Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.'][URL]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC06291.jpg[/URL] ja też chcę taką podpórkę ha ha[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Bobika sobie wytresuj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='M&S']No proszę królik intelektualista.....co mu czytałaś?[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Przepis na pasztet z królika ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Przepis na pasztet z królika ;)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

I co, ucieszył się:evil_lol:

[quote name='Alicja']pewnie Freuda :grins:[/QUOTE]

Dobre;)

Posted

[COLOR=olive][FONT=Georgia][B]Witam Was dziewoszki! :)
Przyszłam się pochwalić a cooo....
No więc byłam tego 29 na 14 się szkolić w tej nowej pracy, powiedziała żebym przyszła też dziś czyli w sumie wczoraj ale na 18 do 24 kiedy będzie większy ruch. Ruchu większego nie było ale po tych 6h dowiedziałam się że zaczynam od 2 stycznia :multi:
Ogólnie sklep czynny jest od 12 do 24, na sklepie jest jedna ekspedientka i jest jedna zmiana więc 12h...w piątki i soboty 14h bo do 2 w nocy jest otwarte :roll: To troszkę mnie dołuje ale no cóż, zobaczy się jak to będzie. Póki co i tak nie będę sama bo muszę się zapoznać ze wszystkim, na razie mam w miarę ogarniętą tylko kasę.
Dni w miesiącu wychodzi 15 mniej więcej więc jest ok.
W poniedziałek mam się upomnieć o dokumenty i namiary na ichnego lekarza medycyny pracy. Z tego co wiem to na początek umowa na okres próbny 3 miesięczny.
Jutro idę po kumpelę do pracy i potem od razu do niej idziemy się sylwestrować więc będę miała tez okazję w kerfusiu podziękować za współpracę.

[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

Gratulacje!!!!

Czytaj uważnie umowę zanim podpiszesz, możesz ją zabrać do domu i przeczytać, jak coś będzie niezrozumiała, to pytaj pracodawcę, ma obowiązek wszystko Ci wyjaśnić....

Dobrego dnia:):)

Posted

[quote name='M&S']Gratulacje!!!!

Czytaj uważnie umowę zanim podpiszesz, możesz ją zabrać do domu i przeczytać, jak coś będzie niezrozumiała, to pytaj pracodawcę, ma obowiązek wszystko Ci wyjaśnić....

Dobrego dnia:):)[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Dzieki :)
Mam nadzieję że moja radość nie jest przedwczesna ;)
Wiem, na przeczytanie będę miała 12h :evil_lol:

Wzajemnie :)

Pf, książę niezdecydowany w nocy zadzwonił zapytać czy mam plany na sylwka i czy chcę wpaść do niego na domówkę ... cóż za wyczucie czasu.
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]Witam Was dziewoszki! :)
Przyszłam się pochwalić a cooo....
No więc byłam tego 29 na 14 się szkolić w tej nowej pracy, powiedziała żebym przyszła też dziś czyli w sumie wczoraj ale na 18 do 24 kiedy będzie większy ruch. Ruchu większego nie było ale po tych 6h dowiedziałam się że zaczynam od 2 stycznia :multi:
Ogólnie sklep czynny jest od 12 do 24, na sklepie jest jedna ekspedientka i jest jedna zmiana więc 12h...w piątki i soboty 14h bo do 2 w nocy jest otwarte :roll: To troszkę mnie dołuje ale no cóż, zobaczy się jak to będzie. Póki co i tak nie będę sama bo muszę się zapoznać ze wszystkim, na razie mam w miarę ogarniętą tylko kasę.
Dni w miesiącu wychodzi 15 mniej więcej więc jest ok.
W poniedziałek mam się upomnieć o dokumenty i namiary na ichnego lekarza medycyny pracy. Z tego co wiem to na początek umowa na okres próbny 3 miesięczny.
Jutro idę po kumpelę do pracy i potem od razu do niej idziemy się sylwestrować więc będę miała tez okazję w kerfusiu podziękować za współpracę.

[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]No to gratulacje :) Oby po tym okresie próbnym zatrudnili Cię na stałe :)

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B][COLOR=black]M&S[/COLOR] dziękuję :)

[COLOR=black]Iza, [/COLOR]zobaczy się jak to będzie. Póki co dobre i to :)

[/B][/COLOR][/FONT][CENTER][COLOR=purple][SIZE=6][FONT=Georgia][B]:Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool:
[FONT=Impact][SIZE=7][COLOR=wheat]Ws[/COLOR][COLOR=sandybrown]zy[/COLOR][COLOR=orange]st[COLOR=darkorange]ki[/COLOR][/COLOR][COLOR=sienna]ego[/COLOR] [COLOR=darkred]do[COLOR=dimgray]b[COLOR=gray]r[/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=slategray]eg[/COLOR][COLOR=teal]o [/COLOR][COLOR=teal]ż[/COLOR][COLOR=mediumturquoise]y[COLOR=cyan]c[/COLOR][COLOR=paleturquoise]z[COLOR=lightblue]ę[/COLOR][/COLOR][/COLOR] [COLOR=palegreen]n[COLOR=seagreen]a[/COLOR][/COLOR] [COLOR=green]N[COLOR=darkgreen]o[/COLOR][/COLOR][COLOR=darkolivegreen]w[COLOR=olive]y[/COLOR][/COLOR][COLOR=navy] R[/COLOR][COLOR=darkslateblue]o[/COLOR][COLOR=indigo]k[/COLOR] [COLOR=purple]![/COLOR][COLOR=darkorchid]![/COLOR][COLOR=plum]![COLOR=pink]![/COLOR][/COLOR] [/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
[FONT=Georgia][COLOR=olive][B][IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/ny.jpg[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkslateblue]
[FONT=Impact]Dobrej zabawy też życzę....żeby jutro głowa nie bolała nikogo! :) No i spokojnie tam z fajerwerkami...rączki nam wszystkim są potrzebne![/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Dziękuję za życzenia noworoczne zamieszczane na Waszych wątkach :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Dziękuję! :multi:
Wstawajcie...szkoda życia na odsypianie sylwestra :)[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]
Mój sylwester był bardzo udany, miałam spać u koleżanki ale uparłam się że wracam do domu a jak wiadomo osoby pod wpływem się nie przegada więc postawiłam na swoim i o 4:30 wyruszyłam w podróż z buta do domu. Przyznam że ten spacer bardzo dobrze mi zrobił...odświeżył mój umysł i ciało. W domu byłam parę minut po 5 i poszłam grzecznie spać. Obudziła mnie Salsa o 9 bo się zrzygała....ładną ona tu musiała mieć libację podczas mojej nieobecności! Mała smarkula! ;)
Jestem ciut zmęczona.

Salsa była sama bo moja mama pojechała ze znajomymi na koncert Farny i fajerwerki do Głównego Gdańska. O dziwo było tylko troszkę nasikane....nic nie pogryzła, nie przewróciła choinki, nie odgryzła sobie z nerwów łap, ogona ani nic innego. Żyje, jest cała i zdrowa....odsypia ;)
Hm...może faktycznie sobie sprosiła towarzystwo, pochlali się, posikali w gacie i rozeszli spokojnie :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='jonQuilla']
[CENTER] [FONT=Georgia][SIZE=4][COLOR=darkslateblue]
[FONT=Impact]Dobrej zabawy też życzę....żeby jutro głowa nie bolała nikogo! :) No i spokojnie tam z fajerwerkami...rączki nam wszystkim są potrzebne![/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[/CENTER]
[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]
No i wykrakałam :roll: Głowa mnie boli a rękę sobie rozwaliłam fakt faktem nie petardą tylko zahaczyłam o gwóźdź wystający z jakiegoś murku.

JESZCZE RAZ DOBREGO! :)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=navy][B]Salsa imprezowiczka :lol:

Najlepsiejszego w Nowym Roku

Dogo padło wcześniej niż ja :lol:. Siedzieliśmy z TZtem do 2.30 potem we 3 walnęlismy do wyra i pobudka 9.30 . Szkoda tylko ze jutro normalnie do pracy , no ale w piątek wolne :cool2: a od poniedziałku 9 stycznia w poniedziałki pracuję na 12 :) więc kolejny weekend mnie cieszy [/B][/COLOR]

na ból głowy kawa z cytryną

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Oj jak ja bym chciała mieć jutro wolne...no ale nie ma tak dobrze.
Dogo też imprezowało że odpadło? :evil_lol:

Dzięki raz jeszcze :loveu:

Rozmawiałam wczoraj z kierowniczką w kerfurze, powiedziałam jej że odchodzę bo znalazłam inną pracę. Życzyła mi powodzenia, pogratulowała :)
Oczywiście powiedziałam że jak mi nie wyjdzie to jeszcze tu wrócę, spytała czy jej grożę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Potem dodała że nie ma sprawy, że mam dzwonić jakby co.[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Oj jak ja bym chciała mieć jutro wolne...no ale nie ma tak dobrze.
Dogo też imprezowało że odpadło? :evil_lol:
[COLOR=navy][B]
ano padło :grins:[/B][/COLOR]

Dzięki raz jeszcze :loveu:

Rozmawiałam wczoraj z kierowniczką w kerfurze, powiedziałam jej że odchodzę bo znalazłam inną pracę. Życzyła mi powodzenia, pogratulowała :)
Oczywiście powiedziałam że jak mi nie wyjdzie to jeszcze tu wrócę, spytała czy jej grożę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Potem dodała że nie ma sprawy, że mam dzwonić jakby co.[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[COLOR=navy][B]dobrze że zostawiłaś sobie otwartą furtkę [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B] Obudziła mnie Salsa o 9 bo się zrzygała....ładną ona tu musiała mieć libację podczas mojej nieobecności! Mała smarkula! ;)
[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=olive][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Ja to nie wiem co z tymi psami się dzieje, bo z tego co mi mama mówiła to Fifka też rano sobie zwymiotowała....:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]dobrze że zostawiłaś sobie otwartą furtkę [/B][/COLOR][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]owszem...pomimo że nie lubiłam tej pracy to lepsze to niż nic[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Kashdog']Ja to nie wiem co z tymi psami się dzieje, bo z tego co mi mama mówiła to Fifka też rano sobie zwymiotowała....:diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=olive][FONT=Georgia][B]Imprezowiczki zakichane! :)
Salsa tak na prawdę z głodu śliną zwymiotowała tylko...to bardzo często jej się z rana zdarza. Nikt nie siedział w kuchni wczoraj ani u mnie w pokoju gdzie ma żarcie więc nie jadła bo ona sama nie łazi po mieszkaniu. Dopiero dzisiaj rano jak puściła pawia to poszła do miski zjeść dwie chrupki żeby żołądek miał na czym się skupić.
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

Lexington siedziała z nami do ok. 3, potem w końcu padła ;) i potańczyła, i pojadła (tzn.ukradła:diabloti:) więc chyba jej sylwester też sie udał :) najlepszego Żonkilo, oby Ci się w nowej pracy powiodło i spodobało!