Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='clockwork']cze żonkila... po co ci prawko??? jak nie masz prawa jazdy to w razie czego nie mają ci czego zabrać :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='apple']Czesc Sisko - słonko ci przyniosłam cześć :) :multi::loveu: a dzięki :) dzisiaj ponura pogoda u Nas więc słonko jak najbardziej się przyda :eviltong: [quote name='clockwork']cze żonkila... po co ci prawko??? jak nie masz prawa jazdy to w razie czego nie mają ci czego zabrać :evil_lol::evil_lol: hej Klockowa :) :multi::loveu: w sumie masz racje ale póki co i tak nie mają za co mi zabierać :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='jonQuilla']uuu aaa w kolanie masz dzidzie? ;) :evil_lol: yyyyy nie :shake::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Pimpek']Czeeeeeeeść :D cześć :) :multi: [quote name='evaxon']yyyyy nie :shake::evil_lol: to kamień mi spadł z serca :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='jonQuilla'] to kamień mi spadł z serca :evil_lol::evil_lol: ale nie na stopkę :razz::razz: Quote
jonQuilla Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Alicja']ale nie na stopkę :razz::razz: no dzięki PB nie...był spory także by bolało :evil_lol: Quote
emdziolek Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 SIemaNko Sis!:multi: Pszyszczłapałam powiedzieć WAM Dobranoc:loveu: Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='jonQuilla']no dzięki PB nie...był spory także by bolało :evil_lol: :calus: już chyba nie boli ;) witanko spioszku :multi::loveu::multi: Quote
BeaC Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 wpadłam.............. znaczy się przyszłam z poranna kaff już trzecią musiałam se łyknąć bo dzisiaj wstawałam do pracy po urlopie:placz: Quote
jonQuilla Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='emdziolek']SIemaNko Sis!:multi: Pszyszczłapałam powiedzieć WAM Dobranoc:loveu: cześć sis :) :multi::multi::loveu: [quote name='apple']Sisko wstawaj i piate przybijaj <5> ;) :evil_lol: hej Jabłuszkowa siostro :) :loveu::multi: [quote name='Alicja']:calus: już chyba nie boli ;) witanko spioszku :multi::loveu::multi: cześć cześć ;) :multi::multi::loveu::loveu: jaki śpioszek...zmęczony człowiek :evil_lol: [quote name='BeaC']wpadłam.............. znaczy się przyszłam z poranna kaff już trzecią musiałam se łyknąć bo dzisiaj wstawałam do pracy po urlopie:placz: dobrze że jednak nie wpadłaś ;) :evil_lol::evil_lol: nie pij tyle kaff bo Ci serducho siądzie i osobiście Ci sprawie lańsko :mad::mad: nie mieli to w jaki dzień Ci urlopu skończyć...ich też zleję :angryy: Quote
apple Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Kaj ona znowu polazła .....ide sprawdzić może ona u mnie doope grzeje :roll: Quote
jonQuilla Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='evaxon']dziendobry gilku:loveu: cześć Effuś :) :loveu::multi: [quote name='tygra']cześć Żonkilko :) :multi: witam :) [quote name='apple']Kaj ona znowu polazła .....ide sprawdzić może ona u mnie doope grzeje :roll: :oops::oops: szwendam się po mieszkaniu jak zwykle :eviltong: [quote name='diabelkowa']czesc dzojntowa :))) cześć diable :) :multi: Quote
jonQuilla Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='Fuga***']cześć, Aniołki :-) cześć, Diabełki (?) ;) :evil_lol: [quote name='apple']Tęskniłaś?:diabloti: a jak myślisz? :eviltong::eviltong: Quote
apple Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć, Diabełki (?) ;) :evil_lol: a jak myślisz? :eviltong::eviltong:Mysle że bardzo :diabloti: Quote
clockwork Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 przyszłam sie witnąć z łańcuchem:loveu: apropos łańcucha ... widzieliście tego psiaka co ma wrośnięty łańcuch w szyje??? :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Berek Córeńko :loveu::loveu::loveu: witam późnoniedzielnie :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts