Onomato-Peja Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='jonQuilla']Niektórzy to są posrani i tyle. Najgorsze jest to że właśnie sami mają psy i nie potrafią wykrzesać z siebie odrobiny zrozumienia. Ja się praktycznie zawsze usuwam z drogi komuś, kto idzie z dużym psem bo wiem że na 80% Salsa wyrwie do tego psa i podejrzewam że tamten pies nie pozostanie dłużny a nie chcę żeby z powodu mojego psa tamten człowiek musiał się ze swoim szarpać i siłować. Poza tym wolę dla samej nauki zejść z drogi, posadzić Rudą na dupsku, poczekać i radować się kiedy zignoruje przejście innego psa obok siebie. Mi kiedyś facet zasugerował 'może pójdzie pani w drugą stronę bo mogę go nie utrzymać' jak jego ONek zaczął rwać do Salsy. Fakt faktem Salsa też z kłami skakała ale ja jestem w stanie utrzymać swojego psa i przejść z nią obok drugiego tak żeby nie sięgnęła go pyskiem, tak mu zresztą powiedziałam i zasugerowałam żeby więc może on poszedł w drugą stronę. Pomijam fakt że gdybym ja się cofnęła to doszłabym do głównej ulicy a wybierałam się wtedy do lasu :stupid: Uznałam wtedy że to szczyt wszystkiego żeby on mi mówił gdzie mam chodzić żeby jemu było wygodniej.[/QUOTE] A daj spokój. :lol: Czasem mam wrażenie, że ludzie wychodzą z psami tylko po to, żeby się do kogoś przyczepić. No bo jak to tak. Quote
Doginka Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='Vectra']ta kobieta , może po dzisiejszym dniu , wymagać porady specjalisty :diabloti: bo przecież ledwo co , wywinęła się przed śmiercią.[/QUOTE] :crazyeye::roflt: Ty Vectra zawsze coś takiego palniesz, że ja godzinę potem nie mogę zasnąć ze śmiechu:roflt: Królikowi do kompletu kastecik jeszcze załatw;-) Quote
jonQuilla Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 ale postów ubyło :evil_lol: pozdrawiam :) Quote
Alicja Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 [quote name='jonQuilla']ale postów ubyło :evil_lol: pozdrawiam :)[/QUOTE] odchudzili nam wątki :) Quote
jonQuilla Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 [quote name='Alicja']odchudzili nam wątki :)[/QUOTE] myślisz że możemy się ubiegać o jakieś odszkodowanie za poniesione straty? xD Quote
Izabela124. Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 [quote name='jonQuilla']myślisz że możemy się ubiegać o jakieś odszkodowanie za poniesione straty? xD[/QUOTE]Ha ha na pewno :D Już niektórzy sądem straszą :D a jeszcze inni odeszli :cool3: Quote
jonQuilla Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 [quote name='Izabela124.']Ha ha na pewno :D Już niektórzy sądem straszą :D a jeszcze inni odeszli :cool3:[/QUOTE] ktoś ciekawy odszedł? :D haha Quote
Izabela124. Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 [quote name='jonQuilla']ktoś ciekawy odszedł? :D haha[/QUOTE]A no :lol: Ale i tak wróci, bo na forum zagląda :diabloti: Quote
jonQuilla Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 [quote name='Izabela124.']A no :lol: Ale i tak wróci, bo na forum zagląda :diabloti:[/QUOTE] aha to już wiem kto :) bumerang Quote
Alicja Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 [quote name='jonQuilla']ktoś ciekawy odszedł? :D haha[/QUOTE] ja tam nie wiem :) Quote
Izabela124. Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 [quote name='jonQuilla']aha to już wiem kto :) bumerang[/QUOTE]Widzisz jaka Ty kumata :multi: [quote name='Alicja']ja tam nie wiem :)[/QUOTE]Ta co imienia nie można wymieniać :cool3: Quote
Iza. Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Moje drogie o tej osobie się nie rozmawia, bo później sprawy w sądzie :diabloti: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 [quote name='Alicja']ja tam nie wiem :)[/QUOTE] :evil_lol: poprawność polityczna przez Ciebie przemawia [quote name='Izabela124.']Widzisz jaka Ty kumata :multi: Ta co imienia nie można wymieniać :cool3:[/QUOTE] zdarzają mi się przebłyski geniuszu ;) widziałam oficjalne pożegnanie w podpisie :loveu: Quote
jonQuilla Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 [quote name='Iza.']Moje drogie o tej osobie się nie rozmawia, bo później sprawy w sądzie :diabloti: :diabloti:[/QUOTE] przecież nikt o nikim tu nie rozmawia bo jak można rozmawiać o kimś kogo nie ma i kogo już nie będzie ponoć :) Quote
Izabela124. Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 [quote name='jonQuilla'] zdarzają mi się przebłyski geniuszu ;) widziałam oficjalne pożegnanie w podpisie :loveu:[/QUOTE]Zobaczymy jak długo wytrzyma :lol: [quote name='jonQuilla']przecież nikt o nikim tu nie rozmawia bo jak można rozmawiać o kimś kogo nie ma i kogo już nie będzie ponoć :)[/QUOTE]Właśnie :diabloti: Quote
Alicja Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 [quote name='jonQuilla']:evil_lol: poprawność polityczna przez Ciebie przemawia zdarzają mi się przebłyski geniuszu ;) widziałam oficjalne pożegnanie w podpisie :loveu:[/QUOTE] [FONT=arial][B]pozory chciałam stworzyć :diabloti: :lol:[/B][/FONT] Quote
Oscar Patric Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 też byłam zła,ale lubię dogo i na na razie zostaję:lol: pozdrawiamy i miłej niedzieli życzymy:) Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 [quote name='jonQuilla'] widziałam oficjalne pożegnanie w podpisie :loveu:[/QUOTE] To jeszcze nic, prawdziwy łzawy dramat rozgrywa się w samej galerii :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 [quote name='Ania!']To jeszcze nic, prawdziwy łzawy dramat rozgrywa się w samej galerii :evil_lol:[/QUOTE] o masz ......łzawe pożegnania :lol: Quote
Unbelievable Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 [quote name='Iza.']Moje drogie o tej osobie się nie rozmawia, bo później sprawy w sądzie :diabloti: :diabloti:[/QUOTE] o to to to, mi już sądem grożono :loveu: aż się chyba do galerii przejdę :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 [quote name='jonQuilla']przecież nikt o nikim tu nie rozmawia bo jak można rozmawiać o kimś kogo nie ma i kogo już nie będzie ponoć :)[/QUOTE] No niby tak, ale ja to się czuję obserwowana :evil_lol: [quote name='Unbelievable']o to to to, mi już sądem grożono :loveu: aż się chyba do galerii przejdę :evil_lol:[/QUOTE] za czasów oleczkowa wszyscy się tam udzielający straszeni byli sadem, ja na sprawę czekam do dziś, jestem zawiedziona :( :diabloti: Quote
Doginka Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Dajcie link, to i ja sobie poczytam o tych sądach, a nie tak same się boicie:roflt: Quote
FredziaFredzia Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 W ogóle Żonkila zniknęła! Odezwij się dziewczyno jak w tym nowym sklepie i co u Ciebie ;) Quote
Recommended Posts