Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
55 minut temu, ewu napisał:

A ona:( Takie młodziutke maleństwo:(

11

Jeśli zrobisz dla niej tekst to też ogłoszę sunię:)

Niestety CatAngel nie odpowiada.

Może wiecie czy ktoś może robi teraz bazarek ogłoszeniowy ?

Posted
Dnia 29.04.2017 o 22:24, elik napisał:

Funia w dt :)

mms_img284361823.thumb.jpg.4c921fb80d240f2965447dd615797124.jpg

-1382028984_2.jpg.d714ab956dfe074f2724c9ba791ffec0.jpg

Jaki słodki pycholek :)

Funia zostaje na zawsze w dt:):):)

Ma rewelacyjny dom:)

Państwo postanowilibyć dt , Funia to ich pierwszy tymczas. 

Po dwóch dniach stwierdzili ,że jej nikomu nie oddadzą. Funia to wspaniały psiak:)

• Upvote 1
Posted

Jutro rano jadę do schronu i zabiorę Maję. Elik załatwiła małej znakomity domowy hotelik i będziemy zbierać fundusze.

Mam też obiecaną pomoc dla bezłapka.

Posted
Dnia 2.05.2017 o 11:29, ewu napisał:

Jutro rano jadę do schronu i zabiorę Maję. Elik załatwiła małej znakomity domowy hotelik i będziemy zbierać fundusze.

Mam też obiecaną pomoc dla bezłapka.

Obawiałam się wyniku, a raczej skutków, operacji w schronie suni z guzem.  Ustaliłyśmy z Basią, że jeśli uda się namówić właściciela schronu na sfinansowanie choćby części kosztów operacji poza schronem, to byłoby to najlepszym wyjściem dla suni.  Udało się Basi uzyskać  zgodę właściciela i w najbliższych dniach Basia zabierze sunię ze schroniska  5908d8d8916c4_gifpodskakuje.gif.4b4559798ae5e7cbe9a59930351bf522.gif  Co za ulga :) Strasznie bałam się tej operacji w schronie. Pewnie koszt operacji u weta schroniskowego byłby niższy i trzeba będzie dozbierać na operację w gabinecie weterynaryjnym, gdzie sunia znajdzie odpowiednio troskliwa opiekę weterynaryjną i po operacji będzie miała troskliwa opiekę przez 24 godziny na dobę. Myślę, że zdrowie, a może i życie suni jest tego warte.

Nie ukrywam, że bardzo liczymy na Waszą pomoc w finansowaniu kosztów utrzymania suni i gorąco o to proszę.

Sunia będzie miała swój wątek, do którego link wkleję na tym wątku.

W pomoc dla trójłapka zaangażowałyśmy łańcuszek Ludzi o gorących sercach i głęboko wierzę w to, że i trójłapkowi także uda się pomóc.

• Upvote 1
Posted

Elu kochana jutro zabieram trójłapka i sunię. Będą awaryjnie u mojej koleżanki .We czwartek miałam wieźć do Krakowa Maję ale dzisiaj wieczorem zawalił mi się świat. 

Od dwóch tygodni chodziłam do wetów, zmieniałam lecznice nikt nie w  potrafił zdiagnozować zmiany na skórze mojego Pączka.

Dawali maści , cudowali. Dzisiaj w kolejnej lecznicy postawiono diagnozę - chłoniak :(

We czwaretek rano będzie to wycięte, jestem załamana:(

Poproszę kogoś o pomoc w transporcie, sunia  do niedzieli dotrze do dt.

Posted

Dzisiaj do domku pojechała Joshi.

Urocza sunieczka, ma bardzo sympatyczny dom.

Państwo z mojego ogłoszenia, młodzi, kulturalni, bardzo pozytywni.

Joshi

Posted
17 godzin temu, ewu napisał:

Elu kocahana jutro zabieram trójłapka i sunię. Będą awaryjnie u mojej koleżanki .We czwartek miałam wieźć do Krakowa Maję ale dzisiaj wieczorem zawalił mi się świat. 

Od dwóch tygodni chodziłam do wetów, zmieniałam lecznice nikt nie w  potrafił zdiagnozować zmiany na skórze mojego Pączka.

Dawali maści , cudowali. Dzisiaj w kolejnej lecznicy postawiono diagnozę - chłoniak :(

We czwaretek rano będzie to wycięte, jestem załamana:(

Poproszę kogoś o pomoc w transporcie, suni  do niedzieli dotrze do dt.

Basiu bądź dobrej myśli. Póki ta diagnoza nie będzie potwierdzona, nie masz co brać tego za pewnik. Głowa do góry Basiu.

Posted

Plany ulokowania suni z guzem zmieniły się. Sunia miała pojechać do Krakowa jutro, ale już od dziś jest w hoteliku w Krakowie. Myślałam, że mam jeszcze czas na założenie wątku, ale w tej sytuacji już się za niego zabieram :)

Pierwsze chwile w hoteliku :)

5909f95ad3801_Pierwszechwilewhoteliku-3_05.2017r.(1).jpg.83ff73bb0203529831423b5c5325e3b5.jpg

Pierwsze siusiu na wolności :)

5909f95b29339_Pierwszechwilewhoteliku-3_05.2017r.(2).jpg.991a07b19a127de721de49486e9c8369.jpg

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, ewu napisał:

Bezłapek i Maja już bezpieczne.

Na kwarantannie kolejna, mała sunia w typie Figi z ogromnym guzem.

Serce pęką.

Basiu daj jej zdjęcie :(

Posted
7 minut temu, ewu napisał:

Elu kochana dziękuję

Basiu już nie martw się już o tę sunię :) Jutro z sunią Pani Ewy pojedzie na pobranie krwi  przed operacja i wstępną diagnostykę. O wszystkim będę informowała na wątku suni.