ewu Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 Już opowiadam:) Otóż w drodze do schroniska dostałam wiadomość,że po Reszkę zgłosili się właściciele i sunia wróciła do domu. Po raz drugi musiałam powiadomić przekochane Panie ,że z zaplanowanej adopcji "nici"... Bałam się strasznie ,że się obrażą ... Zadzwoniłam i wyobraźcie sobie Panie powiedziały ,że absolutnie rozumieją,że się cieszą, że Reszka wróciła do domu i w takiej sytuacji mam wybrać sama małego biedaka w potrzebie. I tak to malutki Edzio znalazł dom:) Edzio ma chore oczka, jest małym , cudnym, przemiłym psiakiem. Zabrałam go i zawiozłam pociągiem. Panie dzisiaj nie miały jak podjechać i Reszkę też miałam zawieźć pociągiem. Edzio złamał serca obu Pań, są nim zachwycone. Przyznam się Wam ,że jak Edzio poszedł ze swoimi Paniami a ja zostałam na dworcu ( bardzo się spieszyłam i nie mogłam im towarzyszyć) to się poryczałam. Już dostałam MMSa z chłopakiem po kąpieli. Jutro o 10-tej Edzio a właściwie Kajtuś:) jest umówiony do weta. Elu jak Ty mi głowy nie urwiesz:) , to wyślę Edzia, na razie ze schronu bo z MMSami trochę u mnie gorzej:), muszę opanować przesyłanie z nowego telefonu:) 1 Quote
elik Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 14 minut temu, ewu napisał: ... Elu jaK Ty mi głowy nie urwiesz , to wyślę Edzia, na razie ze schronu bo z MMsami trochę u mnie gorzej:), muszę opanować przesyłanie z nowego telefonu:) Basieńko w sprawie psiaków zawsze jestem do dyspozycji, no chyba, że w ogóle jestem niedostępna :) Ślij :) Quote
elik Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Oto nasz bohater - szczęściarz Edziu vel Kajtuś :) Tu jeszcze na szczęśliwego nie wygląda, ale dzisiaj już na pewno tak !!! 1 Quote
ewu Posted April 1, 2016 Author Posted April 1, 2016 To jest Edzio nr 2. Jeden mały Edzio już od dawna ma domek . Quote
elik Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 3 godziny temu, Gusiaczek napisał: Powodzenia Kajtuniu Już mu się powodzi :) Śpi zmęczony pełnym emocji dniem :) Czyściutko, mięciutko, cieplutko, pełny brzuszek i dobre duszyczki w pobliżu. Tak dobrze nie było pewnie maluszkowi już daaaawno ! 1 Quote
Poker Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 Wspaniale. ewu , skąd Ty bierzesz takich fajnych ludzi na właścicieli ? Mam wrażenie ,że w "Twoim" schronie jest dużo rudych piesków. Quote
gluchypies Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 ewu w takim razie poproszę o fotki i dane następnego psiaka do podmianki w ogłoszeniach za Edzia :) szczęśliwie już w domku jupi :) Quote
ewu Posted April 2, 2016 Author Posted April 2, 2016 13 godzin temu, Poker napisał: Wspaniale. ewu , skąd Ty bierzesz takich fajnych ludzi na właścicieli ? Mam wrażenie ,że w "Twoim" schronie jest dużo rudych piesków. Są piękne psiaki różnej maści:) Ludzie są z polecenia albo ogłoszeń:) Quote
ewu Posted April 2, 2016 Author Posted April 2, 2016 3 godziny temu, gluchypies napisał: ewu w takim razie poproszę o fotki i dane następnego psiaka do podmianki w ogłoszeniach za Edzia :) szczęśliwie już w domku jupi :) Edzio ma domek a ogłoszony był Idzio:) też rudy. Idzio dzisiaj też pojechał do ds więc trzeba ogłosić innego psiaka. Poza Idziem jeszcze dwa psiaki opuściły schronisko. Dopiero wróciłam , byłam tam od rana z dwoma Rodzinami w celu wybrania szczęśliwców. Prześlę fotki jak tylko dostanę. Czy możesz mi podać maila to wyślę kandydatów do ogłoszeń? Mój mail to [email protected] Dziękuję:) Quote
ewu Posted April 2, 2016 Author Posted April 2, 2016 O 30.03.2016o23:19, elik napisał: Bardzo proszę :) Mały, uroczy Idzio w typie jamnika szuka kochającego domu. Idzio ma około 3-4 lata, jest wykastrowany i zaszczepiony p/wściekliźnie. Idzio jest sympatycznym, radosnym, pełnym energii i miłości psiakiem. To jest Idzio:) Dzisiaj też pojechał do domu:) Edzio- Kajtuś wczoraj opuścił schron. Quote
ewu Posted April 2, 2016 Author Posted April 2, 2016 Kajtuś był u weta. Dostał kropelki na oczka i tabletki na odrobaczenie. Jest poza tym zdrowy i ma najwyżej półtora roku. Zabrany dzisiaj czarny Misiek ( czekam na zdjęcia) też już po wizycie u weta, wykąpany i szczęśliwy:) Idzia ja kąpałam, W poniedziałek ma wizytę w lecznicy. Quote
Gusiaczek Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Powodzenia Ogonki :) Rita ślicznota maleńka <3 Quote
Gusiaczek Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 No właśnie ..... nie ma końca :( Powodzenia Ogoniaste, oby domki jak najszybciej Was znalazły Quote
gluchypies Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Godzinę temu, Gusiaczek napisał: No właśnie ..... nie ma końca :( Powodzenia Ogoniaste, oby domki jak najszybciej Was znalazły Mają pobrane po kilka telefonów, oby któryś z nich był tym właściwym... Biedne maluchy :( Quote
elik Posted April 5, 2016 Posted April 5, 2016 Niektórym już się poszczęściło :) To adoptowany w sobotę, jako jeden z trzech szczęśliwców, Misiek :) Pierwsze chwile z Panem, jeszcze w schronie na betonie A tu już we własnym domu na miękkim, czystym kocyku :) Dzięki Basiu :) Quote
ewu Posted April 5, 2016 Author Posted April 5, 2016 Dziękuję Wam kochane:):):) Gluchypies psiaczki bardzo, bardzo dziękują:):) Ja też:) Quote
ewu Posted April 5, 2016 Author Posted April 5, 2016 Trzymajcie jutro kciuki, wizyta pa dla Kamy i Ziny. Jadę po 15-tej, bardzo bym chciała żeby suniom się poszczęściło. Oby się udało...oby to był ten wymarzony dom. Wstępna rozmowa rewelacyjna , trzymajcie proszę:) 1 Quote
Recommended Posts