diabelkowa Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 http://img260.imageshack.us/img260/5756/dsc01821px3.jpg rasowa astka :))) Quote
jonQuilla Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 zuzolandia napisał(a): alez namietny gachozol hihihihi az szkoda go do szafyy zamykac !!!! buziole kffiatuszkuu !!!! no szkoda, szkoda...ale obawiam się o jego zdrowie :) :evil_lol: apple napisał(a):Żonkilko kochana wpadam i wypadam bo dzisiaj mam zarypany dzień..... bede jutro :loveu: P.S. Masz tęsknić i być w rozpaczy:mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zawsze tęsknie :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicja napisał(a)::loveu::loveu::loveu:cze Córcia ...ja zaś za Jabłuszkową :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kibicuję od rana malej Fidze :multi::multi::multi: cześć Mamcia :loveu::loveu: :multi: diabelkowa napisał(a):http://img260.imageshack.us/img260/5756/dsc01821px3.jpg rasowa astka :))) a no bardzo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: *** dzisiaj wzięło mnie na tą piosenkę :loveu::loveu: http://pl.youtube.com/watch?v=4N3N1MlvVc4 Quote
apple Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='jonQuilla'] zawsze tęsknie :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tylko tęsknisz? Hmmm... miałaś też być w rozpaczy:cool1: Quote
jonQuilla Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 [quote name='apple']Tylko tęsknisz? Hmmm... miałaś też być w rozpaczy:cool1: jedno drugiego nie wyklucza :cool3: Quote
apple Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='jonQuilla']jedno drugiego nie wyklucza :cool3:Skoro tak mówisz.... to ci wierze:grins: Quote
jonQuilla Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 [quote name='diabelkowa']ja chce nowe fotki :))) ja też :) narobiłam śliczne zdjęcia Salsy ale aparatem mojej siostry bo ma taki fajny ze stabilizacją i ładne zdjęcia wychodzą...ale moja głupia siostra nie wzięła kabla usb więc będę miała te zdjęcia dopiero jak mi przyśle z irl :roll: do tego czasu z pewnością będą jakieś inne zdjęcia Salsy ale nie mam teraz czasu na namiętne bieganie z aparatem bo całymi dniami z siostrą jestem gdzieś w plenerze :eviltong: jutro zapowiada się troszkę luźniejszy dzień więc może będą zdjęcia...ale nic nie obiecuje :) [quote name='apple']Skoro tak mówisz.... to ci wierze:grins: zaufanie to podstawa ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
diabelkowa Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 phi nie dbasz o psa :P wolisz siostra sie zajmowac do TOZU DO TOZU ;p Quote
apple Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='jonQuilla'] zaufanie to podstawa ;) :evil_lol::evil_lol:Ufffff ufffff uffffom ci:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 [quote name='diabelkowa']phi nie dbasz o psa :P wolisz siostra sie zajmowac do TOZU DO TOZU ;p :oops::oops: wcale niee...ja dbam, dbam !! [quote name='apple']Ufffff ufffff uffffom ci:evil_lol: ja Tobie też uf ufam ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='jonQuilla'] ja Tobie też uf ufam ;) :evil_lol::evil_lol:Dobra sis znikam do wyrka bo jutro Ala mnie obudzi z rana..... skoro świt:cool1: Quote
jonQuilla Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 [quote name='apple']Dobra sis znikam do wyrka bo jutro Ala mnie obudzi z rana..... skoro świt:cool1: dobrej w takim razie i kolorowych :loveu::loveu::loveu: Quote
tygra Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 super przytulanka http://img412.imageshack.us/img412/9518/dsc02086mf2.jpg Quote
jonQuilla Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='Paula_']:hand: :loveu: :calus: :calus: heja :multi::multi: [quote name='apple']Hejka moja ziomalko:loveu::loveu::loveu: joł ziom :multi: ale masz bling bling zęby ;) [quote name='tygra']super przytulanka http://img412.imageshack.us/img412/9518/dsc02086mf2.jpg która? ;) [quote name='Pimpek']Witanko :D cześć Pimpelowa ;) :multi::multi: Quote
emdziolek Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Witanko Siostro!! Byłam............................:multi: I sie zmyłam:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='mia_mia']heloł heloł :cool1: cześć :multi::multi: [quote name='emdziolek']Witanko Siostro!! Byłam............................:multi: I sie zmyłam:evil_lol: odnotowałam to na liście obecności ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='jonQuilla'] joł ziom :multi: ale masz bling bling zęby ;) Ja cała jestem Bling bling:loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='apple']Ja cała jestem Bling bling:loveu::loveu: tak wiem, widziałam ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='jonQuilla']tak wiem, widziałam ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Łooooo jakie cudne :loveu::loveu::loveu::loveu: Ja takie kcem :p Quote
jonQuilla Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='apple']Łooooo jakie cudne :loveu::loveu::loveu::loveu: Ja takie kcem :p kupie Ci na święto plonów :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='jonQuilla']kupie Ci na święto plonów :evil_lol::evil_lol:hahahaha ale ja na serio mówię:diabloti: Quote
Recommended Posts