Nutusia Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 To się nazywa szczęście w nieszczęściu. Wielkie szczęście w ludzkiej Basi postaci... Quote
Anecik Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Nie znam Was tu wiele, ale te które poznałam to Wspaniałe Kobiety z ogromnym sercem na dłoni. Szacun ogromny. A co u Maluchów Basiu? Tych co w hoteliku a nie mających wątku? A Bossski Franek co tak dokucza rezydentom? Quote
ewu Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Dzięki kochane:) Anetko siedzą sobie bezpieczne. Toto, Filipek, Pepe,Karelka, sunia malunia -roboczo Tola są bardzo zadowolone , tylko domki potrzebne. Selma i Nela i Gacki mają wątki. A Franio to gwiazda:) Quote
ewu Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Elikowa mamcia i Tofinka u Onaa :) Co ja bym bez Was zrobiła. No i królewna Imka, która okupuje Nutusię i ma w nosie ludzkie plany:) Nutusia to wzór cierpliwości:):): Quote
Anecik Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 A sunia malunia to ta córcia? To ona Sonia. Toto, Filipek, Pepe,Karelka - do poczytania na tym wątku prawda? Inke, Tofinke. Gacki, Selme, Nelcie i Amie znam. O Franku już też poczytałam. Nie gubisz się Basiu? Quote
ewu Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 A sunia malunia to ta córcia? To ona Sonia. Toto, Filipek, Pepe,Karelka - do poczytania na tym wątku prawda? Inke, Tofinke. Gacki, Selme, Nelcie i Amie znam. O Franku już też poczytałam. Nie gubisz się Basiu? Nie gubię, ja każdego pamiętam z tych , które ratowałam i piszę do ds co słychać :) Pepe ma swój wątek ale tam bywam bardzo rzadko. Karelka to duża suka, która pokutowała kilka lat w tym schronie, mówili ,że to pies.Tam się zestarzała:( Jak ją zabrałyśmy to się okazało ,że to sunia. Karelka jest w dt za symboliczną opłatę i jest mega szczęśliwa. Prześlę Ci fotki. Toto jest na tym wątku , miał złamaną łapę, przeszedł poważną operację ale jest zdrowy:)Filip to ostatni ze szczeniaków, zasiedział się w dt. Byli chętni na niego ale to nie były właściwe domy, szukamy dalej. Quote
ewu Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Sonia:) ale dla mnie w sercu Tola bo jest sobowtórem Toli z wycieraczki:) Quote
Anecik Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Toto znalazłam,Filipka kojarze z początków moich na dogo ale Pepe i Karelki nie znam. Quote
Anecik Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Boczek w DS, Kruszynka czeka na Malwę, 1 u Malawaszki, a ten (ta) wyciągnięty z Tofinką też w hoteliku? Quote
ewu Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 No i Figa:) Ta terierka -galaretka:) Już nie jest galaretką, jest przeszczęśliwa:) Quote
ewu Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Boczek w DS, Kruszynka czeka na Malwę, 1 u Malawaszki, a ten (ta) wyciągnięty z Tofinką też w hoteliku? Tak Figa, to Aneta ją zabrała, kochana Dziewczyna:) Quote
Anecik Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 O właśnie Figa to też w hoteliku? Pisałyśmy jednocześnie:D Quote
ewu Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Ale teraz najbardziej trzeba walczyć o Benia i Tomiego. Karmelek już prawie zdrowy. Quote
ewu Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 O właśnie Figa to też w hoteliku? Pisałyśmy jednocześnie:D Figę wzięła Aneta na bdt, jedynie wet. Toto i Filip też mają takie warunki. Quote
ewu Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 W piątek lu sobotę wiozę Tosię do MALWY:) Do Poznania:):) Quote
ewu Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 No :) Rano busem do Krakowa a z Krakowa z Tosią do Poznania- pociągiem:) Obiecałam MALWIE ,że dostarczę Tosię i dostarczę :) Dodatkowo się cieszę bo nie byłam w Poznaniu, kiedyś przejazdem jak miałam może 10 lat:) Uwielbiam zwiedzać a Poznań to przecież jedno z piękniejszych miast w Polsce:) Mam Ciocię -92 lata, która twierdzi,że siedzenie w jednym miejscu powoduje rdzewienie człowieka:) Ciocia właśnie pojechała nad morze( z Jeleniej Góry:) :)) Więc trzeba się ruszać bo inaczej człowiek skapcanieje:) Quote
ewu Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Moja Córka twierdzi ,że za mną nikt nie nadąży więc szkoda pytać :"dokąd tym razem?:):)" 1 Quote
ewu Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Czasem zrezygnowany Mąż pyta: "po ile psów jedziemy w tym tygodniu?????????????" Biedna ta moja Rodzina:):):) 1 Quote
Recommended Posts