Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uwielbiam Twoją galerię !
Zawsze, kiedy bym nie weszła jest co poczytać :diabloti: Nie wiem co się stało, że jakimś sposobem uciekłyście mi na dalsze strony, ale postaram się do tego znowu nie dopuścić !

Posted

[quote name='Kashdog']Uwielbiam Twoją galerię !
Zawsze, kiedy bym nie weszła jest co poczytać :diabloti: Nie wiem co się stało, że jakimś sposobem uciekłyście mi na dalsze strony, ale postaram się do tego znowu nie dopuścić !

uciekliśmy bo ja rzadko ujawniam swoją obecność na dogo no i zdecydowanie rzadziej tu zaglądam ;)
jakoś tak mi na tą chwilę szkoda czasu na siedzenie przy komputerze...staram się dni wolne wykorzystywać jakoś sensowniej bo ich ilość nie jest powalająca ;)

zając też żyje :)

Posted

oj Córcia co ja tu czytam .....:lol:

ale nie martw się , ja po tym jak kolega wyciagnął mi w klasie krzesło spod tyłka uwaliłam go tym krzesłem w czerep ...więc nie daleko padło jabłko :lol:
aha kolega przeżył i potem nawet po przeprowadzce mieszkaliśmy w jednym budynku i mimo iż skończywszy podstawówkę poszliśmy do różnych LO , mieliśmy wspólną książkę do języka rosyjskiego:lol:

• 2 weeks later...
Posted

Na pierwszy rzut oka mogę stwierdzić że żyjemy :) ...ja średnio ale puls jeszcze mam :)
Salsa i Teodor też wyglądają na żywych aczkolwiek nie wiem co u nich bo ostatnio rzadko się widujemy. Może być też tak że ktoś mnie robi w trąbę i kiedy zdechły przez zaniedbanie to ktoś je przerobił na maskotki nakręcane i nakręca wtedy kiedy ja mam przyjść do domu.... obiecuję że zrobię dochodzenie w tej sprawie i dam znać czy nadal mam zwierzęta czy po prostu extra pluszaki :)

Mamy wakacje i ja w domu praktycznie jestem gościem...mam też niestety wrażenie że i działający mózg jest gościem ostatnio w mojej głowie. Teraz chwilowo chyba zawitał ale na jak długo to nie wiem....jest sobota także obawiam się że za niedługo mnie opuści.

Piszę głupoty także chyba kończę :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Dobrze, że czasem oznaki życia dajesz :D[/QUOTE]

też mnie cieszy że czasami jestem w stanie ogarnąć to że żyję xD hahaha
teraz też wróciłam przed chwilą do domu a wyszłam wczoraj o 14 i już w mojej głowie krąży jedna myśl 'wyjść!' :evil_lol:

Posted

widziałaś na fejsbóniu ;)
ale co mi tam...jak się chwalić to się chwalić ;)
to nie wszystkie jakie wyszły spod mojej ręki, tylko że kilka sztuk znajomi mi pokradli

[IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC06266.jpg[/IMG]

Doginka, nie narzekaj....ostatnio dałam zdjęcia! :)