Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hello :) Dawno mnie nie było, tzn. byłam ale się nie wypowiadałam.. Taki cichy obserwator ze mnie :x
Te białe kotecki są przepiękne, nie dziwię się że chciałaś jednego wziąć ze sobą. U nas ostatnio brat TŻta polował na małe dzikusy u siebie na podwórku :D dokarmiają półdziką kotkę i okociła im się. Maluchy zostały złapane i dzięki temu mają domy ;) Dwa zamieszkały na rybakówce a jeden trafił do domu jakiejś ich znajomej.

W sumie to się cieszę, że za wiele to tu nie pisałaś bo szybko nadrobiłam zaległości :P Tzn. w sumie to nie miałam za wiele tych zaległości bo jak już wspominałam po cichaczu Cię podglądałam ;)

Pozdrawiam! :)

Posted

Tak sobie przyszłam Was pozdrowić żeby nie było że zlałam posty...po prostu zapomniałam odpisać a że minęło trochę czasu to nie będę już na nie odpisywać tylko się uśmiechnę ---> :laugh2_2:

Posted

jonQuilla napisał(a):
Tak sobie przyszłam Was pozdrowić żeby nie było że zlałam posty...po prostu zapomniałam odpisać a że minęło trochę czasu to nie będę już na nie odpisywać tylko się uśmiechnę ---> :laugh2_2:

piekny ten uśmiech i jakie podskoki ;)

Posted

:evil_lol: hahahahaha.... Olek zabijasz mnie tym porównaniem ;)
a dzisiaj byłam w galerii i chciałam jeansy kupić ale nie znalazłam nic ciekawego...sami jacyś niedostępni faceci krążyli :evil_lol:

a poza tym to Tomek mówi że mam fajny głos przez tel :eviltong::evil_lol: kiedyś jak dzwonił w nocy i odebrałam taka zaspana to powiedział że nadawałabym się do sextelefonu :evil_lol:

Posted

jonQuilla napisał(a):
:evil_lol: hahahahaha.... Olek zabijasz mnie tym porównaniem ;)
a dzisiaj byłam w galerii i chciałam jeansy kupić ale nie znalazłam nic ciekawego...sami jacyś niedostępni faceci krążyli :evil_lol:

a poza tym to Tomek mówi że mam fajny głos przez tel :eviltong::evil_lol: kiedyś jak dzwonił w nocy i odebrałam taka zaspana to powiedział że nadawałabym się do sextelefonu :evil_lol:

:roflt::roflt:

Posted

Rozmowa z Kasią po całonocnej libacji alkoholowej.

[FONT=Arial]żonkilka
[/FONT]
[FONT=Arial]14:18:41
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]njo
[/FONT]
[FONT=Arial]14:18:43
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]mop\
[/FONT]
[FONT=Arial]14:18:44
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]*
[/FONT]
[FONT=Arial]14:18:46
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]j0

To znaczyło "No ,ja tu ogarniam"
[/FONT]

Posted

[quote name='Aleks89']Rozmowa z Kasią po całonocnej libacji alkoholowej.

[FONT=Arial]żonkilka
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]njo
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]*
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]j0

[/FONT]

ty się tam akurat znasz na pisanu ze mną pod wpływem :DP hahha. ... jesteś jakiś nienormalny zeto tu udostepnaisz :D

Posted

[quote name='Aleks89']Rozmowa z Kasią po całonocnej libacji alkoholowej.

[FONT=Arial]żonkilka
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]njo
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]*
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]j0

[/FONT]

kurde to ze mną się tak pisze jak wracam od szarańczaków :diabloti: to gorsze niż stan wskazujący ...nic człek nie pije a myśli uciekają ...a głowa boli jak na kacu ....chyba wolałabym się schlac :diabloti:

zagłosujcie dziaciaczki tylko tutaj na dogo na BIAŁĄ PODLASKĄ , wspierajmy przytuliska i schrony ..
http://www.dogomania.pl/forum/threads/232080-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesie%C5%84!/page6#post19664391