Lemoniada Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Naprawdę w domku? Ale w swoim własnym czy tymczasowym? Dlaczego nic nie napisałyście? to cudowna wiadomosć!:multi: Quote
pucka69 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 właśnie! właśnie! dlaczego nikt nas nie informuje o niczym? ładnie to tak? ps. ma dom!:) ma dom! :) Quote
akucha Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Cioteczki, bo tyle kotków poumierało :-(, że my się pogubiłysmy już. Ale o szylkretkę sporo maili było, to się dowiadywałam. Poszła do prawdziwego, rodzonego domku ;) Quote
Lemoniada Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Oj, oszczędnie nam ciotki serwują informacje, oszczędnie:mad: Co u Motuni nowego słychać? Może ma już domek? Jak to biedne oczko? Quote
pucka69 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 no wlasnie - co u Motka? Millarca - jak nie zmienisz banerka to zawału dostanę - bo ja akurat mam wolną chomiczą klatkę. Dobrze ze juz dt sie znalazł Quote
brazowa1 Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Dostep Millarcki do kompa jest ,jaki jest-nikły,a jak juz ma mozliwosc to wkleja koty ze schroniska,na miau. Ale o Niemotce moge Wam powiedziec.Ma 4 miesiace i dawno przestala byc miłym kociakiem. Oczko nadal nie wydłubane,z tej przyczyny,ze Niemotka ciagle walczy z katarem.Oczywiscie zyciu zdechlaczka nie juz zagraza niebezpieczenstwo. Acha-i juz na stałe chyba nazywaja ja Szarotka. Uroda-coz,no taka bura kicia z niej.Zaraz mnie ciotki-kociary zjedza. Quote
akucha Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 To dobrze, że z mała jako tako :lol: A wiesz, takie buraski szybko domy znajdują. Wile osób lubi takie koty. I bardzo dobrze!!! Quote
Jola_K Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='brazowa1'] Uroda-coz,no taka bura kicia z niej.Zaraz mnie ciotki-kociary zjedza. jesc brazowej nie bedziemy.. napiszemy tylko, ze przeciez tygryski piekne sa :loveu: ludzie nie zachwycaja sie nimi bo sa popularne a ja tam lubie wlasnie takie tygryskowate (mam taka osobista + 2 tymczasowe ;) ) pozdrawiamy Nie-Motka :loveu: Quote
brazowa1 Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Pewnie jestescie ciekawi,co u kici? wiec regularnie serwuje atrakcje typu-wypadajace oko,ropiejace oko,rozmiekłe oko,oko tryskajace,oko wypukłe,oko wklesłe. Ale nadal je ma,bo ciagle jest na antybiotykach.I ciagle zbyt słaba na usuniecie.Ostatnio emocje siegneły zenitu i rozgoraczkowana Niemotka miala wzywanego noca weterynarza. Ale zyje,rozrabia i.....ostatnio rozmawialam szczerze z Millarca ,ze ma szukac domu TERAZ,juz,zaraz,z tym okiem. Odpowiedzi były pokretne. Quote
pucka69 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 co to znaczy ? te pokrętne odpowiedzi? co one znaczą? ;) Quote
brazowa1 Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 oznacza to,ze mozemy spokojnie zaczac szukac domu dla Millarcki,bo: 3 koty, dwa (stare) psy ( w tym Ramol ze schroniska), zółwiak i iles tam szczurow zostaja w tym domu,gdzie sa. Quote
masienka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Jaka szkoda, ze u mnie taki maly metraz :shake::shake::shake: zaraz bym brala taka Milarcke:shake: :multi::multi::multi: Quote
kaerjot Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Millarca, gratulujemy kotecka hihihiihihihihi Quote
brazowa1 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 szczerze powiedziawszy,to....chyba nie ma czego gratulowac,bo zycie z Okruszkiem,to ciagle balansowanie miedzy jego zyciem,a smiercia,Millarca nie wychodzi od weta.badania,wizyty na pogotowiu w nocy i szukanie przyczyn.Ostatnio mial wode w plucach.Pojawilo sie podejrzenie nowotworu,ale trzeba byc pewnym.Millarca ma ogromne zaufanie wetow i ida jej na reke,ale za niektore badania i tak trzeba zaplacic.W tym tygodniu poszla na Niemotka 1/3 wypłaty...Tylko w tym tygodniu.Sama nie poprosi,wiec ja poprosze. Musimy dbac o Millarce,zeby miala sile na reszte naszych sopockich kotow,a jest ich 160... Oto bazarki dla kotka,moze cos sie komus spodoba? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101104 Quote
kaerjot Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Może ktoś szuka prezentu dla wielbiciela czarnych kotów http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101152 Quote
brazowa1 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 dzis mial operacje-nie oczka,flaczki mu czyscili.... Quote
pucka69 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 co za kotek .... prawdziwy niemotek ... Quote
Lemoniada Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 brazowa1 napisał(a):dzis mial operacje-nie oczka,flaczki mu czyscili.... A nie można było oczka usunąć za jednym machem? Pewnie za duże obciążenie dla organizmu? Ech, Kruszyno, zdrowiej, nie dawaj się:( Quote
Jola_K Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 brazowa1 napisał(a):dzis mial operacje-nie oczka,flaczki mu czyscili.... i jak sie flaczki wyczyscily? a oczko? jak sie miewa kruszynka? Quote
brazowa1 Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Millarca mowi,ze byla wymarzonym kotem,ze miala idealnego kota. Ja sie ciesze,ze zostalo zdeklarowane-tak,zostaje u nas i jest naszym domownikiem,dzieki temu Niemotka nie umarla jako kot tymczasowy,tylko umarla w swoim domu.Po operacji nie bylo lepiej-slabla...karmienie na sile i walka juz w zaparte,bo nie bylo nic do stracenia.Dostawala srodki przeciwbolowe,wiec jej nie bolało,gdy odchodzila. Do zobaczenia Okruszku za TM... Quote
Recommended Posts