jonQuilla Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Witam :loveu: Pusiakowa to sobie idź! ;) Ja ew. mogę Wam towarzyszyć ale Rudzielec to już niekoniecznie no chyba że ten spacer odbędzie się w Turcji albo w Egipcie ale nie ja opłacam od razu mówię :evil_lol: Ze spacerami jakimikolwiek się wstrzymujemy aż zrobi się cieplej, Salsa po 5 minutach nie ma mocy nawet iść bo tak marznie, musiałam ją dzisiaj też na rękach nieść do klatki schodowej z drugiego końca podwórka bo stanęła, skuliła się i piszczała :roll: My zimą nie funkcjonujemy także musisz uzbroić się w cierpliwość :eviltong: Ostatnio rozmawiałam wstępnie z Unbelievable o spacerze ale też jak będzie cieplej więc można by było sobie zorganizować jakiś 'większy' spacer :) Może jeszcze Karola z Gdyni by ruszyła dupsko! :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 No w sumie to ja też wolę jak będzie cieplej, bo ja marznę :diabloti: Quote
M&S Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Biedna Salsa, kubraczek i buciki trzeba założyć.....;) Quote
jonQuilla Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 (edited) [quote name='Pusiakowa']No w sumie to ja też wolę jak będzie cieplej, bo ja marznę :diabloti:[/QUOTE] No to czekamy na ciepły front atmosferyczny ;) hehe *** Relacja z pracy. *** Ogólnie mam wrażenie że ktoś stoi na ulicy i za darmo rozdaje prochy facetom. Przez ostatnie dwie godziny otrzymałam dwie propozycje na randkę w walentynki i jedną na sobotę :shake: Oczywiście wszyscy byli w wieku pozaerekcyjnym. Szczerze jestem zmieszana pomimo że to są żarty...jeszcze pół biedy jak gościu się ogranicza jedynie do komplementów ogólnych ale zdarzają się tacy co bezpośrednio od razu o cyckach zaczynają mówić...krępujące :roll: Dlaczego faceci muszą być tacy obleśni i prości? To wszystko przez Olka...wykrakał! :mad: Edited February 6, 2012 by jonQuilla Quote
Unbelievable Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='jonQuilla'] To wszystko przez Olka...wykrakał! :mad:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: szczerze współczuję adoratorów :diabloti: Quote
Alicja Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='jonQuilla']Dzięki :) Jedyne co mnie drażni to to że ja nie zobaczę na żywi Kacperka takiego małego... moja druga siostra z rodziną swoją wylatuje w ten wtorek i wracają w przyszły, mama wylatuje tego samego dnia którego oni wracają a ja będę musiała do maja zaczekać aż przylecą ochrzcić Kacperka. Dupnie![/QUOTE] spoko , może do tego czasu Kacperek nauczy się mówić ;) to sobie pogadacie :) Quote
Vectra Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='jonQuilla']No to czekamy na ciepły front atmosferyczny ;) hehe *** Relacja z pracy. *** Ogólnie mam wrażenie że ktoś stoi na ulicy i za darmo rozdaje prochy facetom. Przez ostatnie dwie godziny otrzymałam dwie propozycje na randkę w walentynki i jedną na sobotę :shake: Oczywiście wszyscy byli w wieku pozaerekcyjnym. Szczerze jestem zmieszana pomimo że to są żarty...jeszcze pół biedy jak gościu się ogranicza jedynie do komplementów ogólnych ale zdarzają się tacy co bezpośrednio od razu o cyckach zaczynają mówić...krępujące :roll: Dlaczego faceci muszą być tacy obleśni i prości? To wszystko przez Olka...wykrakał! :mad:[/QUOTE] to pytaj zalotników o stan konta w banku :diabloti: Quote
Alicja Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Vectra']to pytaj zalotników o stan konta w banku :diabloti:[/QUOTE] niech pokażą wyciąg z banku :) Quote
sabinka40 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='jonQuilla']No to czekamy na ciepły front atmosferyczny ;) hehe *** Relacja z pracy. *** Ogólnie mam wrażenie że ktoś stoi na ulicy i za darmo rozdaje prochy facetom. Przez ostatnie dwie godziny otrzymałam dwie propozycje na randkę w walentynki i jedną na sobotę :shake: Oczywiście wszyscy byli w wieku pozaerekcyjnym. Szczerze jestem zmieszana pomimo że to są żarty...jeszcze pół biedy jak gościu się ogranicza jedynie do komplementów ogólnych ale zdarzają się tacy co bezpośrednio od razu o cyckach zaczynają mówić...krępujące :roll: Dlaczego faceci muszą być tacy obleśni i prości? To wszystko przez Olka...wykrakał! :mad:[/QUOTE] :roflt::roflt: to sie ciesz kochana ze ktoś jeszcze Ci komplementa prawi i że Cie faceci jeszcze widzą, bo ja ostatnio stwierdziłam że już jestem nie widoczna, nawet Ci pozaerekcyjni mnie by rozdeptali, gdyby nie mój pies którego mijają:evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Masz powodzenie kobieto:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 [quote name='Unbelievable']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: szczerze współczuję adoratorów :diabloti:[/QUOTE] ja też sobie współczuję :eviltong: [quote name='Alicja']spoko , może do tego czasu Kacperek nauczy się mówić ;) to sobie pogadacie :)[/QUOTE] z pewnością :evil_lol: [QUOTE][quote name='Vectra']to pytaj zalotników o stan konta w banku :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Alicja']niech pokażą wyciąg z banku :)[/QUOTE] [/QUOTE] wizja bycia bogatym tutaj nawet nie pomaga :evil_lol: [quote name='sabinka40']:roflt::roflt: to sie ciesz kochana ze ktoś jeszcze Ci komplementa prawi i że Cie faceci jeszcze widzą, bo ja ostatnio stwierdziłam że już jestem nie widoczna, nawet Ci pozaerekcyjni mnie by rozdeptali, gdyby nie mój pies którego mijają:evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Masz powodzenie kobieto:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Dzięki...wolałam być niezauważalna :roll: Najbardziej załamujące jest to że to tylko stare dziady doceniają moje 'piękno' :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kacperek :loveu::loveu::loveu: [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/P1040772-Copy.jpg[/IMG] Quote
Doginka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Oooooooooo, jakie śliczne zawiniątko:loveu: [url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/P1040772-Copy.jpg[/url] Quote
Alicja Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Niebiewski pakuneczek :) a ile radości :) [url]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/P1040772-Copy.jpg[/url] Quote
jonQuilla Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Nooo w końcu chłopak bo u mnie w rodzinie to same baby się rodzą i to od X czasu :) Siorka już w domu z małym, koleszka jest głodomorem i póki co ładnie śpi także jest dobrze. Czekam na lepsze foty bo póki co takie jakieś nijakie wszystkie...jak moja druga sis tam wpadnie to nastrzela fot i będę mogła chociaż tak oczy nacieszyć siostrzeńcem :) Quote
*Monia* Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Kiedy mój chrześniaczek taki był... Teraz to kawał chłopa, już przeszła mu faza 'głupia jesteś, nie lubię cię' i naszła 'kocham cię najbardziej na świecie i w kosmosie' :loveu:. Dzieciaczki są fajne ale u kogoś raz na jakiś czas, zobaczysz jak się nacieszysz Kacperkiem kilka dni ;) Historie "pracowe" świetne na poprawę nastroju po ciężkim dniu w pracy, cieszę się że mnie w miarę normalni otaczają :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Kacperkiem się nie nacieszę bo moja siostra mieszka w Irlandii a ja się w najbliższym czasie do niej niestety nie wybieram... małego zobaczę dopiero w maju bo Ona planuje wtedy przylot do polski na chrzciny. Nacieszona dziećmi to ja jestem do bólu :) Moja druga siostra mieszka 5 minut spacerkiem ode mnie i ma córę 3 letnią...niedaleko też mieszka kuzyna, z którą się wychowałam i jest dla mnie jak siostra ... jej córeczka ma 5 lat :) często dziewczyny jak chorują i nie idą do przedszkola to są u nas także niekiedy mam ich po dziurki w nosie xD Quote
Alicja Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 pfffiii , 2 małe dziewczynki i po dziurki w nosie :lol: słucham se Red Hot Chili Peppers :) [url]http://www.dailymotion.com/video/xo300d_red-hot-chili-peppers-concert-prive-orange-decembre-2011_music?from=email_fr_B2C&utm_source=emailing&utm_medium=emailing&%20utm_campaign=email_fr_B2C[/url] Quote
jonQuilla Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 [quote name='Alicja']pfffiii , 2 małe dziewczynki i po dziurki w nosie :lol: słucham se Red Hot Chili Peppers :) [URL]http://www.dailymotion.com/video/xo300d_red-hot-chili-peppers-concert-prive-orange-decembre-2011_music?from=email_fr_B2C&utm_source=emailing&utm_medium=emailing&%20utm_campaign=email_fr_B2C[/URL][/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: nie mam cierpliwości do dzieci niestety ;) Mamuś dzięki za linka :loveu: aż by się na koncert jakiś poszło...jakiś taki robiący HAŁAS :razz: Quote
Unbelievable Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [url]http://rhcp.pl/3628/interaktywne-wideo-do-look-around/[/url] paczcie na to ;) Quote
FredziaFredzia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Tego to jeszcze nie widziałam - dobre! Quote
kasia_1982 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 kasiu, a jak pracujesz piatek/sobota? Bo jesli bys chciala moglibysmy sie spotkac - jutro wieczorem jade z moim wielorybem do Gdanska a wyjazd do Anglii dopiero w sobote wieczorem. Quote
Culineo Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Gratulacje zostania ciocią ! :) troszkę spóźnione ale nic to :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 [quote name='kasia_1982']kasiu, a jak pracujesz piatek/sobota? Bo jesli bys chciala moglibysmy sie spotkac - jutro wieczorem jade z moim wielorybem do Gdanska a wyjazd do Anglii dopiero w sobote wieczorem.[/QUOTE] Od piątku do niedzieli niestety jestem w pracy. Salsa teraz też się na spacery nie nadaje, marznie zbyt szybko. Kurde coś nam nie idzie się spotkać :shake: Może będziecie jakoś wiosną w Gdańsku? Dzięki Klaudia :) Quote
Recommended Posts