Agnieszka103 Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Trafiłam na wątek przez przypadek (z wątku Morisa), przeczytałam całość i zostaję :) Poproszę dane do przelewu Quote
elik Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Czy jest gdzieś instrukcja obsługi nowego dogo ? Ono jest całkiem dd :pissed: :stupid: Quote
ewu Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Trafiłam na wątek przez przypadek (z wątku Morisa), przeczytałam całość i zostaję :) Poproszę dane do przelewu Dziękuję, poślę:) Quote
ewu Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Elik nie dam rady sama robić tej archiwizacji psiaków. Będę wdzięczna za pomoc:):):) Quote
ewu Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Czemu to dogo nie ma opcji "ostatnia strona wątku"???????? Koszmar z szukaniem..... Quote
ewu Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Ostatnio zabrałyśmy z Makilą i danyww 4 pieski. Dwa są pod opieką Malawaszki i Danusi u Uli. Rodzeństwo w strasznym stanie:( Quote
elik Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Nutusiu subskrypcje powinnaś mieć stare. Musisz kliknąć na swój nik na górze po prawej i rozwinie Ci się taka lista: I jak klikniesz na Moja zawartość to tam powinny być subskrypcje. Choć zdaje się, że nie zawsze i nie u wszystkich są :roll: U mnie pojawia sie cos zupełnie innego :( Chuba nie ma dotychczasowych subskrypcji i trzeba tworzyc na nowo. Kurcze co za forum nie przejmuja się użytkownikami. Zmieniają zasady poruszania się i nie uważaja za stosowne napisać instrukcji co, jak i gdzie zmienil :pissed: Na górze strony, po prawej jest napis: Śledź ten temat i tam trzeba kliknąć, żeby subskrybować. Przynajmniej tam mi sie wydaje. 9- Quote
elik Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Nutusiu subskrypcje powinnaś mieć stare. Musisz kliknąć na swój nik na górze po prawej i rozwinie Ci się taka lista: I jak klikniesz na Moja zawartość to tam powinny być subskrypcje. Choć zdaje się, że nie zawsze i nie u wszystkich są :roll: U mnie pojawia sie cos zupełnie innego :( Chuba nie ma dotychczasowych subskrypcji i trzeba tworzyc na nowo. Kurcze co za forum nie przejmuja się użytkownikami. Zmieniają zasady poruszania się i nie uważaja za stosowne napisać instrukcji co, jak i gdzie zmienil :pissed: Na górze strony, po prawej jest napis: Śledź ten temat i tam trzeba kliknąć, żeby subskrybować. Przynajmniej tam mi sie wydaje. Quote
elik Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Czemu to dogo nie ma opcji "ostatnia strona wątku"???????? Koszmar z szukaniem..... Jest taka opcja Basiu. Na górze z lewej strony, tam gdzie są wytmieniane numery stron, na końcu tego wiersza jest znaczek >> (taki malutki) i w niego trzeba kliknąć. Quote
elik Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Czemu to dogo nie ma opcji "ostatnia strona wątku"???????? Koszmar z szukaniem..... Jest taka opcja Basiu. Na górze z lewej strony, tam gdzie są wytmieniane numery stron, na końcu tego wiersza jest znaczek >> (taki malutki) i w niego trzeba kliknąć. Quote
elik Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Kurcze, najpierw post po napisaniu nie pojawia się na stronie mimo iż klikam w "Odpowiedz", a potem nagle pojawia się tyle razy ile razy klikałam w Odpowiedz :( ] Quote
ewu Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Jak klikam to przechodzi na następną stronę. Idę szykować bazarek a potem muszę założyć wątek szczeniakom od Wandy Szostek. Quote
elik Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Nie mam takiego znaczka:( Nie widzisz go, bo właśnie jesteś na ostatniej stronie :) On pojawia się, gdy w wykazie stron danego wątku nie jest widoczny numer ostatniej strony. Quote
elik Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Elik nie dam rady sama robić tej archiwizacji psiaków. Będę wdzięczna za pomoc:) :):) Kurcze szkoda, że nie odpowiedziałaś kiedy było jeszcze stare dogo :( Gdzie teraz znajdę moda, żeby poprosić o dodanie postu ? Quote
Marysia R. Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Ja nie umiem znaleźć pw..... Trzeba kliknąć na ten swój nik na górze po prawej i wybrać komunikator, tam jest pw. Tylko z tego co się zorientowałam skrzynka mieści teraz tylko 50 wiadomości. Kurcze, najpierw post po napisaniu nie pojawia się na stronie mimo iż klikam w "Odpowiedz", a potem nagle pojawia się tyle razy ile razy klikałam w Odpowiedz :( ] Też tak mam, trzeba poprostu po jednym kliknięciu "Odpowiedz" odświerzyć stronę i powinnno być ok :) Quote
elik Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Też tak mam, trzeba poprostu po jednym kliknięciu "Odpowiedz" odświerzyć stronę i powinnno być ok :) A nieraz post pojawia się na stronie po jednym kliknięciu. Kurcze, nie mam czasu na ogarnięcie tego jak się poruszać po nowym forym. Quote
Marysia R. Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 A nieraz post pojawia się na stronie po jednym kliknięciu. [...] U mnie jest dokładnie tak samo. Quote
elik Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Zachował się Twój banerek w podpisie. Moje dwa zniknęły :( Spadam, bo mnie wkutzyły te bezsensowne zmiany :pissed: Quote
Panna Marple Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Jezu, nie radzę sobie...Jak kliknęłam w moją zawartość, to wyświetliło mi się w cholerę wątków, których już od dawna nie miałam w subskrypcjach. Jak to usunąć? Pomocy!!! Za chwilę rzucę to wszystko w diabły... Quote
ewu Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Aniu nie wiem jak to działa ale martwi mnie to ,że zamiast działać na rzecz psiaków wszyscy mają problemy z działaniem forum:( Quote
Panna Marple Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 No właśnie...Tyle czasu i energii zamiast na psy idzie na rozkminienie nowego forum... Quote
Recommended Posts