jonQuilla Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='zuzolandia']Przylazlam powiedziec Ci ze ciem nie opuscilam tylko czasu ni mam ;-) buziolki przesylam!!!!!!!!!!!!!! jesteś usprawiedliwiona ;) :evil_lol::evil_lol: dzięki za buziole ;) :loveu: [quote name='apple']Przyszłam do ciebie ze śniadankiem :razz: ohhh ale smaczne :) jak Ty o mnie dbasz :loveu: Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='jonQuilla'] ohhh ale smaczne :) jak Ty o mnie dbasz :loveu:No ty dbasz o mnie - ja o ciebie :loveu: Quote
jonQuilla Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='apple']No ty dbasz o mnie - ja o ciebie :loveu: dbałki z nas jednym słowem :) :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 :multi::multi::multi:Witanko :loveu::loveu::loveu: wpadłam na śniadanko :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:Witanko :loveu::loveu::loveu: wpadłam na śniadanko :evil_lol::evil_lol: cześć :) :multi::multi::loveu: częstuj się...Jabłuszkowa przyniosła z rozmachem więc starczy dla Ciebie również :) :razz: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć :) :multi::multi::loveu: częstuj się...Jabłuszkowa przyniosła z rozmachem więc starczy dla Ciebie również :) :razz: ja tylko pół kromeczki ...tak na smaczek ;) a dla Ciebie czekolada na gorąco Quote
clockwork Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 PU!!!! nie zdąże nic więcej napisać!!!! lece do pracy!!!!! pappapappa Quote
Fuga*** Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 siemka ale pyszne kanapeczki tu serwujecie, mniam miziaki dla Salsuni Quote
jonQuilla Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja'] ja tylko pół kromeczki ...tak na smaczek a dla Ciebie czekolada na gorąco dziękuje za pyszną czekoladkę :loveu::loveu: Ty wiesz na co mam ochotę :) [quote name='clockwork']PU!!!! nie zdąże nic więcej napisać!!!! lece do pracy!!!!! pappapappa AAAaaaaa !!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: wystraszyła mnie i poszła :evil_lol: [quote name='Fuga***']siemka ale pyszne kanapeczki tu serwujecie, mniam miziaki dla Salsuni witaj :multi: no Jabłuszkowa postarała się z tymi kanapkami :) wymiziam ją zaraz :) Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 :razz::razz: przyszła ....i poszła :cool1: Quote
jonQuilla Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz: przyszła ....i poszła :cool1: a no owszem tak zrobiłam i teraz znów to zrobię bo muszę uciec do sklepu :) :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 dawaj foty a nie....pitolisz tu głupoty :grin: Quote
Alicja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='jonQuilla']a no owszem tak zrobiłam i teraz znów to zrobię bo muszę uciec do sklepu :) :evil_lol: to zrób i moje zakupy .....bo muszę się wybrać :razz::razz: Quote
jonQuilla Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='evaxon']dawaj foty a nie....pitolisz tu głupoty :grin: nadal nie mam możliwości zgrywania fot więc proszę mnie tutaj nie ponaglać ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']to zrób i moje zakupy .....bo muszę się wybrać :razz::razz: ups :oops::oops::oops: wybacz następnym razem zrobię ;) :eviltong: *** wczoraj dostałam ładnego mms'a więc się nim z Wami dzielę :) mój siostrzeniec albo siostrzenica rośnie w siłę :) :loveu::loveu: wczoraj dzidzia była dokładnie zmierzona, zbadana i zdrowo się rozwija :multi::multi: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 ;)widzialam fasolkę :loveu: cześć córciu -ciociu :multi::loveu::multi: Quote
apple Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Widzialam dzidziusia Witaj sisko :loveu: Quote
BeaC Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 witaj ...................cioteczko:cool3::cool3::cool3: ty pewnie w szkole??? moim się ferie kończą................jutro Quote
jonQuilla Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja'];)widzialam fasolkę :loveu: cześć córciu -ciociu :multi::loveu::multi: cześć mamcia :) :multi::multi::loveu: [quote name='apple']Widzialam dzidziusia Witaj sisko :loveu: witaj siostro ;) :loveu::multi: [quote name='BeaC']witaj ...................cioteczko:cool3::cool3::cool3: ty pewnie w szkole??? moim się ferie kończą................jutro hej :) :loveu::multi: kurde ja już zapomniałam że miałam ferie :evil_lol::evil_lol: *** W końcu odbiorę prawo jazdy !!! :multi::multi: Od 25 stycznia na mnie czeka w urzędzie ale nie miałam czasu i chęci żeby się tam zebrać a kiedy w końcu poszłam do oddziału urzędu na mojej dzielnicy, babka w informacji mi powiedziała że tutaj nie wydają pierwszych praw jazdy i przekierowała mnie na inny oddział. Wróciłam załamana bo dość daleko mam od siebie ten urząd a tam żaden tramwaj ani autobus nie jeździ, sprawdziłam w necie gdzie tamten oddział i okazało się że na Chełmie w Gdańsku a to kawał drogi ode mnie...jakieś pół godziny autobusem. Zadzwoniłam w końcu do nich tam i spytałam czy byłaby możliwość żebym odebrała to prawko tutaj bo się uczę i nie mam możliwości przed godziną 17 po szkole dojechać z wrzeszcza na chełm (troszkę skłamałam) ;) Babka pogapiła się i powiedziała że juto o 9 kurier zabierze to prawko do urzędu we wrzeszczu :multi::multi::multi: tak wiec po szkole najprawdopodobniej podejdę :) Quote
e.v.a Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='jonQuilla'] ooo mam podobne zdjecie kolana:loveu::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='jonQuilla'] W końcu odbiorę prawo jazdy !!! :multi::multi: Od 25 stycznia na mnie czeka w urzędzie ale nie miałam czasu i chęci żeby się tam zebrać a kiedy w końcu poszłam do oddziału urzędu na mojej dzielnicy, babka w informacji mi powiedziała że tutaj nie wydają pierwszych praw jazdy i przekierowała mnie na inny oddział. Wróciłam załamana bo dość daleko mam od siebie ten urząd a tam żaden tramwaj ani autobus nie jeździ, sprawdziłam w necie gdzie tamten oddział i okazało się że na Chełmie w Gdańsku a to kawał drogi ode mnie...jakieś pół godziny autobusem. Zadzwoniłam w końcu do nich tam i spytałam czy byłaby możliwość żebym odebrała to prawko tutaj bo się uczę i nie mam możliwości przed godziną 17 po szkole dojechać z wrzeszcza na chełm (troszkę skłamałam) ;) Babka pogapiła się i powiedziała że juto o 9 kurier zabierze to prawko do urzędu we wrzeszczu :multi::multi::multi: tak wiec po szkole najprawdopodobniej podejdę :) ;) czasami klamstewko małe niewinne dużo może pomóc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to jak już papierek w łapce to uwaga rusza pirat drogowy Żonkila :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='evaxon']ooo mam podobne zdjecie kolana:loveu::evil_lol: uuu aaa w kolanie masz dzidzie? ;) :evil_lol: [quote name='Alicja'];) czasami klamstewko małe niewinne dużo może pomóc :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to jak już papierek w łapce to uwaga rusza pirat drogowy Żonkila :evil_lol: taaa..ale jednak chyba jutro nie pójdę :angryy::angryy: nie mam kasy :mad::mad: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='jonQuilla'] taaa..ale jednak chyba jutro nie pójdę :angryy::angryy: nie mam kasy :mad::mad: :razz::razz:to chyba przetrzymają do poniedziałku ....i nie odeślą :roll: Quote
jonQuilla Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:to chyba przetrzymają do poniedziałku ....i nie odeślą :roll: nie no odsyłać raczej nie będą, w poniedziałek też nie będę mogła bo mam lekcje do 17 :roll: we wtorek do 16 i będę około 17 w domu :angryy: Quote
clockwork Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 cze żonkila... po co ci prawko??? jak nie masz prawa jazdy to w razie czego nie mają ci czego zabrać :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts