Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 :multi::multi::multi:podobje się Mnie :loveu::loveu: http://img443.imageshack.us/img443/5804/dsc02890xj2.jpg Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 żonkilowa!!!! :scream_3: co ci sie stało we włosy :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='apple']Popadaj - pozwalam:diabloti: Co kujesz? to popadłam ;) :eviltong: ściany ;) :evil_lol: [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:podobje się Mnie :loveu::loveu: http://img443.imageshack.us/img443/5804/dsc02890xj2.jpg taa zdecydowanie popadłam ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']żonkilowa!!!! :scream_3: co ci sie stało we włosy :diabloti::diabloti::diabloti: ała? ;) :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork']ałć??? :calus::calus: :) ał nie ściskaj tak mocno bo mi oka wyskoczą :evil_lol::evil_lol: Quote
mia_mia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 witam u Salsika:p dawno nas nie bylo ale odzyskalam net i nadrabiam zaleglosci:cool3: Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 hejkaaa:multi: włoski extra!!!! swietnie wygladasz w nich:cool3: lizus lizus lizus lizus ze mnie:evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 hejkaaa:multi: włoski extra!!!! swietnie wygladasz w nich:cool3: lizus lizus lizus lizus ze mnie:evil_lol: Quote
_Mikuunia_ Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Zapraszamy do komentowania nowych zdjatek :) Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='jonQuilla'] :) ał nie ściskaj tak mocno bo mi oka wyskoczą :evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']hejkaaa:multi: włoski extra!!!! swietnie wygladasz w nich:cool3: lizus lizus lizus lizus ze mnie:evil_lol: [quote name='evaxon']hejkaaa:multi: włoski extra!!!! swietnie wygladasz w nich:cool3: lizus lizus lizus lizus ze mnie:evil_lol: wazelina party x2 Quote
e.v.a Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork'] wazelina party x2 goopia... dogo sie zacielo Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='evaxon']goopia... dogo sie zacielo albo się Effci hepło :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='mia_mia']witam u Salsika:p dawno nas nie bylo ale odzyskalam net i nadrabiam zaleglosci:cool3: :multi::multi::multi: cześć za wiele nie straciłaś u Nas bo komputer nadal obrażony na aparat i nie chce się z nim połączyć :angryy: [quote name='evaxon']hejkaaa:multi: włoski extra!!!! swietnie wygladasz w nich lizus lizus lizus lizus ze mnie:evil_lol: podoba mi się to lizustwo...i to że podwójne także :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć :) :multi: [quote name='clockwork'] łojoj....ale wpadka :evil_lol: [quote name='evaxon']goopia... dogo sie zacielo nie tłumacz się...wiem że to nie to było przyczyną ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='clockwork'] :crazyeye::crazyeye:łoj łoj łoj ...co Ty mojej dziecku zrobilaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wazelina party x2 wazelina ślizg :roll::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja'] :crazyeye::crazyeye:łoj łoj łoj ...co Ty mojej dziecku zrobilaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wessała mnie do środka do Madzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wazelina ślizg :roll::evil_lol: gwarantowany poślizg :eviltong: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='jonQuilla'] wessała mnie do środka do Madzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a mówi że ma fałdeczki po czekoladzie :razz::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a mówi że ma fałdeczki po czekoladzie :razz::evil_lol: może po czekoladzie też ale jak tak wessowuje wszystkich do siebie do środeczka to ja to zostawiam bez komentarza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Cześć Siostro poranną porą:evil_lol: Quote
AśkaK Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Ale masz grzywkę!!!:cool2::loveu::lol: Ludzie w grzywami są fajni.:ylsuper::evil_lol: (powiedziała ta, co se grzywkę ledwie tydzien temu ścięła):evil_lol: Nie ma to jak walnąć grzywą o kant kuli.:ylsuper::lol: Yyy,dobra, idę spać bo coś ględzę.:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 :hand: witaj porannie Moja wessana :roll::evil_lol: Córeczko :loveu::loveu::loveu: a ja nie mogę mieć grzywki bo mi nawet 1cm wpada do oków :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='emdziolek']Cześć Siostro poranną porą:evil_lol: wieczorne powitanie Emi siostrzyczko :evil_lol: :multi::multi::loveu: [quote name='AśkaK']Ale masz grzywkę!!!:cool2::loveu::lol: Ludzie w grzywami są fajni. (powiedziała ta, co se grzywkę ledwie tydzien temu ścięła) Nie ma to jak walnąć grzywą o kant kuli. Yyy,dobra, idę spać bo coś ględzę. Hej Asiu :) :multi::multi: masz rację ludzie w grzywkach są the best :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']:hand: witaj porannie Moja wessana :roll::evil_lol: Córeczko :loveu::loveu::loveu: a ja nie mogę mieć grzywki bo mi nawet 1cm wpada do oków :roll::evil_lol: witam z głębi Madzi :evil_lol::evil_lol: :multi::multi: Mamuś to gdzie Ty masz oka? ;) :evil_lol: Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Witaj ty moja Ty moja......no wiesz :loveu: Quote
jonQuilla Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='apple']Witaj ty moja Ty moja......no wiesz :loveu: tak wiem, przecież rozumiemy się bez słów ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='jonQuilla']witam z głębi Madzi :evil_lol::evil_lol: :multi::multi: oooo moja głębinowa Córeczka ;) Mamuś to gdzie Ty masz oka? ;) :evil_lol: no normalnie w oczkodołkach :roll::oops: ino żem taka przewrażliwiona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 witam z głębi Madzi :evil_lol::evil_lol: :multi::multi: :hmmmm: ....................................... :niewiem: dobereczek narcyzku :roll::loveu::loveu: ić do tej szkoły .... wszyscy ićcie se z kompów bo ja sie nie moge do pracy wybrać...:evil_lol::evil_lol: EDIT: aaaaaaaaaaaaaaaa z głębi mnie bom cie wessała :splat::oops: Quote
Recommended Posts