jonQuilla Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja']no normalnie w oczkodołkach :roll::oops: ino żem taka przewrażliwiona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hmmm...ciekawe zjawisko :evil_lol: [quote name='clockwork'] :hmmmm: ....................................... :niewiem: dobereczek narcyzku :roll::loveu::loveu: ić do tej szkoły .... wszyscy ićcie se z kompów bo ja sie nie moge do pracy wybrać...:evil_lol::evil_lol: wyganiasz nas wszystkich? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: EDIT: aaaaaaaaaaaaaaaa z głębi mnie bom cie wessała :splat::oops: wessała i jeszcze nie pamięta :evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Cześć siostro w środku nocy:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='emdziolek']Cześć siostro w środku nocy:evil_lol: kurde co za poranek...jestem taka śpiąca, wyrwano mnie ze snu :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='apple']Czesć Wrócona nawrócona :evil_lol::evil_lol: Ciotka mojej koleżanki wybyła dziś do Egiptu na tydzień zostawiając 14 letniego syna w domu z bratem starszym ale on idzie na noc do dziewczyny czy gdzieś tam. W każdym bądź razie młody stwierdził że robi domówkę...przyjdzie dwóch kolegów do niego :evil_lol::evil_lol: Więc my z Kasią (wplątaną w aferę porywania) stwierdziłyśmy że może być wesoło i jedziemy do nich się pośmiać. Młody mieszka daleko bo w Gdyni i to też na dzielnicy "zadupie" gdzie już ptaki zawracają i słońce kijem się popycha...tak więc zostajemy tam na noc najprawdopodobniej bo powrót późną porą do Gdańska byłby trudny. My mamy akcje :eviltong::eviltong: Quote
apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='jonQuilla']nawrócona :evil_lol::evil_lol: Ciotka mojej koleżanki wybyła dziś do Egiptu na tydzień zostawiając 14 letniego syna w domu z bratem starszym ale on idzie na noc do dziewczyny czy gdzieś tam. W każdym bądź razie młody stwierdził że robi domówkę...przyjdzie dwóch kolegów do niego :evil_lol::evil_lol: Więc my z Kasią (wplątaną w aferę porywania) stwierdziłyśmy że może być wesoło i jedziemy do nich się pośmiać. Młody mieszka daleko bo w Gdyni i to też na dzielnicy "zadupie" gdzie już ptaki zawracają i słońce kijem się popycha...tak więc zostajemy tam na noc najprawdopodobniej bo powrót późną porą do Gdańska byłby trudny. My mamy akcje :eviltong::eviltong: Uhuhuuuuu to robicie dzisiaj za babysitter Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 jointkiler.... czy on nie za młody oby :razz::razz: coby was nie posądzili o jakieś nie teges ... Quote
jonQuilla Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='apple']Uhuhuuuuu to robicie dzisiaj za babysitter za ekipę anty alkoholową raczej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: MAM ŚWIETNE WIEŚCI :) :multi::multi: otóż byłam dzisiaj u koleżanki, byłyśmy na spacerze mam kilka zdjęć Salsy i dużo zdjęć z dzisiejszego naszego wypadu na spacer w ramach szkoły ;) :evil_lol: niestety nie udało się zgrać wszystkich zdjęć z mojego aparatu u niej na kompa bo ma coś nie tak z pc i wiesza jej się co chwile przy zgrywaniu fotek :roll: ale jutro będzie u mnie szwagier więc mam nadzieję że poradzi coś na to :) ale póki co to daję foty :multi::multi: na początek Salsa zeby przypomnieć jaka jest śliczna :evil_lol: i niestety to byłoby na tyle jeśli o psa chodzi :placz::placz: ale będą wycieczkowe :) Quote
jonQuilla Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']jointkiler.... czy on nie za młody oby :razz::razz: coby was nie posądzili o jakieś nie teges ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie no wiesz...jesteśmy uprowadzaczki a nie pedofilki :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 http://img253.imageshack.us/img253/4654/dsc05613na5.jpg ale łocy .....:loveu::loveu::loveu: fajna ta przypomniana Salsa... a Oliwka tysz niczego sobie...taki szkodniczek koffany :multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 mówiłam że u Nas w Gdańsku nie ma ładnego nieba...myliłam się...ostatnio takie zdjęcie udało mi się zrobić z balkonu :) :evil_lol: No i to już zdjęcia z dzisiejszego spaceru :eviltong: ja i mój cały dobytek...poniemiecki dobytek ;) słowem klucz tej wycieczki było PONIEMIECKIE bo szłyśmy lasem gdzie było pełno niemieckich nagrobków rozwalonych tak więc ja wcieliłam się w rolę hitlerowca :evil_lol: tak zwany pies posłuszny ;) Quote
jonQuilla Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']http://img253.imageshack.us/img253/4654/dsc05613na5.jpg ale łocy .....:loveu::loveu::loveu: fajna ta przypomniana Salsa... a Oliwka tysz niczego sobie...taki szkodniczek koffany :multi::multi::multi: Oliwka to jedyna osoba przed którą Salsa ucieka bo mała siada na nią, przysiada się koło niej, kładzie się na nią, opiera, zabiera zabawki, tarmosi, ciągnie, wiesza się na niej i wszystko inne...pod koniec dnia kiedy Oliwka jest u nas...Salsa jest wyczerpana i chowa się pod biurko z zabawkami jak mała wchodzi do pokoju :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='jonQuilla'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie no wiesz...jesteśmy uprowadzaczki a nie pedofilki :evil_lol::evil_lol: aaaa kto wie co wam jeszcze policja zarzuci :diabloti: Quote
jonQuilla Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 jakiś poniemicki bunkier :evil_lol: poniemieckie nagrobki poniemiecka droga ;) kościół protestancki chyba...też pewnie poniemiecki ;) niebo ;) i drzewa nad poniemieckimi grobami Quote
clockwork Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='jonQuilla'] słowem klucz tej wycieczki było PONIEMIECKIE bo szłyśmy lasem gdzie było pełno niemieckich nagrobków rozwalonych tak więc ja wcieliłam się w rolę hitlerowca :evil_lol: NEO-NAZIOLU TY!!!!!! Quote
jonQuilla Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='clockwork']NEO-NAZIOLU TY!!!!!! nie jestem, nie bij :roll::roll: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 widzialam foty z archiwum Bundeswery :razz::razz:.....i psiowo-Oliwkowe tysz :grins: Quote
jonQuilla Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Alicja']widzialam foty z archiwum Bundeswery :razz::razz:.....i psiowo-Oliwkowe tysz :grins: bardziej z Debilswery ;) :grin::grin: złości dzisiaj mnie to dogo...co chwilę busy jezdżą :roll::roll: Quote
emdziolek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Cze Dzoint Kill'ko:multi::multi: Widziałam CIe!!:multi: I duzo poniemieckich rzeczy:evil_lol: Ble ble ble nie lubie niemców:shake: Quote
e.v.a Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 uchhh ale tu poniemiecko sie zrobilo:razz::razz::razz: Quote
AśkaK Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Pikna niuńka!:loveu: http://img171.imageshack.us/img171/7745/dsc05597wd7.jpg Oliwka też fajna, w ogóle Oliwki są fajne - u malawaszki też jest Oliwka, w podobnym wieku nawet.:p Jaka mroczna ta poniemiecka sesja :smhair2::stormy-sad::lol: Quote
apple Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Witaj sobotnio sisko..........nie wychodź mi nigdzie w nocy bo cie huragana Emma porwie Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 wzieło cie i porwało???? ooosz cholera 11.30.. ide sprzątać :placz: Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 wróciłaś Córcia z tego Kinder Party :roll::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts