Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki, bo tyle kotków poumierało :-(, że my się pogubiłysmy już. Ale o szylkretkę sporo maili było, to się dowiadywałam. Poszła do prawdziwego, rodzonego domku ;)

• 1 month later...
Posted

Dostep Millarcki do kompa jest ,jaki jest-nikły,a jak juz ma mozliwosc to wkleja koty ze schroniska,na miau.
Ale o Niemotce moge Wam powiedziec.Ma 4 miesiace i dawno przestala byc miłym kociakiem. Oczko nadal nie wydłubane,z tej przyczyny,ze Niemotka ciagle walczy z katarem.Oczywiscie zyciu zdechlaczka nie juz zagraza niebezpieczenstwo.
Acha-i juz na stałe chyba nazywaja ja Szarotka.
Uroda-coz,no taka bura kicia z niej.Zaraz mnie ciotki-kociary zjedza.

Posted

[quote name='brazowa1']
Uroda-coz,no taka bura kicia z niej.Zaraz mnie ciotki-kociary zjedza.
jesc brazowej nie bedziemy..
napiszemy tylko, ze przeciez tygryski piekne sa :loveu:
ludzie nie zachwycaja sie nimi bo sa popularne a ja tam lubie wlasnie takie tygryskowate (mam taka osobista + 2 tymczasowe ;) )

pozdrawiamy Nie-Motka :loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Pewnie jestescie ciekawi,co u kici?
wiec regularnie serwuje atrakcje typu-wypadajace oko,ropiejace oko,rozmiekłe oko,oko tryskajace,oko wypukłe,oko wklesłe.
Ale nadal je ma,bo ciagle jest na antybiotykach.I ciagle zbyt słaba na usuniecie.Ostatnio emocje siegneły zenitu i rozgoraczkowana Niemotka miala wzywanego noca weterynarza.
Ale zyje,rozrabia i.....ostatnio rozmawialam szczerze z Millarca ,ze ma szukac domu TERAZ,juz,zaraz,z tym okiem.
Odpowiedzi były pokretne.

Posted

oznacza to,ze mozemy spokojnie zaczac szukac domu dla Millarcki,bo:
3 koty,
dwa (stare) psy ( w tym Ramol ze schroniska),
zółwiak
i iles tam szczurow

zostaja w tym domu,gdzie sa.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

szczerze powiedziawszy,to....chyba nie ma czego gratulowac,bo zycie z Okruszkiem,to ciagle balansowanie miedzy jego zyciem,a smiercia,Millarca nie wychodzi od weta.badania,wizyty na pogotowiu w nocy i szukanie przyczyn.Ostatnio mial wode w plucach.Pojawilo sie podejrzenie nowotworu,ale trzeba byc pewnym.Millarca ma ogromne zaufanie wetow i ida jej na reke,ale za niektore badania i tak trzeba zaplacic.W tym tygodniu poszla na Niemotka 1/3 wypłaty...Tylko w tym tygodniu.Sama nie poprosi,wiec ja poprosze. Musimy dbac o Millarce,zeby miala sile na reszte naszych sopockich kotow,a jest ich 160...
Oto bazarki dla kotka,moze cos sie komus spodoba?
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101104

Posted

brazowa1 napisał(a):
dzis mial operacje-nie oczka,flaczki mu czyscili....

A nie można było oczka usunąć za jednym machem? Pewnie za duże obciążenie dla organizmu? Ech, Kruszyno, zdrowiej, nie dawaj się:(

Posted

Millarca mowi,ze byla wymarzonym kotem,ze miala idealnego kota.
Ja sie ciesze,ze zostalo zdeklarowane-tak,zostaje u nas i jest naszym domownikiem,dzieki temu Niemotka nie umarla jako kot tymczasowy,tylko umarla w swoim domu.Po operacji nie bylo lepiej-slabla...karmienie na sile i walka juz w zaparte,bo nie bylo nic do stracenia.Dostawala srodki przeciwbolowe,wiec jej nie bolało,gdy odchodzila.
Do zobaczenia Okruszku za TM...