ewu Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 Młodziutki Pocket bardzo długo czeka na pomoc:( Quote
ewu Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 Psotka ma 7 lat ,jest urocza, też "odsiaduje wyrok"... Quote
ewu Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 Młodziutki , cudowny Amik:( Bardzo długo czeka na pomoc:( Strasznie tęskni za człowiekiem. Quote
ewu Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 Drobniutki, słodki Codi, ma maksymalnie trzy lata:( Quote
ewu Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 Moja miłość :( Nie ma roku , bardzo szczeniakowaty.. :( Kaj... :( Quote
elik Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Nie Elu on pojechał: Tak pamiętam :) Oni są bardzo podobni do siebie :) Quote
elik Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Elu znalazłaś Murzynka? Tak, ale facet wybrał innego psiaka. Prawdopodobnie odległość go zniechęciła. Widocznie za mało zauroczył się Murzynkiem, choć to taki śliczny psiak. Quote
ewu Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 Ale Psotka to pięknośc, cudko kochane! Strasznie długo siedzi w schronisku:( Jest cudna, miła, naprawdę piękna. Quote
ewu Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 Gosiu straciłam wszystkie kontakty, wyślij mi proszę Twój numer na maila [email protected] Dziękuję:) Quote
ewu Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 Mam wieści od Diukiego:) Diuki już załatwia potrzeby na dworze, jest zakochany w swojej Pani, tuli się i ciągle Ją liże po rękach i po twarzy. Jest taki wdzięczny...Pani Beata napisała też,że Diuki jest szczęśliwy:) Poryczałam się ze wzruszenia. Mój biedny , zgarbiony okruszek nareszcie kochany i bezpieczny. Quote
ewu Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 Zapomniałam napisać ,że na malamutkę wpłaciłam na konto mojej koleżanki a ona przesłała dalej. Teraz już wpłacę bezpośrednio na konto malamutów. Oba szczeniaczki (dziewczynki) już w swoich domkach, mama trochę posiedzi w hoteliku bo nie ma "łatwego" charakteru. Skopiowane z Forum Malamutów: Milenka Quote
ewu Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 Skopiowane z Forum Malamutów: mama Agatka:) Quote
elik Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Piękna jest, ale już z pysia widać, że dziewczyna ma charakter :) Quote
Mazowszanka13 Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 A na czym polega jej trudny charakter ? Quote
elik Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 A na czym polega jej trudny charakter ?Mazowszanko kochana :) właśnie poluje na kogoś, kto ma 100 procentowe wejście w Skarpecie Sterylkowej. Nie chcę wykorzystywać Twoich możliwości w Skarpecie i chciałabym poszukać, może znam kogoś, kto wpłaca deklaracje, ale nie mogę znaleźć wątku. Do kitu jest ta obecna wyszukiwarka. Czy mogłabyś podrzucić link do wątku Skarpety ? Wiem, że kiedyś tam byłam, ale nie mogę znaleźć tego postu z linkiem :( Quote
ewu Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 A na czym polega jej trudny charakter ? Nie wiem dokładnie Gosiu, tak mi powiedziała moja koleżanka.:) Wypytam przy okazji:) Quote
Mazowszanka13 Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Mazowszanko kochana :) właśnie poluje na kogoś, kto ma 100 procentowe wejście w Skarpecie Sterylkowej. Nie chcę wykorzystywać Twoich możliwości w Skarpecie i chciałabym poszukać, może znam kogoś, kto wpłaca deklaracje, ale nie mogę znaleźć wątku. Do kitu jest ta obecna wyszukiwarka. Czy mogłabyś podrzucić link do wątku Skarpety ? Wiem, że kiedyś tam byłam, ale nie mogę znaleźć tego postu z linkiem :( Nie pomogę tym razem, bo obiecałam zgłosić suczkę ze wsi od malagos, która na dniach idzie do BDT u Marysi O. Z płacących deklaracje znam malagos i konfirm31 A oto wątek: http://www.dogomania.com/forum/topic/140244-akcji-sterylizacja-razem-walczmy-z-bezdomno%C5%9Bci%C4%85-do%C5%82%C4%85cz-do-akcji/ Quote
ewu Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 Nie pomogę tym razem, bo obiecałam zgłosić suczkę ze wsi od malagos, która na dniach idzie do BDT u Marysi O. Z płacących deklaracje znam malagos i konfirm31 A oto wątek: http://www.dogomania.com/forum/topic/140244-akcji-sterylizacja-razem-walczmy-z-bezdomno%C5%9Bci%C4%85-do%C5%82%C4%85cz-do-akcji/ Elik malagos pewnie pomoże, zdobędę numer bo straciłam wraz z telefopnem Quote
elik Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Nie pomogę tym razem, bo obiecałam zgłosić suczkę ze wsi od malagos, która na dniach idzie do BDT u Marysi  O. Z płacących deklaracje znam malagos i konfirm31 A oto wątek:http://www.dogomania.com/forum/topic/140244-akcji-sterylizacja-razem-walczmy-z-bezdomno%C5%9Bci%C4%85-do%C5%82%C4%85cz-do-akcji/Dziękuję bardzo :) Prosiłam o link, bo jak napisałam, nie chcę nadużywać Twojej uprzejmości :) Elik malagos pewnie pomoże, zdobędę numer bo straciłam wraz z telefopnemOk ewu :) Dzięki :) Chcemy wysterylizować Moirę, która wraz z dwójką jej dzieci została zabrana z punktu przetrzymań. Dzieciaczki mają już szczęśliwie domy, a sunię chcemy wysterylizować przed adopcją. Quote
Recommended Posts