Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiolcia przyjedź jak możesz w czwartek , jutro będzie u mnie Kasi mąż ale i tak wszystkiego nie dam rady ściągnąć do kebaba na jutro a nie bardzo mogę teraz robić tu zbiórkę bo mam na karku sanepid do środy i prosze wszystkich o trzymanie tego u siebie.

Co do Mruczka to niby u mnie mógłby być tylko że u mnie jest stały dostęp do ogrodu a ta banda na 100% uświadomi go jak się wychodzi i nie wiem czy to będzie dobry pomysł ale jak nie będzie innego wyjścia to u mnie może zamieszkać

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):

A olenka i kaerjot to sa wariatki :loveu: :loveu: :loveu:

Nie wiem jak tam u Oleńki, ale mój psychiatra powiedział, że jestem już zdrowa. :mad:

Posted

Mruczysław malizna jest :lol: A śliczny pycholek ma, że ach!!!
Biedna Yoda, co koteczka pokocha, to jej zabierają...
A jakiego słonika malizna ma - fioletka takiego :razz:

Posted

dziś dałam tylko 2 worki bo tyle wlazło do malucha i oczywiście nie miałam czasu żeby odebrać paczkę ale już ją mam to jak przyjedziesz w czwartek to jest, oczywiście zapomniałam o papierach więc jak będzie jeszcze okazja to ja mam jeszcze sporo do przewiezienia no i po sanepidzie będę zbierac u siebie tak będzie prościej:lol:
cieszę się że maluszek cały i zdrowy:loveu:

Posted

brazowa1 napisał(a):
Olenko,to nie musi byc wszystko na raz :)
A olenka i kaerjot to sa wariatki :loveu: :loveu: :loveu: przekochane zreszta.
Mruczki gora!

nie mnie już nie chce żaden lekarz przyjmować:eviltong:

Posted

Kicio-dzidzio boi się Yodulca:crazyeye: , a ta kretynka po wygnaniu do ogrodu próbowała wejść przez okno.

Na pierwsze piętro :angryy: .

Ja jestem normalna, ale ta suczyna to chyba jednak nie :shake: .

Posted

gdzieś czytałam że Niemcy bardzo potrzebują dachowców i że kupują je w Polsce bo tam u nich prawie sama rasowe i mają problem z gryzoniami, tyle że wydaje mi się że one w domach nie są tylko wypuszczane na ulice ale może przesadzam:roll:

Posted

Niemcy boja sie brac polskich kotow-sa słabe,chore,masowo umieraja.Maja bardzo złe doswiadczenia z adopcja kotow z Polski.
Pojedyncze adopcje,kota zaszczepionego,dorosłego,zdrowego-wchodza w rachube,o ile bedzie miejsce w DT.Chyba zaczne slac fotki kotow i bede liczyc,ze zapadnie taka Dotka albo Gigant w serce.:cool1:

Posted

Wiolu, to ślij, niech chodziaż dorosłe idą, może wydepczą ściezkę dla następnych...
No rozpacz z tymi biednymi kociętami, rozpacz... :-( ]
A na trójmiejskich zalew kotów i reproduktorów :angryy: Jezu, może lokalną tv i prasę poprosić o jakąś kampanię czy co?!

Posted

a paczka w kebabie, dobrze że to mleczko chyba nie kwaśnieje :angryy: :mad:
ktoś miał mnie odwiedzić :mad:
jestem w pracy i dziś i jutro :mad:
czekam :mad:
czekam :mad:
i czekam :mad: