Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć :multi::multi::loveu: byłam bardzo grzeczna pod Twoją nieobecność :) :evil_lol: :calus: taka sama córcia jak mamunia;) :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='apple']cześć sisko droga wpadam na chwilke i ide usypiać dzidziulke....wróce do ciebie potem...tzn później jak nie przyjdziesz to w nos wyłapiesz ;) :evil_lol::evil_lol: cześć:loveu::multi: [quote name='clockwork']cze szkoląca sie żonkilko??? eeeeeeeeeeeee to ty taka jesteś niedouczona, że sie jeszcze szkolisz?? rzuć to w pierniki... najlepszym nauczycielem jest............................ życie nie no tyle czasu ściemniałam że się uczę to jeszcze troszkę wytrzymam :) do 25 kwietnia :multi::multi::multi: [quote name='Alicja'] taka sama córcia jak mamunia to coś ma wspólnego z genami ;) [quote name='agbar']czesc grzecznan cześć grzeSZna ;) :diabloti: :multi::multi: [quote name='Fuga***']siemka, piątka, witka cześć cześć cześć ;) :multi: zdaniem Klockowej ---> 666 :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='apple']No przyszłam co by w nos nie zarobić a miałam ochotę sprzedać Ci prztyczka w nos ;) :evil_lol: GUMOŻERCA !!! :) [quote name='evaxon']siemanko:multi::multi: cześć :) :) :multi::multi: Quote
Alicja Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='apple']No przyszłam co by w nos nie zarobić bosh Dżapkowa ...co za zachowanie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :hmmmm: myślisz córcia ze mamy podobny genotyp;):evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Alicja']bosh Dżapkowa ...co za zachowanie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :hmmmm: myślisz córcia ze mamy podobny genotyp;):evil_lol: jest coś czego nie wiem a powinnam wiedziec? ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
diabelkowa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 czesc piekna dziewojo pijaczyno :evil_lol: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='jonQuilla']a miałam ochotę sprzedać Ci prztyczka w nos ;) :evil_lol: ................ GUMOŻERCA !!! :) Nooooooooooooocooooooooooo? [quote name='Alicja']bosh Dżapkowa ...co za zachowanie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :hmmmm: myślisz córcia ze mamy podobny genotyp;):evil_lol: Jakie zachowanie sprawdzam tylko elastycznośc gumy...taki mały eksperyment................... że jaki genotyp że Ty i ja?:razz: A tak w ogóle to Doberek Quote
BeaC Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 cze przyszłam za Jabłkowa.tropię ją wiesz???? :cool3::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='diabelkowa']czesc piekna dziewojo pijaczyno :evil_lol: Cześć :) :multi::loveu: nie, nie ja już nie piję % :eviltong: [quote name='apple'] Jakie zachowanie sprawdzam tylko elastycznośc gumy...taki mały eksperyment................... że jaki genotyp że Ty i ja?:razz: ogólnie my wszystkie ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak w ogóle to Doberek cześć siska :loveu: :multi::multi: dmuchasz specjalnie dla mnie balony? :loveu: kochana jesteś :) [quote name='BeaC']cze przyszłam za Jabłkowa.tropię ją wiesz???? :cool3::diabloti::diabloti::diabloti: Witam ;) :multi::multi: trop ją ale tak żeby Cię nie zauważyła ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='BeaC']cze przyszłam za Jabłkowa.tropię ją wiesz???? :cool3::diabloti::diabloti::diabloti: czuję się szpiegowana :roll: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='jonQuilla'] cześć siska :loveu: :multi::multi: dmuchasz specjalnie dla mnie balony? :loveu: kochana jesteś :) WIEM:loveu: A to nie są baloniki ino banieczki O!:diabloti::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='apple']WIEM:loveu: A to nie są baloniki ino banieczki O!:diabloti::evil_lol: jak zwał tak zwał ;) grunt że wiemy o co chodzi :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='jonQuilla'] jak zwał tak zwał ;) grunt że wiemy o co chodzi :evil_lol::evil_lol: Nie jak zawał tak zwał bo to baaardzo duza róznica jest:eviltong: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 :multi::multi::multi:Siem wejszlam z dzieckiem mym przywitać :multi::loveu::multi: Quote
diabelkowa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='jonQuilla']Cześć :) :multi::loveu: nie, nie ja już nie piję % :eviltong: ciekawe jak dlugo:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='apple']Nie jak zawał tak zwał bo to baaardzo duza róznica jest:eviltong: hmmm...wyjaśnij mi jaka ;) :evil_lol: [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:Siem wejszlam z dzieckiem mym przywitać :multi::loveu::multi: Twoje dziecko cieszy się bardzo z tego powodu i równie ciepło wita Mamusie :loveu::multi: [quote name='diabelkowa']ciekawe jak dlugo:evil_lol: przynajmniej do piątku a jak się uda to i cały weekend :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 [quote name='evaxon']cze łąńcuch:multi: [quote name='clockwork']cze żonkilowa :multi::multi: cześć Wam dziewojki ;) :loveu::multi::multi: *** wczoraj mój kuzyn próbował coś zdziałać z tym zgrywaniem zdjęć...okazało się że mój komputer także nie znajduje jego aparatu po podłączeniu także coś się schrzaniło :roll::roll: mój kuzyn mówił że miał też coś takiego u siebie na kompie i że pomogło ze za pomocą jakiegoś oprogramowania do płyty głównej podziałał w kompie...ale niestety u mnie nie zdało to egzaminu bo nadal nie możemy się połączyć :roll: dzisiaj wyjechał kuzyn do Norwegii do roboty i wróci za 3 tygodnie chyba więc został mi jedynie szwagier ale on nie wie kiedy złoży nam wizytę...obawiam się że nie obejdzie się bez formata :angryy::angryy: Quote
zuzolandia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Przylazlam powiedziec Ci ze ciem nie opuscilam tylko czasu ni mam ;-) buziolki przesylam!!!!!!!!!!!!!! Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Przyszłam do ciebie ze śniadankiem :razz: Quote
Recommended Posts