Nutusia Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Pozostając w radosnym nastroju - Aszka przesyła życzenia świąteczne :) A żyje sobie teraz tak: Na razie "domna inaczej" Imcia też pozdrawia ;) Quote
Lando_pancia Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Na 99% z Blekim w porządku ale muszę wiedzieć na 100%. Bleki ma niestety strasznie zaniedbaną sierść, jestem pewna ,że po kąpieli i strzyżeniu chłopak zamieni się w prawdziwe cudo. No wlasnie, przydaloby mu sie mycie i strzyzenie w celu wydobycia urody :-) Fajny psiak. Quote
Lando_pancia Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Zefirka jest prześliczna i taka bardzo delikatna. Psia mimoza :D Sliczna i TO spojrzenie :-) Mam nadzieje,ze szybko kogos oczaruje. Quote
ewu Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 Nutusia miód na moje serce:) :):) Dziękuję Ci z całego serca:):) Quote
ewu Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 Sliczna i TO spojrzenie :smile: Mam nadzieje,ze szybko kogos oczaruje. Kasiu Zefirka -teraz Nutka już ma dom i to na dodatek wspaniały:) :) 1 Quote
ewu Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 Antoś okazał się 6-cio miesięczną sunią. Dzisiaj miała śrubowanie kości udowej, która jest złamana. Zabieg zrobił wet ze schroniska, czekam na wieści... Quote
elik Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Nutusiu wspaniałe zdjęcia. Widać z nich, że Aszce świetnie się powodzi. Ogromnie cieszą takie wiadomości :D Imcia też ma się bardzo dobrze :) Oby operacja suni była dobrze przeprowadzona. Quote
elik Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Zefirka jest prześliczna i taka bardzo delikatna. Psia mimoza :D Zefirek :) a właściwie Zefirka:) Sliczna i TO spojrzenie :-) Mam nadzieje,ze szybko kogos oczaruje. Quote
ewu Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 Mam zdjęcie suni ze złamaną łapką. Dzisiaj miała zabieg zakładania śrub bo jest złamanie kości udowej. Quote
ewu Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 Zamieszczone zdjęcia są własnością schroniska, korzystam z nich grzecznościowo. Quote
elik Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 To jednak nie wet schroniskowy robił operację skoro wiozą ją samochodem ? Quote
magenka1 Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Szkoda suni ale skąd brać pieniądze na hotelik Quote
ewu Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 To jednak nie wet schroniskowy robił operację skoro wiozą ją samochodem ? Schroniskowy ale w lecznicy, tam została dowieziona przez syna właścicieli. Quote
ewu Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 Szkoda suni ale skąd brać pieniądze na hotelik Muszę jej pomóc, nie zaznam spokoju:( To jeszcze dzieciak. Quote
agat21 Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Z jednej strony tak radują wieści z domów pieskowych, ich zdjęcia - już szczęśliwych, kochanych, zadbanych - a z drugiej serce truchleje ile nowych biedaków w schronie, i ciągle nowych nowych nowych :( Oby suńka miała zdrową łapkę po tym śrubowaniu. Quote
sybil Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Strasznie żal mi Mufki, biedaczka spadła chyba na sam koniec kolejki psiaków oczekujących na pomoc :( Quote
ewu Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 Strasznie żal mi Mufki, biedaczka spadła chyba na sam koniec kolejki psiaków oczekujących na pomoc :( Też się o nią martwię. Nie udźwignę sama tych wszystkich biedaków. Psinka z łapą musi być zabrana i to jak najszybciej. Poproszę może cancer założy Mufce wątek i wydarzenie. Może się uda zebrać jakieś deklaracje. Tylko gdzie ją umieścić? Quote
elik Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Schroniskowy ale w lecznicy, tam została dowieziona przez syna właścicieli. Ooooo niesamowite :) Czy teraz to będzie standard w tym schronisku ? Oby. Strasznie żal mi Mufki, biedaczka spadła chyba na sam koniec kolejki psiaków oczekujących na pomoc :( Która to sunia ? EDIT Już wiem, wkleję, żeby nie zniknęła w tłumie psich nieszczęść :( Może i dla Mufki przyjdzie pomoc. Quote
Onaa Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Mufka jest starsza chyba prawda ? A ona wielkości coś jak spaniel ? Ewu,koniecznie trzeba by założyć jej wątek, może ktoś chciałby ją wesprzeć zamiast Misi ? Quote
elik Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Mufka jest starsza chyba prawda ? A ona wielkości coś jak spaniel ? Ewu,koniecznie trzeba by założyć jej wątek, może ktoś chciałby ją wesprzeć zamiast Misi ? Mufka ma około 8 lat. Ja mam wrażenie, że Mufka jest raczej trochu większa od ratlerka, ale znacznie mniejsza od spaniela. Quote
sybil Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Miałam Misię w deklaracjach. Mogę przenieść tę dyszkę na Mufkę, jeśli będzie miała malizna zbiórkę. Quote
cancer43 Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Założę Mufce dziś wieczorem wątek i wydarzenie na FB,tyle jedynie mogę,cholera,ta bezsilność !!!! Quote
elik Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Założę Mufce dziś wieczorem wątek i wydarzenie na FB,tyle jedynie mogę,cholera,ta bezsilność !!!! Bezsilność ?? Przecież wydarzenie to wielka szansa dla suni. Jeśli chcesz możesz także mnie na administratora wsadzić :) We dwie łatwiej ciągnąć :) Quote
Recommended Posts