Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Elu znalazłaś Murzynka?

Tak, ale facet wybrał innego psiaka. Prawdopodobnie odległość go zniechęciła. Widocznie za mało zauroczył się Murzynkiem, choć to taki śliczny psiak.
Posted

Mam wieści od Diukiego:)

Diuki już załatwia potrzeby na dworze, jest zakochany w swojej Pani, tuli się i ciągle Ją liże po rękach i po twarzy.

Jest taki wdzięczny...Pani Beata napisała też,że Diuki jest szczęśliwy:)

Poryczałam się ze wzruszenia.

Mój biedny , zgarbiony okruszek nareszcie kochany i bezpieczny.

Posted

Zapomniałam napisać ,że na malamutkę wpłaciłam na konto mojej koleżanki a ona przesłała dalej.

Teraz już wpłacę bezpośrednio na konto malamutów.

Oba szczeniaczki (dziewczynki) już w swoich domkach, mama trochę posiedzi w hoteliku bo nie ma "łatwego" charakteru.

Skopiowane z Forum Malamutów:

Milenka

10469042_748391645242488_772268368778177

Posted

A na czym polega jej trudny charakter ?

Mazowszanko kochana :) właśnie poluje na kogoś, kto ma 100 procentowe wejście w Skarpecie Sterylkowej. Nie chcę wykorzystywać Twoich możliwości w Skarpecie i chciałabym poszukać, może znam kogoś, kto wpłaca deklaracje, ale nie mogę znaleźć wątku. Do kitu jest ta obecna wyszukiwarka.
Czy mogłabyś podrzucić link do wątku Skarpety ?
Wiem, że kiedyś tam byłam, ale nie mogę znaleźć tego postu z linkiem :(
Posted

Mazowszanko kochana :) właśnie poluje na kogoś, kto ma 100 procentowe wejście w Skarpecie Sterylkowej. Nie chcę wykorzystywać Twoich możliwości w Skarpecie i chciałabym poszukać, może znam kogoś, kto wpłaca deklaracje, ale nie mogę znaleźć wątku. Do kitu jest ta obecna wyszukiwarka.
Czy mogłabyś podrzucić link do wątku Skarpety ?
Wiem, że kiedyś tam byłam, ale nie mogę znaleźć tego postu z linkiem :(

Nie pomogę tym razem, bo obiecałam zgłosić suczkę ze wsi od malagos, która na dniach idzie do BDT u Marysi  O.

Z płacących deklaracje znam malagos i konfirm31

A oto wątek:

http://www.dogomania.com/forum/topic/140244-akcji-sterylizacja-razem-walczmy-z-bezdomno%C5%9Bci%C4%85-do%C5%82%C4%85cz-do-akcji/

Posted

Nie pomogę tym razem, bo obiecałam zgłosić suczkę ze wsi od malagos, która na dniach idzie do BDT u Marysi  O.
Z płacących deklaracje znam malagos i konfirm31
A oto wątek:
http://www.dogomania.com/forum/topic/140244-akcji-sterylizacja-razem-walczmy-z-bezdomno%C5%9Bci%C4%85-do%C5%82%C4%85cz-do-akcji/

Dziękuję bardzo :) Prosiłam o link, bo jak napisałam, nie chcę nadużywać Twojej uprzejmości :)

Elik malagos pewnie pomoże, zdobędę numer bo straciłam wraz z telefopnem

Ok ewu :) Dzięki :) Chcemy wysterylizować Moirę, która wraz z dwójką jej dzieci została zabrana z punktu przetrzymań. Dzieciaczki mają już szczęśliwie domy, a sunię chcemy wysterylizować przed adopcją.