Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']Niektórzy to są posrani i tyle. Najgorsze jest to że właśnie sami mają psy i nie potrafią wykrzesać z siebie odrobiny zrozumienia. Ja się praktycznie zawsze usuwam z drogi komuś, kto idzie z dużym psem bo wiem że na 80% Salsa wyrwie do tego psa i podejrzewam że tamten pies nie pozostanie dłużny a nie chcę żeby z powodu mojego psa tamten człowiek musiał się ze swoim szarpać i siłować.
Poza tym wolę dla samej nauki zejść z drogi, posadzić Rudą na dupsku, poczekać i radować się kiedy zignoruje przejście innego psa obok siebie.

Mi kiedyś facet zasugerował 'może pójdzie pani w drugą stronę bo mogę go nie utrzymać' jak jego ONek zaczął rwać do Salsy. Fakt faktem Salsa też z kłami skakała ale ja jestem w stanie utrzymać swojego psa i przejść z nią obok drugiego tak żeby nie sięgnęła go pyskiem, tak mu zresztą powiedziałam i zasugerowałam żeby więc może on poszedł w drugą stronę.
Pomijam fakt że gdybym ja się cofnęła to doszłabym do głównej ulicy a wybierałam się wtedy do lasu :stupid: Uznałam wtedy że to szczyt wszystkiego żeby on mi mówił gdzie mam chodzić żeby jemu było wygodniej.[/QUOTE]

A daj spokój. :lol:
Czasem mam wrażenie, że ludzie wychodzą z psami tylko po to, żeby się do kogoś przyczepić. No bo jak to tak.

Posted

[quote name='Vectra']ta kobieta , może po dzisiejszym dniu , wymagać porady specjalisty :diabloti:
bo przecież ledwo co , wywinęła się przed śmiercią.[/QUOTE]
:crazyeye::roflt:
Ty Vectra zawsze coś takiego palniesz, że ja godzinę potem nie mogę zasnąć ze śmiechu:roflt:

Królikowi do kompletu kastecik jeszcze załatw;-)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Alicja']ja tam nie wiem :)[/QUOTE]

:evil_lol: poprawność polityczna przez Ciebie przemawia

[quote name='Izabela124.']Widzisz jaka Ty kumata :multi:

Ta co imienia nie można wymieniać :cool3:[/QUOTE]

zdarzają mi się przebłyski geniuszu ;)

widziałam oficjalne pożegnanie w podpisie :loveu:

Posted

[quote name='Iza.']Moje drogie o tej osobie się nie rozmawia, bo później sprawy w sądzie :diabloti: :diabloti:[/QUOTE]

przecież nikt o nikim tu nie rozmawia bo jak można rozmawiać o kimś kogo nie ma i kogo już nie będzie ponoć :)

Posted

[quote name='jonQuilla']

widziałam oficjalne pożegnanie w podpisie :loveu:[/QUOTE]Zobaczymy jak długo wytrzyma :lol:

[quote name='jonQuilla']przecież nikt o nikim tu nie rozmawia bo jak można rozmawiać o kimś kogo nie ma i kogo już nie będzie ponoć :)[/QUOTE]Właśnie :diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla']:evil_lol: poprawność polityczna przez Ciebie przemawia

widziałam oficjalne pożegnanie w podpisie :loveu:[/QUOTE]

[FONT=arial][B]pozory chciałam stworzyć :diabloti: :lol:[/B][/FONT]

Posted

[quote name='Iza.']Moje drogie o tej osobie się nie rozmawia, bo później sprawy w sądzie :diabloti: :diabloti:[/QUOTE]
o to to to, mi już sądem grożono :loveu: aż się chyba do galerii przejdę :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']przecież nikt o nikim tu nie rozmawia bo jak można rozmawiać o kimś kogo nie ma i kogo już nie będzie ponoć :)[/QUOTE]

No niby tak, ale ja to się czuję obserwowana :evil_lol:

[quote name='Unbelievable']o to to to, mi już sądem grożono :loveu: aż się chyba do galerii przejdę :evil_lol:[/QUOTE]

za czasów oleczkowa wszyscy się tam udzielający straszeni byli sadem, ja na sprawę czekam do dziś, jestem zawiedziona :( :diabloti: