Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie było mnie,serio...

kotek zyje.Nawet jakis zwawszy-wylazl i zrobił kupke w czapce Millarcki,a ze mlekiem karmiony,to i koopka o konsystencji...hm.I on w tym wszystkim i czapka.Ale czyszczony darł sie w niebogłosy.
nadal karmiony zakraplaczem.Nie wiem,skad kot bierze siły na walke o zycie,no i skad Millarca.

Posted

Glizda,ktora z siebie wydalił nawet Ewie zaimponowala wielkoscia.

Dzis sam zjadł troche suchego i domagal sie wypuszczania z klatki.Jakby troche lepiej było :)

gdy sie ucieszylam,usłyszałam:no,bedzie dobrze,o ile robale nie zaczopuja mu ukladu pokarmowego.Bleeeeeeech.

Posted

O matkooooo!!!!!! To ona tak go męczyła.
Niech zdechną wszystkie robale. Ja tak sie ich brzydzę, że nie macie pojęcia.
Ewa jest Wielka!!!!
Zuch dziewczyny obie - wiadomo, twardzielki nadmorskie :lol:

Posted

poszperam za czyms dla Niemotki
tylko czasu mi troche trzeba, by uporac sie z tym co juz mam zalegle, wiec malutka zdrowiej, a my pieniazki w miedzyczasie zbierac bedziemy!

Posted

Niemotek nadal bardzo słaby,ale walczy.Z reguły czas spedza spiac u kogos na kolanach,a rusza sie tylko do kuwety.Słabiutki i bardzo sie oszczedza,ale obecnie blizej zycia niz smierci :)

Fotki przedstawiaja dwa kociaki o niesamowitym umaszczeniu-one nie sa zwyczajnie bure.No i pilnie musza opuscic schronisko.

Posted

Fanaberia napisał(a):
po obejrzeniu fotek wiem jedno - nie pojadę do Sopockiego schronu, nie pojadę, nie pojadę, nie pojadę,nie pojadę i tak sobie wmawiając pójdę spać :-(

pojedziesz, pojedziesz..........:cool3: :mad: :cool3: :mad:

Posted

akucha napisał(a):
Wiecie, po ogłoszeniu kociątek dostałam zapytanie od 3 osób: co to jest KK.
Nie wiedzą ludzie...

Zrozum ich. Też kiedyś nie wiedziałam, co to za skrót ON:roll: Na swoje usprawiedliwienie dodam, że domyśliłam się sama;)