Tengusia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] [COLOR=Black]Tengusia[/COLOR], mi podróż powrotna również średnio przypadła do gustu...byłam nieco zmęczona i skacowana więc chciałam jak najszybciej być w domu ale momentami było wesoło i o dziwo dość szybko mi zleciał ten czas. [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] ja pamietam jak uciekalam po glowach ludzi przed konduktorem ktory uparl sie ze musi wszystkim bilety sprawdzic :diabloti: a w nastepnym pociagu podszedl konduktor i zapytal czy ktos ma bilet :eviltong: po czym dodal ze jak cos to jego jeszcze tu nie bylo a my dopiero co wsiedlismy i tak sobie dojechalismy do samego domciu na gape :evil_lol::evil_lol::evil_lol: grunt to miec co wspominac na stare lata :evilbat: Quote
agaga21 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 czy salsa nie chciałaby wziąć udziału w konkursie foto? można zgarnąć niezłą pulę na dowolnego psa w potrzebie! [URL="http://tiny.pl/h7184"][IMG]http://i34.tinypic.com/flwcg.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] Zdjęć nie mam bo mi się nie chce ich robić i tyle. [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Jak ja Cię dobrze rozumiem :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [quote name='M&S']No to pięknie musiałaś wyglądać:evil_lol::evil_lol: bardzo realistycznie to przedstawiłaś....obśmiałam się serdecznie Miłego:p[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to żałuj że mnie nie widziałaś, miałabyś jeszcze większą polewkę :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']ja pamietam jak uciekalam po glowach ludzi przed konduktorem ktory uparl sie ze musi wszystkim bilety sprawdzic :diabloti: a w nastepnym pociagu podszedl konduktor i zapytal czy ktos ma bilet :eviltong: po czym dodal ze jak cos to jego jeszcze tu nie bylo a my dopiero co wsiedlismy i tak sobie dojechalismy do samego domciu na gape :evil_lol::evil_lol::evil_lol: grunt to miec co wspominac na stare lata :evilbat:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] My też trafiliśmy na dwóch fajnych kanarów ale w drodze na woodstock...stawali w przejściu i pytali czy wszyscy mają bilety a jeden jeszcze narzekał że za cicho się zachowujemy i jest zbyt czysto po czym przysiadł z nami i rozmawiał na różne tematy :evil_lol: Za to ok. 3/4 w nocy wpadła baba konduktor - istny esesman pkp .... śpiących szarpała za ręce, nogi i wrzeszczała jak pojebana [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:stupid:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agaga21']czy salsa nie chciałaby wziąć udziału w konkursie foto? można zgarnąć niezłą pulę na dowolnego psa w potrzebie! [URL="http://tiny.pl/h7184"][IMG]http://i34.tinypic.com/flwcg.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Salsa może i by chciała, ja również ale nawet tej dychy nie mam :roll:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Ania!']Jak ja Cię dobrze rozumiem :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol: chociaż Ty[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Ewcia38']Dobry wieczorek:bigcool::bigcool:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dobry, dobry :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]*** Dzisiaj zrobiłam postęp, mianowicie wyciągnęłam lustro z szafki i naładowałam baterię :evil_lol: Miałam także iść na spacer długi ale przyszła siostra i tak jakoś zaległyśmy a potem już mi się nie chciało. [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Lucky. Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 To ten woodstock cię rozleniwił :P Miłej nocki of corse !!;D Quote
zuzolandia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [I][B]zakofana czy cuś ??? u mnie sie na konkursa zalapiesz;-) hihih[/B][/I] Quote
jonQuilla Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='Lucky.']To ten woodstock cię rozleniwił :P Miłej nocki of corse !!;D[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wcześniej też byłam rozleniwiona pod tym względem :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia'][I][B]zakofana czy cuś ??? u mnie sie na konkursa zalapiesz;-) hihih[/B][/I][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]raczej cuś :razz: chyba boję się Twoich konkursów :eviltong::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='M&S']Hello, już piątek:):):)[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::loveu: no a dopiero co był poniedziałek :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [COLOR=Navy][B]Miłego piątku ! :diabloti: [/B][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [I][B]Ja Ci zycze słonecznej soboto-niedzieli...:cool3::cool3: sobie zreszta też :evil_lol::evil_lol: i nie bojaj te moje maja niską szkodliwość czynu :diabloti:[/B][/I] Quote
Tengusia Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]*** Dzisiaj zrobiłam postęp, mianowicie wyciągnęłam lustro z szafki i naładowałam baterię :evil_lol: Miałam także iść na spacer długi ale przyszła siostra i tak jakoś zaległyśmy a potem już mi się nie chciało. [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] skad ja to znam :eviltong: ... takiego samego lenia mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... a aparacik ma urlopik ode mnie :diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Miłego piątku ! :diabloti: [/B][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ah, dzięki...nie spodziewałam się że ktoś mi życzyć będzie miłego piątku :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia'][I][B]Ja Ci zycze słonecznej soboto-niedzieli...:cool3::cool3: sobie zreszta też :evil_lol::evil_lol: i nie bojaj te moje maja niską szkodliwość czynu :diabloti:[/B][/I][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to ja Tobie i sobie również życzę tego :eviltong: już rozwiązany konkurs a tak się napaliłam na tego kamlota :placz: :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']skad ja to znam :eviltong: ... takiego samego lenia mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... a aparacik ma urlopik ode mnie :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] :multi::multi: w taki leniwy czas jakoś źle w ręce się układa aparat :evil_lol: *** Pewnie wielu zaskoczę jak napiszę że wciąż nie mam zdjęć :diabloti: HA!!! ale w końcu avatar mam :multi::eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
olekg89 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Jak tam mija miły piątek?I jakie plany na miłą sobote? xD Quote
Tengusia Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] :multi::multi: w taki leniwy czas jakoś źle w ręce się układa aparat :evil_lol: *** Pewnie wielu zaskoczę jak napiszę że wciąż nie mam zdjęć :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] :hmmmm: ... ja tam sie nie czuje zaskoczona :eviltong: Quote
jonQuilla Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='olekg89']Jak tam mija miły piątek?I jakie plany na miłą sobote? xD[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] planuję żeby rzeczywiście te dni były miłe :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Tengusia']:hmmmm: ... ja tam sie nie czuje zaskoczona :eviltong:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:) uf, to dobrze...nie chciałabym Cię rozczarować :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] Właśnie sobie słucham Jelonka :)[/B][/COLOR][/FONT] [video=youtube;9W0wNQCeowo]http://www.youtube.com/watch?v=9W0wNQCeowo&feature=related[/video] [video=youtube;GgD0Z7pg27Q]http://www.youtube.com/watch?v=GgD0Z7pg27Q&feature=related[/video] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Głupia jestem bo zamiast siedzieć pod sceną na woodstocku jak grał to się szwendałam i tylko troszkę ogarnęłam uchem to co się dzieje[/B][/FONT][/COLOR][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] Teraz postanowiłam poszukać na YT bo wszyscy tak bardzo go zachwalali i cholera mieli rację. [/B][/COLOR][/FONT][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:mdleje:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Migori Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 A myślałam że tylko ja mam lenia i aparat jakoś za ciężki, niewygodny i w ogóle... :) Dziś (za radą pewnej Żonkilowej) położyłam się na podłodze, czekają na reakcję królika. Tak długo czekałam, że zasnęłam na tej podłodze. Obudziłam się obok zwiniętego w kłębek psa i wmontowanego w łokieć królika haha Tak więc leń jest wszechobecny. Quote
Tengusia Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='Magda25'] położyłam się na podłodze, czekają na reakcję królika. Tak długo czekałam, że zasnęłam na tej podłodze. [/QUOTE] przepraszam ale ..... :roflt: :roflt: :roflt: Quote
jonQuilla Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='Magda25']A myślałam że tylko ja mam lenia i aparat jakoś za ciężki, niewygodny i w ogóle... :) Dziś (za radą pewnej Żonkilowej) położyłam się na podłodze, czekają na reakcję królika. Tak długo czekałam, że zasnęłam na tej podłodze. Obudziłam się obok zwiniętego w kłębek psa i wmontowanego w łokieć królika haha Tak więc leń jest wszechobecny.[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Lepiej mi się robi jak widzę że nie tylko mnie dopadł leń gigant :evil_lol: No to sobie poczekałaś ale za to jaka miła pobudka i fajnie że Eryk się skusił na przytulanko. Troszkę zazdroszczę bo moja trzoda chlewna od razu jest przy mnie jak tylko dotknę dupą podłogi a ja często różne rzeczy robię na podłodze i nie zawsze cieszy mnie kundel próbujący wejść na kolana oraz królik, który wyrywa mi wszystko z rąk.[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='Tengusia']przepraszam ale ..... :roflt: :roflt: :roflt:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hmm a koleżanka to o czym pomyślała? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Migori Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Hahahaha Ktoś tutaj ma kudłate myśli hahaha :) Ubawiłam sie do reszty. Quote
Tengusia Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hmm a koleżanka to o czym pomyślała? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] ja sobie pomyslalam ze biedny kicaj i czarna panna byli zaskoczeni dlaczego pani do drzemki wybrala podloge a nie lozeczko :roflt: Quote
Migori Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Nie, nie byli zaskoczeni. Ja często leżę na podłodze bo mam chore plecy i tylko leżenie na podłodze przynosi mi ulgę w bólu :) Quote
jonQuilla Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='Magda25']Hahahaha Ktoś tutaj ma kudłate myśli hahaha :) Ubawiłam sie do reszty.[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]tylko teraz pytanie kto bo Tengusia się próbuje wymigać :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Tengusia']ja sobie pomyslalam ze biedny kicaj i czarna panna byli zaskoczeni dlaczego pani do drzemki wybrala podloge a nie lozeczko :roflt:[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:hmmmm: czy aby na pewno? :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Magda25']Nie, nie byli zaskoczeni. Ja często leżę na podłodze bo mam chore plecy i tylko leżenie na podłodze przynosi mi ulgę w bólu :)[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Jak mnie czasami plecy bolą podczas dziwnych dni to też najlepiej mi leżąc na podłodze.[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:hmmmm: czy aby na pewno? :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [/QUOTE] teraz to siedze i zastanawiam sie co za kudlate mysli mialyscie czytajac moja wypowiedz :hmmmm: :roflt: Quote
Recommended Posts