Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale ja nie umieć :oops::oops::oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] no jak nie umieć a nosić czapę kucharza - oj kłamczuszką zwąchałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']no jak nie umieć a nosić czapę kucharza - oj kłamczuszką zwąchałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Georgia]przecież napisałam że czapa była kradziona :evil_lol::evil_lol:
dwa lata temu zwędziłam sombrero komuś ale niestety fotki nikt mi nie zrobił :angryy: :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[quote name='diabelkowa']fotki swietne dredy tez dobra rzecz ^^ jedziesz moze na zlot dogo ? albo na nastepnego sylwestra do katowic ? :P

[FONT=Georgia]dobra, dobra :)
raczej planów na następnego sylwka nie mam :)
a zlot dogo...nic mi nie wiadomo ;) :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]przecież napisałam że czapa była kradziona :evil_lol::evil_lol:
dwa lata temu zwędziłam sombrero komuś ale niestety fotki nikt mi nie zrobił :angryy: :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
Toż to kleptomania jest.:crazyeye: No juz się nie wymigasz u mnie z terapi : jojkofobia, kleptomania i co jeszcze do kompletu:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Toż to kleptomania jest.:crazyeye: No juz się nie wymigasz u mnie z terapi : jojkofobia, kleptomania i co jeszcze do kompletu:evil_lol:

[FONT=Georgia]ale ja się nie kryje z tym że jestem pozytywną kleptomanką...ale zawsze wszystko oddaje do rąk własnych właściciela :)

poczekajmy jeszcze troszkę i dojdzie że jestem nimfomanką, alkoholiczką i słyszę głosy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale ja się nie kryje z tym że jestem pozytywną kleptomanką...ale zawsze wszystko oddaje do rąk własnych właściciela :)

poczekajmy jeszcze troszkę i dojdzie że jestem nimfomanką, alkoholiczką i słyszę głosy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
Bomba ! Takiego przypadku jeszcze nie miałam!

Ale że nimfomanka? Z tego cie nie bede leczyć - zupełnie przyjemna przypadłość :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Bomba ! Takiego przypadku jeszcze nie miałam!

Ale że nimfomanka? Z tego cie nie bede leczyć - zupełnie przyjemna przypadłość :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Georgia]też na nią "cierpisz"?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

Ja juz mam dosyc nowego roku.. Wczoraj zaczela sie OKROPNA zima.. Dzisiaj czekajac na pociag zamarzlam prawie hehe :P Mimo wszystko wole LATO.Goldi nawet na siq nie chetnie wychodzi w taki mroz :mad:

Posted

[quote name='_Mikuunia_']Ja juz mam dosyc nowego roku.. Wczoraj zaczela sie OKROPNA zima.. Dzisiaj czekajac na pociag zamarzlam prawie hehe :P Mimo wszystko wole LATO.Goldi nawet na siq nie chetnie wychodzi w taki mroz :mad:

[FONT=Georgia]ja też wole lato ale cóż :)
u nas dzisiaj w nocy spadło ciut śniegu i teraz już go prawie nie ma....ale wczesniej było strasznie zimno tzn. około -3 :)

[/FONT]
[quote name='apple']Notorycznie i od zawsze :evil_lol:

[FONT=Georgia]pełen szacunek :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja też wole lato ale cóż :)
u nas dzisiaj w nocy spadło ciut śniegu i teraz już go prawie nie ma....ale wczesniej było strasznie zimno tzn. około -3 :)

[/FONT]

[FONT=Georgia]pełen szacunek :evil_lol:[/FONT] tobie też:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']witanko żonkilko gilko :):):)):

[FONT=Georgia]Cześć EFF ;) :loveu: :multi::multi::multi:[/FONT]

[quote name='Paula_']Witaj Kasiu noworocznie :multi: :loveu:

[FONT=Georgia]Witam :multi::multi::multi: :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Witanko Córcia :hand:
u nas ZIMA
[/FONT]

[FONT=Georgia]Cześć Mamuniu :loveu: :multi::multi:

u nas dzisiaj -7/-6... jak szłam rano do szkoły to myślałam że padnę z zimna i z szoku że aż tyle na minusie :roll:
[/FONT]

[quote name='BeaC']hejka
to JA:diabloti:

[FONT=Georgia]aaa to Ty !!! :loveu:
Cześć :loveu: :multi::multi:
[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Gożdziczku - przybyłam :loveu::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]cześć Gruszka? ;) :loveu::loveu: :multi::multi::multi:[/FONT]

[quote name='Vasco Irjar']

[FONT=Georgia]Dzięki wielkie :) :loveu::loveu:[/FONT]

[quote name='zuzolandia']DOBEREK KFFIOTUSZKU NOWOROCZNY ;-)

hhihihiiihihiih

[FONT=Georgia]Również noworocznie Cię u Nas witam :multi::multi: :loveu:[/FONT]