Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja teraz nie dam rady...moja siostra jest do wtorku w polsce a potem jak czas wolny pozwoli to bardzo chętnie :)

Mamuś, nie słuchaj Aleksandra....pitoli głupoty, ja żem grzeczna! ;)

Posted

[quote name='jonQuilla']ja teraz nie dam rady...moja siostra jest do wtorku w polsce a potem jak czas wolny pozwoli to bardzo chętnie :)

Mamuś, nie słuchaj Aleksandra....pitoli głupoty, ja żem grzeczna! ;)[/QUOTE]
no przecie , ze wiem ...po Mamusi Córcia grzeczna :)

[quote name='Aleks89']Jak się dobrze ustawie to będę śmigał z wami na 3miejskie spacerki:diabloti:I będę miał DOM Z OGRODEM:diabloti:[/QUOTE]

Oluś ustawiaj sie , to może babke do 3miasta zaprosisz zanim dokończy żywota:diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']To nie takie proste.:diabloti:Muszę wiele uczynić złego nim będzie dobrze:evil_lol:[/QUOTE]

to już nie wiem czy nie lepiej jak na zadupiu mieszkasz jednak :lol:

Posted

E tam ten komu narobię "złego" sobie na to zasługuje więc luz.:diabloti:Chwasty trzeba wyrywać czyż nie?Poza tym jak się chce mieszkać w domu z ogrodem z widokiem na morze to trzeba iść do celu po trupach.Nie wiem jak zniose CC i CTR pod swoim dachem ,ale jakoś będę musiał:diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']E tam ten komu narobię "złego" sobie na to zasługuje więc luz.:diabloti:Chwasty trzeba wyrywać czyż nie?Poza tym jak się chce mieszkać w domu z ogrodem z widokiem na morze to trzeba iść do celu po trupach.Nie wiem jak zniose CC i CTR pod swoim dachem ,ale jakoś będę musiał:diabloti:[/QUOTE]

mi tam nie będą przeszkadzac jak przyjadę w odwiedziny :diabloti::evil_lol:

tylko pamiętaj , jak będziesz robił zUo to tak co cię nie zamkną , bo wiesz na paczki do kicia nie styknie ...mam Ozzulka na utuczeniu:evil_lol: