Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trafiłam na wątek przez przypadek (z wątku Morisa), przeczytałam całość i zostaję :) Poproszę dane do przelewu

Dziękuję, poślę:)

Posted

Nutusiu subskrypcje powinnaś mieć stare. Musisz kliknąć na swój nik na górze po prawej i rozwinie Ci się taka lista:

Zrzut%2520ekranu%25202014-09-12%2520o%25

I jak klikniesz na Moja zawartość to tam powinny być subskrypcje. Choć zdaje się, że nie zawsze i nie u wszystkich są :roll:

U mnie pojawia sie cos zupełnie innego :(

Chuba nie ma dotychczasowych subskrypcji i trzeba tworzyc na nowo. Kurcze co za forum nie przejmuja się użytkownikami. Zmieniają zasady poruszania się i nie uważaja za stosowne napisać instrukcji co, jak i gdzie zmienil :pissed:

Na górze strony, po prawej jest napis: Śledź ten temat i tam trzeba kliknąć, żeby subskrybować. Przynajmniej tam mi sie wydaje.

9-

Posted

Nutusiu subskrypcje powinnaś mieć stare. Musisz kliknąć na swój nik na górze po prawej i rozwinie Ci się taka lista:

Zrzut%2520ekranu%25202014-09-12%2520o%25

I jak klikniesz na Moja zawartość to tam powinny być subskrypcje. Choć zdaje się, że nie zawsze i nie u wszystkich są :roll:

U mnie pojawia sie cos zupełnie innego :(

Chuba nie ma dotychczasowych subskrypcji i trzeba tworzyc na nowo. Kurcze co za forum nie przejmuja się użytkownikami. Zmieniają zasady poruszania się i nie uważaja za stosowne napisać instrukcji co, jak i gdzie zmienil :pissed:

Na górze strony, po prawej jest napis: Śledź ten temat i tam trzeba kliknąć, żeby subskrybować. Przynajmniej tam mi sie wydaje.

Posted

Czemu to dogo nie ma opcji "ostatnia strona wątku"????????

Koszmar z szukaniem.....

Jest taka opcja Basiu.  Na górze z lewej strony, tam gdzie są wytmieniane numery stron, na końcu tego wiersza jest znaczek >> (taki malutki) i w niego trzeba kliknąć.

Posted

Koszmar z szukaniem.....

Jest taka opcja Basiu.  Na górze z lewej strony, tam gdzie są wytmieniane numery stron, na końcu tego wiersza jest znaczek >> (taki malutki) i w niego trzeba kliknąć.

Posted

Koszmar z szukaniem.....

Posted

Kurcze, najpierw post po napisaniu nie pojawia się na stronie mimo iż klikam w "Odpowiedz", a potem nagle pojawia się tyle razy ile razy klikałam w Odpowiedz :(

]

Posted

Nie  mam takiego znaczka:(

Nie widzisz go, bo właśnie jesteś na ostatniej stronie :) On pojawia się, gdy w wykazie stron danego wątku nie jest widoczny numer ostatniej strony.

Posted

Elik nie dam rady sama robić tej archiwizacji psiaków.

Będę wdzięczna za pomoc:) :):)

Kurcze szkoda, że nie odpowiedziałaś kiedy było jeszcze stare dogo :(

Gdzie teraz znajdę moda, żeby poprosić o dodanie postu ?

Posted

Ja nie umiem znaleźć pw.....

Trzeba kliknąć na ten swój nik na górze po prawej i wybrać komunikator, tam jest pw. Tylko z tego co się zorientowałam skrzynka mieści teraz tylko 50 wiadomości.

Kurcze, najpierw post po napisaniu nie pojawia się na stronie mimo iż klikam w "Odpowiedz", a potem nagle pojawia się tyle razy ile razy klikałam w Odpowiedz :(

]

Też tak mam, trzeba poprostu po jednym kliknięciu "Odpowiedz" odświerzyć stronę i powinnno być ok :)

Posted

Też tak mam, trzeba poprostu po jednym kliknięciu "Odpowiedz" odświerzyć stronę i powinnno być ok :)

A nieraz post pojawia się na stronie po jednym kliknięciu. Kurcze, nie mam czasu na ogarnięcie tego jak się poruszać po nowym forym.

Posted

Jezu, nie radzę sobie...Jak kliknęłam w moją zawartość, to wyświetliło mi się w cholerę wątków, których już od dawna nie miałam w subskrypcjach. Jak to usunąć? Pomocy!!! Za chwilę rzucę to wszystko w diabły...