jonQuilla Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Cześć Dziewczęta :) :multi::loveu: [quote name='Pimpek'] http://img406.imageshack.us/img406/5497/dsc02814mw4.jpg Ale fajnie siedzi w rozkroku :evil_lol::mdleje::roflt: [quote name='AśkaK'] Hahaha, jaka minka i jak siedzi!:lol::evil_lol::loveu: http://img246.imageshack.us/img246/2475/dsc02805cq5.jpg [quote name='evaxon']http://img406.imageshack.us/img406/5497/dsc02814mw4.jpg błehehehehe ale sie wyluzowala dziołcha:lol: ona zawsze tak siedzi...opiera się o coś, o kogoś i twardo spoczywa w rozkroku :) najlepsze jest jak usiądzie tak sobie opierając się o pufę :evil_lol::evil_lol: *** mam nadzieję że jutro albo w niedzielę na obiad przyjdzie siostra z mężem wtedy go zmolestuję żeby zobaczył o co chodzi z tym aparatem :roll: Quote
emdziolek Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Cześć Siostrzyczko, przybywam do ciebie z polskiego bieguna zimna:evil_lol: U nas Zima daje o sobie znać od 3 godzin Zasypało nas śniegiem:placz: U mnie były foty:razz: Quote
tygra Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 a ... jaka fajna damesa :) http://img406.imageshack.us/img406/5497/dsc02814mw4.jpg Quote
apple Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ja też przybywam ale nie z bieguna zimna chociaż tu też piździ jak diabli- ubier doope na spacer:roll: Quote
jonQuilla Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 [quote name='emdziolek']Cześć Siostrzyczko, przybywam do ciebie z polskiego bieguna zimna:evil_lol: U nas Zima daje o sobie znać od 3 godzin Zasypało nas śniegiem:placz: U mnie były foty:razz: cześć siostra :multi::loveu: przybyłaś z bieguna na biegun bo tutaj też zimno i śnieg sypie :roll: wczoraj napadało do kostek a dzisiaj od samego rana znów sypie i już jest ponad kostki śniegu :mad: nie lubię takiej opóźnionej zimy :angryy: zaraz będę u Was na fotach :multi::multi::multi: [quote name='tygra']a ... jaka fajna damesa :) http://img406.imageshack.us/img406/5497/dsc02814mw4.jpg no baaa ;) [quote name='apple']Ja też przybywam ale nie z bieguna zimna chociaż tu też piździ jak diabli- ubier doope na spacer:roll: to chodź do mnie ulepimy bałwanka :) :evil_lol::evil_lol: tylko nie wiem czy się śnieg lepi :) [quote name='Martinee']Witaneczko u nas słoneczko cześć :multi: zazdraszczam, ja widze tylko śnieg, śnieg, śnieg i chmury :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 :multi::loveu::multi:witaneczko Córeńko w ten barrrrrdzo mroźny poranek Quote
Martinee Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Myślmy pozytywnie już nie długo lato Quote
jonQuilla Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 [quote name='Martinee']u nas też śnieg ale słonko świeci teraz też słonko świeci :) :loveu: [quote name='Alicja']:multi::loveu::multi:witaneczko Córeńko w ten barrrrrdzo mroźny poranek cześć Mamcia :loveu: :multi::multi: [quote name='Martinee']Myślmy pozytywnie już nie długo lato oh taaak :) :loveu::loveu: *** poszłam z Salsą o 11 na spacer do lasu, zabrałam także ciocię ze sobą i było bardzo miło :loveu: zmarzłyśmy troszkę, ja dwa razy wylądowałam na dupie przy próbie schodzenia z górki :evil_lol::evil_lol: w lesie ślicznie...pełno śniegu i tak skrzypiał pod nogami, błękitne niebo i słońce :loveu::loveu: gdyby nie to że marzłyśmy to byśmy nie wracały do domu :eviltong::evil_lol: jeśli do jutra śnieżek się utrzyma i będzie dalej tak ładnie to też wybieramy się do lasu i tym razem zabiorę aparat :) :loveu: Quote
Fuga*** Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 witamy :-) o, jak ona rozkosznie siedzi i się usmiecha :-) Quote
jonQuilla Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 [quote name='Fuga***']witamy :-) o, jak ona rozkosznie siedzi i się usmiecha :-) cześć :) :multi::multi: [quote name='diabelkowa']widze ze u was tez pizdziawa oj tak :) Quote
diabelkowa Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 to trzeba aplikowac jakis rum z herbatka :) Quote
jonQuilla Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='diabelkowa']to trzeba aplikowac jakis rum z herbatka :) nie, nie...zero alko :roll: wczoraj wybrałam się z koleżanką na jedno piwo ale wyszło też drugie...zadzwoniłyśmy po znajomych, przyszli i takim sposobem było także 3, 4,5 i 6 piwo, skakanie na parkiecie i dzisiejsze umieranie :roll: ja mam coś z banią...zdecydowanie przesadziłam:placz::placz: miałam iść z psem na spacer do lasu ale nie jestem w stanie a po za tym śnieg się topi i do dupy taka pogoda :eviltong: Quote
diabelkowa Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 ja tak przesadzilam z alko na 18 od kumpla ze obrzygalam knajpe przed knajpa na osiedlu i w domu ale kaca rano nie mialam :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 :hand: imprezowiczko ... pierwsze, drugie :eek2: wpół do czwartej :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='emdziolek']Czeeść Siostro!! witaj siostrzyczko :loveu: :multi::multi: [quote name='evaxon']hej hej gilku cześć EFF :) :loveu::multi: [quote name='tygra']cześć Żonkilko :) :multi: hej hej hej :) :loveu: [quote name='diabelkowa']ja tak przesadzilam z alko na 18 od kumpla ze obrzygalam knajpe przed knajpa na osiedlu i w domu ale kaca rano nie mialam :evil_lol: hehehe :) to ładnie musiałaś wyglądać ;) :evil_lol::evil_lol: ja się wczoraj czułam ok, gadałam do rzeczy i w sumie zorientowałam się jak sprawy wyglądają dopiero kiedy miałam wejść po schodach do mieszkania a następnie zdjąć buty :evil_lol: [quote name='clockwork'] imprezowiczko ... jaaa?? nieee ;) :evil_lol: jestem niegroźnym alkusem ;) :evil_lol: pierwsze, drugie :eek2: wpół do czwartej :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 :loveu::loveu:córcia ....mamusia już wróciła ;) Quote
jonQuilla Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='Alicja']:loveu::loveu:córcia ....mamusia już wróciła ;) cześć :multi::multi::loveu: byłam bardzo grzeczna pod Twoją nieobecność :) :evil_lol: Quote
apple Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 cześć sisko :loveu:droga wpadam na chwilke i ide usypiać dzidziulke....wróce do ciebie potem...tzn później:evil_lol: Quote
clockwork Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 cze szkoląca sie żonkilko??? eeeeeeeeeeeee to ty taka jesteś niedouczona, że sie jeszcze szkolisz?? rzuć to w pierniki... najlepszym nauczycielem jest............................ życie :roll::roll: Quote
Recommended Posts