Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]

[COLOR=Black]Tengusia[/COLOR], mi podróż powrotna również średnio przypadła do gustu...byłam nieco zmęczona i skacowana więc chciałam jak najszybciej być w domu ale momentami było wesoło i o dziwo dość szybko mi zleciał ten czas.

[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

ja pamietam jak uciekalam po glowach ludzi przed konduktorem ktory uparl sie ze musi wszystkim bilety sprawdzic :diabloti: a w nastepnym pociagu podszedl konduktor i zapytal czy ktos ma bilet :eviltong: po czym dodal ze jak cos to jego jeszcze tu nie bylo a my dopiero co wsiedlismy i tak sobie dojechalismy do samego domciu na gape :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

grunt to miec co wspominac na stare lata :evilbat:

Posted

czy salsa nie chciałaby wziąć udziału w konkursie foto?
można zgarnąć niezłą pulę na dowolnego psa w potrzebie!
[URL="http://tiny.pl/h7184"][IMG]http://i34.tinypic.com/flwcg.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='M&S']No to pięknie musiałaś wyglądać:evil_lol::evil_lol:
bardzo realistycznie to przedstawiłaś....obśmiałam się serdecznie
Miłego:p[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to żałuj że mnie nie widziałaś, miałabyś jeszcze większą polewkę :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Tengusia']ja pamietam jak uciekalam po glowach ludzi przed konduktorem ktory uparl sie ze musi wszystkim bilety sprawdzic :diabloti: a w nastepnym pociagu podszedl konduktor i zapytal czy ktos ma bilet :eviltong: po czym dodal ze jak cos to jego jeszcze tu nie bylo a my dopiero co wsiedlismy i tak sobie dojechalismy do samego domciu na gape :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

grunt to miec co wspominac na stare lata :evilbat:[/QUOTE]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
My też trafiliśmy na dwóch fajnych kanarów ale w drodze na woodstock...stawali w przejściu i pytali czy wszyscy mają bilety a jeden jeszcze narzekał że za cicho się zachowujemy i jest zbyt czysto po czym przysiadł z nami i rozmawiał na różne tematy :evil_lol:
Za to ok. 3/4 w nocy wpadła baba konduktor - istny esesman pkp .... śpiących szarpała za ręce, nogi i wrzeszczała jak pojebana [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:stupid:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agaga21']czy salsa nie chciałaby wziąć udziału w konkursie foto?
można zgarnąć niezłą pulę na dowolnego psa w potrzebie!
[URL="http://tiny.pl/h7184"][IMG]http://i34.tinypic.com/flwcg.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Salsa może i by chciała, ja również ale nawet tej dychy nie mam :roll:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Ania!']Jak ja Cię dobrze rozumiem :evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol: chociaż Ty[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Ewcia38']Dobry wieczorek:bigcool::bigcool:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dobry, dobry :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]***
Dzisiaj zrobiłam postęp, mianowicie wyciągnęłam lustro z szafki i naładowałam baterię :evil_lol: Miałam także iść na spacer długi ale przyszła siostra i tak jakoś zaległyśmy a potem już mi się nie chciało. [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Lucky.']To ten woodstock cię rozleniwił :P

Miłej nocki of corse !!;D[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]wcześniej też byłam rozleniwiona pod tym względem :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='zuzolandia'][I][B]zakofana czy cuś ???

u mnie sie na konkursa zalapiesz;-) hihih[/B][/I][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]raczej cuś :razz:
chyba boję się Twoich konkursów :eviltong::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='M&S']Hello, już piątek:):):)[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :multi::loveu:
no a dopiero co był poniedziałek :)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][/COLOR][/FONT]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]***
Dzisiaj zrobiłam postęp, mianowicie wyciągnęłam lustro z szafki i naładowałam baterię :evil_lol: Miałam także iść na spacer długi ale przyszła siostra i tak jakoś zaległyśmy a potem już mi się nie chciało. [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

skad ja to znam :eviltong: ... takiego samego lenia mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... a aparacik ma urlopik ode mnie :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Miłego piątku !
:diabloti: [/B][/COLOR][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ah, dzięki...nie spodziewałam się że ktoś mi życzyć będzie miłego piątku :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='zuzolandia'][I][B]Ja Ci zycze słonecznej soboto-niedzieli...:cool3::cool3:

sobie zreszta też :evil_lol::evil_lol:

i nie bojaj te moje maja niską szkodliwość czynu :diabloti:[/B][/I][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]to ja Tobie i sobie również życzę tego :eviltong:
już rozwiązany konkurs a tak się napaliłam na tego kamlota :placz:

:evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Tengusia']skad ja to znam :eviltong: ... takiego samego lenia mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ... a aparacik ma urlopik ode mnie :diabloti:[/QUOTE]
:multi::multi:
w taki leniwy czas jakoś źle w ręce się układa aparat :evil_lol:

Pewnie wielu zaskoczę jak napiszę że wciąż nie mam zdjęć :diabloti:

HA!!! ale w końcu avatar mam :multi::eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Olive][/COLOR][/FONT]

:multi::multi:
w taki leniwy czas jakoś źle w ręce się układa aparat :evil_lol:

Pewnie wielu zaskoczę jak napiszę że wciąż nie mam zdjęć :diabloti:

[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

:hmmmm: ... ja tam sie nie czuje zaskoczona :eviltong:

Posted

[quote name='olekg89']Jak tam mija miły piątek?I jakie plany na miłą sobote? xD[/QUOTE]
planuję żeby rzeczywiście te dni były miłe :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Tengusia']:hmmmm: ... ja tam sie nie czuje zaskoczona :eviltong:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:) uf, to dobrze...nie chciałabym Cię rozczarować :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Właśnie sobie słucham Jelonka :)[/B][/COLOR][/FONT]
[video=youtube;9W0wNQCeowo]http://www.youtube.com/watch?v=9W0wNQCeowo&feature=related[/video]
[video=youtube;GgD0Z7pg27Q]http://www.youtube.com/watch?v=GgD0Z7pg27Q&feature=related[/video]
[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Głupia jestem bo zamiast siedzieć pod sceną na woodstocku jak grał to się szwendałam i tylko troszkę ogarnęłam uchem to co się dzieje[/B][/FONT][/COLOR][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] Teraz postanowiłam poszukać na YT bo wszyscy tak bardzo go zachwalali i cholera mieli rację. [/B][/COLOR][/FONT][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:mdleje:[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

A myślałam że tylko ja mam lenia i aparat jakoś za ciężki, niewygodny i w ogóle... :) Dziś (za radą pewnej Żonkilowej) położyłam się na podłodze, czekają na reakcję królika. Tak długo czekałam, że zasnęłam na tej podłodze. Obudziłam się obok zwiniętego w kłębek psa i wmontowanego w łokieć królika haha Tak więc leń jest wszechobecny.

Posted

[quote name='Magda25'] położyłam się na podłodze, czekają na reakcję królika. Tak długo czekałam, że zasnęłam na tej podłodze. [/QUOTE]

przepraszam ale ..... :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='Magda25']A myślałam że tylko ja mam lenia i aparat jakoś za ciężki, niewygodny i w ogóle... :) Dziś (za radą pewnej Żonkilowej) położyłam się na podłodze, czekają na reakcję królika. Tak długo czekałam, że zasnęłam na tej podłodze. Obudziłam się obok zwiniętego w kłębek psa i wmontowanego w łokieć królika haha Tak więc leń jest wszechobecny.[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Lepiej mi się robi jak widzę że nie tylko mnie dopadł leń gigant :evil_lol:
No to sobie poczekałaś ale za to jaka miła pobudka i fajnie że Eryk się skusił na przytulanko. Troszkę zazdroszczę bo moja trzoda chlewna od razu jest przy mnie jak tylko dotknę dupą podłogi a ja często różne rzeczy robię na podłodze i nie zawsze cieszy mnie kundel próbujący wejść na kolana oraz królik, który wyrywa mi wszystko z rąk.[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Tengusia']przepraszam ale ..... :roflt: :roflt: :roflt:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hmm a koleżanka to o czym pomyślała? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hmm a koleżanka to o czym pomyślała? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

ja sobie pomyslalam ze biedny kicaj i czarna panna byli zaskoczeni dlaczego pani do drzemki wybrala podloge a nie lozeczko :roflt:

Posted

[quote name='Magda25']Hahahaha Ktoś tutaj ma kudłate myśli hahaha :) Ubawiłam sie do reszty.[/QUOTE]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]tylko teraz pytanie kto bo Tengusia się próbuje wymigać :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Tengusia']ja sobie pomyslalam ze biedny kicaj i czarna panna byli zaskoczeni dlaczego pani do drzemki wybrala podloge a nie lozeczko :roflt:[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:hmmmm: czy aby na pewno?
:evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Magda25']Nie, nie byli zaskoczeni. Ja często leżę na podłodze bo mam chore plecy i tylko leżenie na podłodze przynosi mi ulgę w bólu :)[/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Jak mnie czasami plecy bolą podczas dziwnych dni to też najlepiej mi leżąc na podłodze.[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:hmmmm: czy aby na pewno?
:evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]

teraz to siedze i zastanawiam sie co za kudlate mysli mialyscie czytajac moja wypowiedz :hmmmm: :roflt: