apple Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Cześć Goździczko! Widzę że zabawa była jak tralala:razz: Więc ja befsztyk z frytkami porosim:evil_lol: http://images32.fotosik.pl/94/f89251fd6389678bmed.jpg Quote
jonQuilla Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='apple'] Więc ja befsztyk z frytkami porosim:evil_lol: http://images32.fotosik.pl/94/f89251fd6389678bmed.jpg [FONT=Georgia]ale ja nie umieć :oops::oops::oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale ja nie umieć :oops::oops::oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] no jak nie umieć a nosić czapę kucharza - oj kłamczuszką zwąchałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
diabelkowa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 fotki swietne dredy tez dobra rzecz ^^ jedziesz moze na zlot dogo ? albo na nastepnego sylwestra do katowic ? :P Quote
jonQuilla Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='apple']no jak nie umieć a nosić czapę kucharza - oj kłamczuszką zwąchałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]przecież napisałam że czapa była kradziona :evil_lol::evil_lol: dwa lata temu zwędziłam sombrero komuś ale niestety fotki nikt mi nie zrobił :angryy: :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [quote name='diabelkowa']fotki swietne dredy tez dobra rzecz ^^ jedziesz moze na zlot dogo ? albo na nastepnego sylwestra do katowic ? :P [FONT=Georgia]dobra, dobra :) raczej planów na następnego sylwka nie mam :) a zlot dogo...nic mi nie wiadomo ;) :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]przecież napisałam że czapa była kradziona :evil_lol::evil_lol: dwa lata temu zwędziłam sombrero komuś ale niestety fotki nikt mi nie zrobił :angryy: :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Toż to kleptomania jest.:crazyeye: No juz się nie wymigasz u mnie z terapi : jojkofobia, kleptomania i co jeszcze do kompletu:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='apple']Toż to kleptomania jest.:crazyeye: No juz się nie wymigasz u mnie z terapi : jojkofobia, kleptomania i co jeszcze do kompletu:evil_lol: [FONT=Georgia]ale ja się nie kryje z tym że jestem pozytywną kleptomanką...ale zawsze wszystko oddaje do rąk własnych właściciela :) poczekajmy jeszcze troszkę i dojdzie że jestem nimfomanką, alkoholiczką i słyszę głosy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale ja się nie kryje z tym że jestem pozytywną kleptomanką...ale zawsze wszystko oddaje do rąk własnych właściciela :) poczekajmy jeszcze troszkę i dojdzie że jestem nimfomanką, alkoholiczką i słyszę głosy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT]Bomba ! Takiego przypadku jeszcze nie miałam! Ale że nimfomanka? Z tego cie nie bede leczyć - zupełnie przyjemna przypadłość :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='apple']Bomba ! Takiego przypadku jeszcze nie miałam! Ale że nimfomanka? Z tego cie nie bede leczyć - zupełnie przyjemna przypadłość :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]też na nią "cierpisz"?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 http://images31.fotosik.pl/94/8d9e816ed4bd4539med.jpg nie ilosc sie liczy a jakosc hihihihi WITANECZKO W TYM NOWYM ROKUUUUU!!!!!!!!!!! Quote
jonQuilla Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='zuzolandia']http://images31.fotosik.pl/94/8d9e816ed4bd4539med.jpg nie ilosc sie liczy a jakosc hihihihi WITANECZKO W TYM NOWYM ROKUUUUU!!!!!!!!!!! [FONT=Georgia]Witam :multi::multi: dokładnie...grunt to dobra zabawa :) :eviltong: [/FONT] Quote
_Mikuunia_ Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ja juz mam dosyc nowego roku.. Wczoraj zaczela sie OKROPNA zima.. Dzisiaj czekajac na pociag zamarzlam prawie hehe :P Mimo wszystko wole LATO.Goldi nawet na siq nie chetnie wychodzi w taki mroz :mad: Quote
apple Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]też na nią "cierpisz"?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Notorycznie i od zawsze :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='_Mikuunia_']Ja juz mam dosyc nowego roku.. Wczoraj zaczela sie OKROPNA zima.. Dzisiaj czekajac na pociag zamarzlam prawie hehe :P Mimo wszystko wole LATO.Goldi nawet na siq nie chetnie wychodzi w taki mroz :mad: [FONT=Georgia]ja też wole lato ale cóż :) u nas dzisiaj w nocy spadło ciut śniegu i teraz już go prawie nie ma....ale wczesniej było strasznie zimno tzn. około -3 :) [/FONT][quote name='apple']Notorycznie i od zawsze :evil_lol: [FONT=Georgia]pełen szacunek :evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja też wole lato ale cóż :) u nas dzisiaj w nocy spadło ciut śniegu i teraz już go prawie nie ma....ale wczesniej było strasznie zimno tzn. około -3 :) [/FONT] [FONT=Georgia]pełen szacunek :evil_lol:[/FONT] tobie też:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='evaxon']witanko żonkilko gilko :):):)): [FONT=Georgia]Cześć EFF ;) :loveu: :multi::multi::multi:[/FONT] [quote name='Paula_']Witaj Kasiu noworocznie :multi: :loveu: [FONT=Georgia]Witam :multi::multi::multi: :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Arial]Witanko Córcia :hand: u nas ZIMA [/FONT] Quote
apple Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Century Gothic]Gożdziczku - przybyłam :loveu::evil_lol:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 DOBEREK KFFIOTUSZKU NOWOROCZNY ;-) hhihihiiihihiih Quote
jonQuilla Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Witanko Córcia :hand: u nas ZIMA [/FONT] [FONT=Georgia]Cześć Mamuniu :loveu: :multi::multi: u nas dzisiaj -7/-6... jak szłam rano do szkoły to myślałam że padnę z zimna i z szoku że aż tyle na minusie :roll: [/FONT] [quote name='BeaC']hejka to JA:diabloti: [FONT=Georgia]aaa to Ty !!! :loveu: Cześć :loveu: :multi::multi:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Gożdziczku - przybyłam :loveu::evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]cześć Gruszka? ;) :loveu::loveu: :multi::multi::multi:[/FONT] [quote name='Vasco Irjar'] [FONT=Georgia]Dzięki wielkie :) :loveu::loveu:[/FONT] [quote name='zuzolandia']DOBEREK KFFIOTUSZKU NOWOROCZNY ;-) hhihihiiihihiih [FONT=Georgia]Również noworocznie Cię u Nas witam :multi::multi: :loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts