Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']no normalnie w oczkodołkach :roll::oops: ino żem taka przewrażliwiona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hmmm...ciekawe zjawisko :evil_lol:

[quote name='clockwork']
:hmmmm: ....................................... :niewiem:

dobereczek narcyzku :roll::loveu::loveu: ić do tej szkoły .... wszyscy ićcie se z kompów bo ja sie nie moge do pracy wybrać...:evil_lol::evil_lol:

wyganiasz nas wszystkich? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

EDIT:
aaaaaaaaaaaaaaaa z głębi mnie bom cie wessała
:splat::oops:

wessała i jeszcze nie pamięta :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Czesć Wrócona

nawrócona :evil_lol::evil_lol:

Ciotka mojej koleżanki wybyła dziś do Egiptu na tydzień zostawiając 14 letniego syna w domu z bratem starszym ale on idzie na noc do dziewczyny czy gdzieś tam. W każdym bądź razie młody stwierdził że robi domówkę...przyjdzie dwóch kolegów do niego :evil_lol::evil_lol:
Więc my z Kasią (wplątaną w aferę porywania) stwierdziłyśmy że może być wesoło i jedziemy do nich się pośmiać.
Młody mieszka daleko bo w Gdyni i to też na dzielnicy "zadupie" gdzie już ptaki zawracają i słońce kijem się popycha...tak więc zostajemy tam na noc najprawdopodobniej bo powrót późną porą do Gdańska byłby trudny.
My mamy akcje :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='jonQuilla']nawrócona :evil_lol::evil_lol:

Ciotka mojej koleżanki wybyła dziś do Egiptu na tydzień zostawiając 14 letniego syna w domu z bratem starszym ale on idzie na noc do dziewczyny czy gdzieś tam. W każdym bądź razie młody stwierdził że robi domówkę...przyjdzie dwóch kolegów do niego :evil_lol::evil_lol:
Więc my z Kasią (wplątaną w aferę porywania) stwierdziłyśmy że może być wesoło i jedziemy do nich się pośmiać.
Młody mieszka daleko bo w Gdyni i to też na dzielnicy "zadupie" gdzie już ptaki zawracają i słońce kijem się popycha...tak więc zostajemy tam na noc najprawdopodobniej bo powrót późną porą do Gdańska byłby trudny.
My mamy akcje :eviltong::eviltong:

Uhuhuuuuu to robicie dzisiaj za babysitter

Posted

[quote name='apple']Uhuhuuuuu to robicie dzisiaj za babysitter

za ekipę anty alkoholową raczej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

MAM ŚWIETNE WIEŚCI :) :multi::multi:

otóż byłam dzisiaj u koleżanki, byłyśmy na spacerze mam kilka zdjęć Salsy i dużo zdjęć z dzisiejszego naszego wypadu na spacer w ramach szkoły ;) :evil_lol:
niestety nie udało się zgrać wszystkich zdjęć z mojego aparatu u niej na kompa bo ma coś nie tak z pc i wiesza jej się co chwile przy zgrywaniu fotek :roll:
ale jutro będzie u mnie szwagier więc mam nadzieję że poradzi coś na to :)
ale póki co to daję foty :multi::multi:

na początek Salsa zeby przypomnieć jaka jest śliczna :evil_lol:

i niestety to byłoby na tyle jeśli o psa chodzi :placz::placz:
ale będą wycieczkowe :)

Posted

[quote name='clockwork']jointkiler.... czy on nie za młody oby :razz::razz:

coby was nie posądzili o jakieś nie teges ...

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie no wiesz...jesteśmy uprowadzaczki a nie pedofilki :evil_lol::evil_lol:

Posted

mówiłam że u Nas w Gdańsku nie ma ładnego nieba...myliłam się...ostatnio takie zdjęcie udało mi się zrobić z balkonu :) :evil_lol:

No i to już zdjęcia z dzisiejszego spaceru :eviltong:

ja i mój cały dobytek...poniemiecki dobytek ;)

słowem klucz tej wycieczki było PONIEMIECKIE bo szłyśmy lasem gdzie było pełno niemieckich nagrobków rozwalonych tak więc ja wcieliłam się w rolę hitlerowca :evil_lol:

tak zwany pies posłuszny ;)

Posted

[quote name='clockwork']http://img253.imageshack.us/img253/4654/dsc05613na5.jpg

ale łocy .....:loveu::loveu::loveu: fajna ta przypomniana Salsa... a Oliwka tysz niczego sobie...taki szkodniczek koffany :multi::multi::multi:

Oliwka to jedyna osoba przed którą Salsa ucieka bo mała siada na nią, przysiada się koło niej, kładzie się na nią, opiera, zabiera zabawki, tarmosi, ciągnie, wiesza się na niej i wszystko inne...pod koniec dnia kiedy Oliwka jest u nas...Salsa jest wyczerpana i chowa się pod biurko z zabawkami jak mała wchodzi do pokoju :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

jakiś poniemicki bunkier :evil_lol:

poniemieckie nagrobki

poniemiecka droga ;)

kościół protestancki chyba...też pewnie poniemiecki ;)

niebo ;) i drzewa nad poniemieckimi grobami

Posted

[quote name='jonQuilla']
słowem klucz tej wycieczki było PONIEMIECKIE bo szłyśmy lasem gdzie było pełno niemieckich nagrobków rozwalonych tak więc ja wcieliłam się w rolę hitlerowca :evil_lol:

NEO-NAZIOLU TY!!!!!!

Posted

[quote name='Alicja']

widzialam foty z archiwum Bundeswery :razz::razz:.....i psiowo-Oliwkowe tysz :grins:

bardziej z Debilswery ;) :grin::grin:

złości dzisiaj mnie to dogo...co chwilę busy jezdżą :roll::roll: