo :(

Elu to numerek ze schroniska.

Posted
17 godzin temu, Poker napisał:

Czy mam rozumieć ,że zgadzacie się abym zebrała wpłaty na moje konto ,a ja potem przeleję na ewu ?

I ja poproszę 

Posted
3 godziny temu, ewu napisał:

Jako bohaterka spotkania z na temat pomocy dla zwierząt.

Aaaaa to pewnie Ty lub któraś z koleżanek występowałyście w radio opowiadając o swojej pracy z bezdomniakami.

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Aaaaa to pewnie Ty lub któraś z koleżanek występowałyście w radio opowiadając o swojej pracy z bezdomniakami.

Nie Elu  młodzi ludzie z Fundacji , która ją wzięła pod swoje skrzydła.

Wyślę Ci zjęcia z tego wydarzenia, niech wszyscy zobaczą naszą gwiazdę.

Posted
3 minuty temu, ewu napisał:

To sunia fizycznie była w radio ? Myślałam, że była w sensie, że o niej opowiadano.  No to koniecznie daj zdjęcia.

Czy już z nią jest tak dobrze, że normalnie funkcjonuje ? Jest w Krakowie ?

Posted

Elu je normalnie, przybiera na wadze, oczko działa trzeba je zakrapiać . Czeka ją długa rehabilitacja żeby  mogła szerzej otwierać pyszczek.

Posted

21 minut temu, ewu napisał:

Sorki to Stowarzyszenie nie Fundacja.  Wybaczcie mi pomyłkę.

Posted
21 minut temu, ewu napisał:

Elu je normalnie, przybiera na wadze, oczko działa trzeba je zakrapiać . Czeka ją długa rehabilitacja żeby  mogła szerzej otwierać pyszczek.

Jak dobrze to usłyszeć   5a91ae8d59e28_serce9bijce.gif.19d161c3ffdada164970239fdede991d.gif   Dobrze choć, że fizycznie szybko wraca do zdrowia, bo pewnie psychicznie to bardzo długo potrwa :(

• Upvote 1