Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']tak jest, żadna praca nie hańbi ino żeby kase niosła :) :evil_lol::evil_lol: i satysfakcje no właśnie:evil_lol: satysfakcja najwazniesza:diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla']na 10:40 z tym że matematyka dla chętnych :roflt::roflt:

JESTEM ..............chętna:razz:

[quote name='jonQuilla']Haaa...witam wszystkich :multi::multi:

Muszę Wam coś powiedzieć...
Wczoraj poszłam spać pare minut po 23 i gdzieś o 23:30 przebudziłam się, patrze ba tel a tam sms....najlepsza kumpela napisała pare minut wcześniej smsa "obudź się, błagam"...no to odpisałam co się stało a ona napisała żebym szybko do niej na domowy zadzwoniła.
Okazało się że dzwoniła do niej matka takiej dziewczyny z którą 3 lata temu ostatni raz gadałyśmy. Mówiła że Patrycja (ta jej córka) uciekła z domu i że Kaśka (moja koleżanka) ją przetrzymuje u siebie albo u mnie.
Najlepsze jest to że Ci ludzie mieszkają 100km za Gdańskiem więc co im do łba wpadło że Patrycja będzie w Gdańsku.
Ta matka przez telefon ją cały czas oskarżała i się wydzierała a potem kazała koleżance mojej zejść przed klatkę bo tam stała :crazyeye:
Kasia powiedziała że nie zejdzie na co tamta że dzwoni na policje.
Później zadzwoniła jeszcze raz i już milszym tonem poprosiła żeby Kasia zeszła więc ona dla świętego spokoju to zrobiła a tam policja.
Okazało się że Patrycji szukają wszędzie, matka zarycza, zrozpaczona i oskarża Kasie że ona ją ma u siebie w domu.
Policja chciała w środku nocy sprawdzić mieszkanie mojej koleżanki ale się nie zgodziła to powiedzieli że o 6 rano będą z nakazem :roll:
i jeszcze mieli pretensje że skoro nie ma nic do ukrycia to czemu ich wpuścić nie chce....a jej mama już spała i jakoś tak dziwnie jakby się obudziła a po mieszkaniu chodziłaby obca baba i policja.
Normalnie spać przez tą całą akcje nie mogłam.
Rozumiem że w takich sytuacjach człowiek chce za wszelką cenę znaleźć swoje dziecko...ale jeśli ktoś mówi że nie utrzymuje już kontaktu z tą osobą od 3 czy tam 2 lat to chyba się na siłę w nocy nie naciska.
Jeszcze koleżanka rozmawiała z policjantem...pytał kiedy ostatnio rozmawiała z Patrycją itd...Kasia odpowiadała a ta matka poprawiła ją...wkręcała jej kiedy z nią się widziała i takie tam.
Nie było policji bo ta babka na koniec rozmowy Kasi z policjantem powiedziała że jej wierzy i przeprasza....ehh, dobrze że się tak skończyło....o ile się skończyło.
ahhh...musiałam się wypisać :eviltong:

a przepraszam bardzo ta koleżanka Kasia nie ma rodziców??? żeby sama po nocy z policją się użerać i jakąs wścieknietą babą

niechby do moich dzieci przyszli:mad::mad::mad:

jak można po nocy dziecko nagabywać???

chcą przyjść???niech przyjda z nakazem :angryy::angryy::angryy:

i jeszcze Luske bym nie zamknęła niech se szczeka:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']

a przepraszam bardzo ta koleżanka Kasia nie ma rodziców??? żeby sama po nocy z policją się użerać i jakąs wścieknietą babą

podpisuje sie pod slowami Bei:cool1:

a tak w ogole czesc ty przetrzymywaczko uciekinierow:loveu:

Posted

[quote name='BeaC']

Jej mama spała a Kaśka nie chciała jej budzić bo myślała że babka sobie odpuści po jednym telefonie...a później zadzwoniła z błagalnym tonem żeby Kasia wyszła przed klatkę schodową to ona dla świętego spokoju zeszła żeby jej wytłumaczyć że nie utrzymuje już z jej córką od długiego czasu kontaktu...no a tam się okazało że policja także nic nie mogła już zrobić...po za tym mama by raczej nic nie wskórała bo Kasia ma 20 lat więc odpowiada sama za siebie.

Zresztą gadałyśmy w sumie o tym cały dzień i z tego co mówiło to babka była bardzo zrozpaczona, zapłakana...wcześniej przez tel nie zrozumiałyśmy się dobrze...owszem babka wcinała się w rozmowę Kasi z policjantem ale nie na zasadzie przekrzykiwania itd. Z samą babką Kasia też rozmawiała, powiedziała jej że jedyne co może w tej sytuacji zrobić to zawiadomić ją jak będzie miała jakieś informacje co dzieje się z jej córką...babeczka była wdzięczna i przeprosiła za całe zajście.

Mamy dużo znajomych w okolicach tej wsi skąd jest ta Patrycja bo koleżanka ma tam domek letniskowy. Wszyscy tak się kojarzą z widzenia, słyszenia...jak to w małych miejscowościach bywa.
Dobry kolega policjant też jest z tamtych okolic, zna rodzinę i ich sytuację. Mówił że Patrycja od dłuższego czasu sprawia problemy wychowawcze i że uciekła kilka dni temu.
Wspomniał że jak w nocy przeglądał akta sprawy to opadła mu szczęka jak przeczytał tam nazwisko Kasi.

[quote name='agbar']podpisuje sie pod slowami Bei:cool1:
a tak w ogole czesc ty przetrzymywaczko uciekinierow:loveu:

ja nic nie przetrzymuje...no może po za kilkoma rzeczami pożyczonymi od koleżanek :evil_lol::evil_lol:

[quote name='clockwork']no toś se pospała :grins:

cze dżoint-kiler :multi::multi:

cześć :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='evaxon']buhhahahahahahah ale faza:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witanko:multi:

cześć EFF :multi::multi::loveu:

zmieniłam fryzurę :eviltong::eviltong:

mam zrobiony balejaż ale dużo czekoladowego i mało moich naturalnych blond oraz rozjaśnionych :)
oraz grzywkę mam na prosto ściętą :evil_lol::evil_lol:

jakoś muszę się do siebie przyzwyczaić bo na tą chwilę jest dziwnie ale kurde w końcu jakaś zmiana :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='jonQuilla']cześć EFF :multi::multi::loveu:

zmieniłam fryzurę :eviltong::eviltong:

mam zrobiony balejaż ale dużo czekoladowego i mało moich naturalnych blond oraz rozjaśnionych :)
oraz grzywkę mam na prosto ściętą :evil_lol::evil_lol:

jakoś muszę się do siebie przyzwyczaić bo na tą chwilę jest dziwnie ale kurde w końcu jakaś zmiana :multi::multi::multi:

pokaaa:razz::razz::razz::razz::razz:

Posted

[quote name='zuzolandia']Kffiatuszkuuuuuuuuu
pokaaaaaaaaaaaaaaa
fryzukeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

witaneczko czwartkowoo;-)

Heja Kudłaczuchu ;) :multi::multi:

wrócę ze szkoły to się pokażę Wam dziewczęta...strzelę jakieś zdjęcie telefonem :) :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='jonQuilla']
Heja Kudłaczuchu ;) :multi::multi:

wrócę ze szkoły to się pokażę Wam dziewczęta...strzelę jakieś zdjęcie telefonem :) :eviltong::eviltong:No taka duża a nie wie że telefonem się rozmawia a nie strzela :diabloti:

Witaj Kffiatuszku :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple']No taka duża a nie wie że telefonem się rozmawia a nie strzela :diabloti:

Witaj Kffiatuszku :loveu::loveu::loveu:

można też strzelać, zalezy od modelu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześć Jabłuszko :loveu::loveu::multi:

[quote name='Alicja']:multi::loveu::multi:Córcia to Mamcia czeka na fotaskę :multi:

ponoć cierpliwość się opłaca :eviltong::eviltong:

hej Mamcia :loveu::multi:

[quote name='Fuga***']czekamy na zdjątko :-) tylko, żeby mi nie było słone :-)

no dobra dobra....skoro tak wszyscy czekacie to dostaniecie :eviltong:
dodam fotkę za chwilkę :)

Posted

[quote name='apple']eeeeeeeeeeeeeeeeeee żonkilka ale ładne fłoski :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Fuga***']ale fajne włoski :-)

[quote name='diabelkowa']fajne wloski ha a co nie bede orginalna ;p

ej dziewczyny bo popadnę w samozachwyt :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

kuję :) :oops::loveu: