ewu Posted July 30, 2017 Author Posted July 30, 2017 A co to cudo robi w schronie????????? Przepiękny, psiak w typie gończego polskiego , 2-3 letni boski Majlo. Wesoły, sympatyczny, średniej wielkości, niesamowity psiak Quote
azalia Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 I kolejne cudowne maluchy.Gajunia i Henri dzieciaczek przecudny,Deksio i Majlo też zachwycający,takie chudzinki raczej,dobrego jedzonka potrzebujące. Tak bardzo ich wszystkich żal,przecież każdy z nich powinien mieć dom,a człowiek bije się z myślami,że nie moze im pomóc,choć tak bardzo chciałby. Quote
ewu Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 Wiem i się martwię. Chudzinki biedne. Tyśka bardzo proszę zrób tym biedakom ogłoszenia, piszesz genialne teksty. Quote
ewu Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 Malutki Celik.Celik ma 1-1,5 roku, jest uroczym szkrabem. Quote
ewu Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 Nie mogę wstawić zdjęć:( Link do Celika http://www.czlowiekipies.pl/index.php/wez-psa-do-domu/ad/celik,280 Quote
Figunia Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Zaglądam z nadzieją, że Nadziejka złapania... Te nowe psiaczaki, takie maleństwa bezbronne, jeszcze ufne i juz skosztuja schroniskowego życia. Oby jak najszybciej odmienił się im los i całe życie. Świadomość, ze tak jest wszędzie, ze w całym kraju schroniska są przepełnione i wciąż dochodzą kolejne biedaki, jest straszna, przygnebiajaca, po prostu odbiera radość życia. Basiu, Wet powiedział, ze Misie zaszczepimy p/chorobom zakaznym po 2 tygodniach. Pani Kasia chce chodzić z Misia do weta, który ja leczył, wiec będzie z nia do Niego, w moje okolice przyjeżdżać. Trzymam nadal za ta uciekinierke (szkoda, ze nie moge pomoc) i żeby Te Maluchy szybko opuściły schron. No i żeby przestały dochodzić nowe... 1 Quote
ewu Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 3 godziny temu, Figunia napisał: Zaglądam z nadzieją, że Nadziejka złapania... Te nowe psiaczaki, takie maleństwa bezbronne, jeszcze ufne i juz skosztuja schroniskowego życia. Oby jak najszybciej odmienił się im los i całe życie. Świadomość, ze tak jest wszędzie, ze w całym kraju schroniska są przepełnione i wciąż dochodzą kolejne biedaki, jest straszna, przygnebiajaca, po prostu odbiera radość życia. Basiu, Wet powiedział, ze Misie zaszczepimy p/chorobom zakaznym po 2 tygodniach. Pani Kasia chce chodzić z Misia do weta, który ja leczył, wiec będzie z nia do Niego, w moje okolice przyjeżdżać. Trzymam nadal za ta uciekinierke (szkoda, ze nie moge pomoc) i żeby Te Maluchy szybko opuściły schron. No i żeby przestały dochodzić nowe... Dzisiaj znowu idziemy w nocy na działki. Płakać się chce:( Quote
ewu Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 Rambo pojedzie we czwartek a domek Heri w trakcie załatwiania. Quote
Figunia Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 W pierwszej chwili radość, ale zaraz myśl, co z tego, jak tyle ich wciąż czeka a jeszcze dochodzą nowe. Jednak dla nich zaswiecilo słońce. Oby już zawsze były szczęśliwe! !! Quote
ania75 Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 1 godzinę temu, ewu napisał: Gaja w drodze do domu:) dziewczyny jak błyskawica działacie :) super Quote
azalia Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Cieszę się bardzo,że Gajunia będzie miała swój dom. Jeśli możesz Basiu,to napisz coś o Ludziach Gai. Oby Rambusiowi i Heri się udało,no i wszystkim pozostałym. Podziękowania dla Basi i Tysi,tyle maluchów dzięki Wam już jest,a jeszcze wiele będzie szczęśliwymi psami. Quote
ewu Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 2 godziny temu, azalia napisał: Cieszę się bardzo,że Gajunia będzie miała swój dom. Jeśli możesz Basiu,to napisz coś o Ludziach Gai. Oby Rambusiowi i Heri się udało,no i wszystkim pozostałym. Podziękowania dla Basi i Tysi,tyle maluchów dzięki Wam już jest,a jeszcze wiele będzie szczęśliwymi psami. Państwo mieszkają w Zawierciu. Mają dorosłe córki ,sami w wieku około pięćdziesiątki. Przez dziesięć lat mieli swojego ukochanego Puszka , którego znaleźli prawie zamarzniętego na ulicy. Puszek miał wtedy około 4 lat. Odszedł niedawno i Państwo postanowili dać dom jakiemuś innemu psiakowi w potrzebie . Jak zobaczyli Gaję natychmiast zadzwonili. Puszek nie był łatwym psem więc w razie problemów z Gają sobie poradzą. Quote
ewu Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 Heri pojedzie do domu jutro . Pan przyjedzie po nią aż z Wadowic. Rambo jedzie ze swoim Panem we czwartek rano , zamieszka w Krakowie . Quote
ewu Posted July 31, 2017 Author Posted July 31, 2017 Nadziejki dzisiaj nie było:( Do klatki złapał się wielki kot. Quote
Poker Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 55 minut temu, ewu napisał: Nadziejki dzisiaj nie było:( Do klatki złapał się wielki kot. A niech to .... Quote
Tyśka) Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Nadziejko, kiedy dasz się złapać? :( Trzymam kciuki za maleństwa, które jadą do domków. Deksa, Majlo i Celika postaram się dzisiaj ogłosić. Quote
ewu Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Nadziejko, kiedy dasz się złapać? :( Trzymam kciuki za maleństwa, które jadą do domków. Deksa, Majlo i Celika postaram się dzisiaj ogłosić. Dziękuję:) Quote
ewu Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 Dnia 8.07.2017 o 05:59, elik napisał: "Państwo" od Łaciatki wydzwaniają do mojej koleżanki żeby zabierać sunię bo ich denerwuje ,że ciągle tam jest:( Quote
Tyśka) Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Śliczna ta Łaciatka... coś więcej można o niej powiedzieć? Deks: https://www.olx.pl/oferta/czy-to-wilczak-czy-owczarek-nie-to-niepowtarzalny-deks-CID103-IDnM1uE.html Majlo: https://www.olx.pl/oferta/gonczy-polski-majlo-co-te-cudo-robi-w-schronisku-CID103-IDnM2wq.html PS: Zdjęć Celika nie mogę pobrać ze strony :( Czy możesz mi, ewu podesłać je na maila? Quote
Recommended Posts