Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Otrzymałam zwrot  109 zł za 15 kg Josery dla Sonieczki.

Czy Sonie w ogóle ma ogłoszenia z nowymi fotkami, przesłałam je elik 20 stycznia.

Są bardzo fajne i na kilku widać jaka z niej malutka akrobatka.

Posted

Co za fantastyczne ogłoszenie ! Gluchypies nie wiem co robisz, ale jeśli nie w reklamie, czy w redakcji jakiegoś pisma, to podejrzewam, że się marnujesz :P No chyba, że w tym co robisz, też jesteś profesjonalistką.

Dziękuję ;) nie, nie pracuję w niczym takim, niestety. Kiedyś, dawno temu chciałam pracować w wydawnictwie, jako edytor. Takie tam dziecięce marzenia mola książkowego ;)
Posted

Czy Sonie w ogóle ma ogłoszenia z nowymi fotkami, przesłałam je elik 20 stycznia.

Ja non stop aktywuję te wcześniejsze.

Elik trzeba spytać.

Posted

Pieniądze w kwocie 45,95 na koncie piesków.

Dziękuję:)

Posted

Ogłoszenie na olx wyróżnione. Tuż po wyróżnieniu został pobrany numer telefonu :) oby ktoś sensowny zadzwonił!

Ogłoszenie na gumtree: http://www.gumtree.pl/cp-wolontariat/gliwice/kochasz-psy-i-chcesz-im-pomoc-zapraszamy-do-wolontariatu-619105161

Posted

Ogłoszenie na olx wyróżnione. Tuż po wyróżnieniu został pobrany numer telefonu :) oby ktoś sensowny zadzwonił!...

Dwa psiaki z tego ogłoszenia już mają DS. Może warto podstawić nowe zdjęcia psiaków ze schronu ? Może ktoś je wypatrzy i zadzwoni do Basi z propozycją nie pomocy, a DS :)

Są w DS

https://lh5.googleusercontent.com/-FQrdmxT6tdI/VMZGUNuD8jI/AAAAAAAAFsI/yvwIkQt7WkQ/w705-h529-no/pKOL.jpg

i
Alunia.jpg
Posted

Zgadza się, zdjęcia otrzymałam, ale nie mogę znaleźć tekstu :(
Może zachowały Ci się jakieś linki aktywacyjne z tamtych ogłoszeń ?
Były na wątku linki do ogłoszeń, ale trzeba byłoby poszukać, a ja ciągle mam sporo spraw bieżących i nie mogę usiąść spokojnie i poszukać na wątku tych linków.
Posted

Wspaniale ,że maluchy w DSach.

Tak :)
W adopcji Aluni - tej czarną dziewuni ze świetlikami nad oczkami, uczestniczyła Basia. Toto, ten strachulec malutki został adoptowany przez schron. Miejmy nadzieję, że do dobrego domu :)
Posted

Były na wątku linki do ogłoszeń, ale trzeba byłoby poszukać, a ja ciągle mam sporo spraw bieżących i nie mogę usiąść spokojnie i poszukać na wątku tych linków.

Znalazłam, proszę: http://olx.pl/oferta/sonia-ocalona-malizna-CID103-ID86fsW.html#3eb1d846c2 :)

• Upvote 1
Posted

W mailu , w którym przesłałam fotki jest link do stronki Soni na FB, którą zrobiła jej

pani Karolina autorka zdjęć - tam jest tekst.

Jest to jedyne ogłoszenie Soni, o którym wiem, że istnieje.

Kilka razy próbowałam ten link wstawić tutaj ale nie udaje się niestety.

Tutaj na wątku nie było żadnych linków do ogłoszeń Soni, dlatego się

niepokoję, że Sonia nie ma ogłoszeń w ogóle.

Linków aktywacyjnych też nie widziałam na oczy. 

Posted

Marysiu, skąd wzięłaś link do tego ogłoszenia ?

Ja wiem, że ogłoszenia były robione, ale z uwagi na ilość psiaków, jaka przewinęła się przez ten watek, nie jestem w stanie przypomnieć sobie kto je robił. Jednak pewna jestem, że Sonia była ogłaszana.

Sonia jest od początku ogłaszana, cały czas odnawiam ogłoszenia.Bardzo tego  pilnuję.

Chodzi tylko o nowe z nowymi zdjęciami.

Posted

Tak :)
W adopcji Aluni - tej czarną dziewuni ze świetlikami nad oczkami, uczestniczyła Basia. Toto, ten strachulec malutki został adoptowany przez schron. Miejmy nadzieję, że do dobrego domu :)

Tofik Elu:)

On w sam raz nie jest strachulcem , Alunia  i Tosia to strachulce:)

Oby Tofik był w dobrym domku...

Posted

Tofik Elu:)
On w sam raz nie jest strachulcem , Alunia i Tosia to strachulce:)
Oby Tofik był w dobrym domku...

Mówię o nim strachuklec, bo na takiego wygląda na tych zdjęciach :) Taki wystraszony pysiu.
Posted

Sonia jest od początku ogłaszana, cały czas odnawiam ogłoszenia.Bardzo tego pilnuję.
Chodzi tylko o nowe z nowymi zdjęciami.

Nowe ogłoszenia na OLX, Gumtree i może jeszcze kilku portalach zrobię dzisiaj. Na OLX wyróżnię.

Ogłoszenie Soni na OLX wyróżnione - Marta, bo takie imie podałam do kontaktu.

Witaj Marta,
Dziękujemy za wybranie opcji wyróżnienia.
Twoje ogłoszenie Sonia-radosna, mądra, młoda i zdrowa sunia szuka kochającego Opiekuna jest już wyróżnione na liście ogłoszeń w OLX.pl (dawniej Tablica.pl).

Od: dzisiaj
Do: 9 mar
Sonia-radosna, mądra, młoda i zdrowa sun...
Wyróżnione do 9 mar

Ogłoszenie Soni na Gumtree

http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/krakow/sonia-radosna-mloda-i-zdrowa-sunia-szuka-kochajacego-opiekuna-619129057
Posted

Dwa psiaki z tego ogłoszenia już mają DS. Może warto podstawić nowe zdjęcia psiaków ze schronu ? Może ktoś je wypatrzy i zadzwoni do Basi z propozycją nie pomocy, a DS :)

Są w DS

https://lh5.googleusercontent.com/-FQrdmxT6tdI/VMZGUNuD8jI/AAAAAAAAFsI/yvwIkQt7WkQ/w705-h529-no/pKOL.jpg

i
Alunia.jpg

o widzisz, tyle się tu dzieje, że przegapiłam te informacje! Już usunę te fotki. Dam na ich miejsce Sonię, a drugiego psiaczka muszę wyszukać.