olenka_f Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Wiolcia przyjedź jak możesz w czwartek , jutro będzie u mnie Kasi mąż ale i tak wszystkiego nie dam rady ściągnąć do kebaba na jutro a nie bardzo mogę teraz robić tu zbiórkę bo mam na karku sanepid do środy i prosze wszystkich o trzymanie tego u siebie. Co do Mruczka to niby u mnie mógłby być tylko że u mnie jest stały dostęp do ogrodu a ta banda na 100% uświadomi go jak się wychodzi i nie wiem czy to będzie dobry pomysł ale jak nie będzie innego wyjścia to u mnie może zamieszkać Quote
pucka69 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 olenko :) :) :) jakby były potzrebne pieniażki to ja mogę trochę ... Quote
kaerjot Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Chucherko ma zapewniony tymczas pod Poznaniem, do czasu znalezienia transportu, pobędzie u mnie. Szukajcie transportu zanim się zakocham na amen!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Olenko,to nie musi byc wszystko na raz :) A olenka i kaerjot to sa wariatki :loveu: :loveu: :loveu: przekochane zreszta. Mruczki gora! Quote
kaerjot Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 brazowa1 napisał(a): A olenka i kaerjot to sa wariatki :loveu: :loveu: :loveu: Nie wiem jak tam u Oleńki, ale mój psychiatra powiedział, że jestem już zdrowa. :mad: Quote
kaerjot Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Mruczysław zwany Chudym Mruczysław i jego fanka Quote
akucha Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Mruczysław malizna jest :lol: A śliczny pycholek ma, że ach!!! Biedna Yoda, co koteczka pokocha, to jej zabierają... A jakiego słonika malizna ma - fioletka takiego :razz: Quote
brazowa1 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 A jeszcze wczoraj byl glodny,zapchlony :) a teraz ma swjego osobistego owczarka. Quote
olenka_f Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 dziś dałam tylko 2 worki bo tyle wlazło do malucha i oczywiście nie miałam czasu żeby odebrać paczkę ale już ją mam to jak przyjedziesz w czwartek to jest, oczywiście zapomniałam o papierach więc jak będzie jeszcze okazja to ja mam jeszcze sporo do przewiezienia no i po sanepidzie będę zbierac u siebie tak będzie prościej:lol: cieszę się że maluszek cały i zdrowy:loveu: Quote
olenka_f Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 brazowa1 napisał(a):Olenko,to nie musi byc wszystko na raz :) A olenka i kaerjot to sa wariatki :loveu: :loveu: :loveu: przekochane zreszta. Mruczki gora! nie mnie już nie chce żaden lekarz przyjmować:eviltong: Quote
Lemoniada Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Uff, no to podwójnie dobre wieści:multi: Może by tak foteczkę Motki...? Jolu, pozdrawiam również, ucałuj zwierzyniec :) Quote
kaerjot Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Kicio-dzidzio boi się Yodulca:crazyeye: , a ta kretynka po wygnaniu do ogrodu próbowała wejść przez okno. Na pierwsze piętro :angryy: . Ja jestem normalna, ale ta suczyna to chyba jednak nie :shake: . Quote
akucha Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Yoda go kocha!!! Ma silny instynkt macierzyński... Kochane psisko! I sprytne ;) Quote
kaerjot Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 A Mruczysław już pojechał :placz: :placz: :placz: Nienawidzę sama siebie, za to, że go oddałam :placz: :placz: :placz: Quote
brazowa1 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 nie.Tylko donosza nowe. ja juz pytalam xxxx52 czy Jej organizacja adoptuje kocieta z Polski...... Quote
olenka_f Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 gdzieś czytałam że Niemcy bardzo potrzebują dachowców i że kupują je w Polsce bo tam u nich prawie sama rasowe i mają problem z gryzoniami, tyle że wydaje mi się że one w domach nie są tylko wypuszczane na ulice ale może przesadzam:roll: Quote
brazowa1 Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Niemcy boja sie brac polskich kotow-sa słabe,chore,masowo umieraja.Maja bardzo złe doswiadczenia z adopcja kotow z Polski. Pojedyncze adopcje,kota zaszczepionego,dorosłego,zdrowego-wchodza w rachube,o ile bedzie miejsce w DT.Chyba zaczne slac fotki kotow i bede liczyc,ze zapadnie taka Dotka albo Gigant w serce.:cool1: Quote
olenka_f Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Gigant to ten na przeciw drzwi taki duży bardzo mi się właśnie tamten podobał:lol: Quote
akucha Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Wiolu, to ślij, niech chodziaż dorosłe idą, może wydepczą ściezkę dla następnych... No rozpacz z tymi biednymi kociętami, rozpacz... :-( ] A na trójmiejskich zalew kotów i reproduktorów :angryy: Jezu, może lokalną tv i prasę poprosić o jakąś kampanię czy co?! Quote
olenka_f Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 a paczka w kebabie, dobrze że to mleczko chyba nie kwaśnieje :angryy: :mad: ktoś miał mnie odwiedzić :mad: jestem w pracy i dziś i jutro :mad: czekam :mad: czekam :mad: i czekam :mad: Quote
Recommended Posts