jonQuilla Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='Magda25']To co , to nie bedzie love story ? :cry: [FONT=Georgia]Może jakieś tam dogomaniackie love story będzie ale nie sądzę abym to ja była jednym z głównych bohaterów :eviltong: Z Fenrisem się fajnie dogadujemy i tyle. Moi znajomi to inna zupełnie bajka i w takie klimaty ich nie ciągnie jak woodstock, koncerty punkowe itp. a mnie zawsze to ciekawiło i skoro mam możliwość w końcu z kimś leźć to lezę. Teraz 7-8 sierpnia w Gdańsku jest Konwent Tattoo i też może będę szła z jego ekipą.[/FONT] Quote
agaga21 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 jonquillko, skoro ty lubisz takie klimaty to mam dla ciebie kawałek, na którym(między innymi) się wychowałam:cool3: może ci się spodoba a może nie... ja wałkowałam KASETĘ:evil_lol: FATE na okrągło przez długi, długi czas a teraz po latach znalazłam na YT i znów wałkuję:evil_lol: eh...to były czasy! [video=youtube;EAXfiQADoSU]http://www.youtube.com/watch?v=EAXfiQADoSU&feature=related[/video] i jeszcze jedna: [video=youtube;pLgLaWVT8ag]http://www.youtube.com/watch?v=pLgLaWVT8ag&feature=related[/video] mogłabym ci wstawić jeszcze kilka ale jak ci sie spodoba to znajdziesz na YT ;) Quote
Alicja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Może jakieś tam dogomaniackie love story będzie ale nie sądzę abym to ja była jednym z głównych bohaterów :eviltong: Z Fenrisem się fajnie dogadujemy i tyle. Moi znajomi to inna zupełnie bajka i w takie klimaty ich nie ciągnie jak woodstock, koncerty punkowe itp. a mnie zawsze to ciekawiło i skoro mam możliwość w końcu z kimś leźć to lezę. Teraz 7-8 sierpnia w Gdańsku jest Konwent Tattoo i też może będę szła z jego ekipą.[/FONT] idź na konwenta Tattoo i rób fotaski . Ciekawe jaki będzie tam program artystyczny . Aha ...a foty od Heinrisia ;) gdzie ?? Quote
Izabela124. Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Witaj wrócona :p Kaca żadnego nie miałaś?:lol: Quote
jonQuilla Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='agaga21']jonquillko, skoro ty lubisz takie klimaty to mam dla ciebie kawałek, na którym(między innymi) się wychowałam:cool3: może ci się spodoba a może nie... ja wałkowałam KASETĘ:evil_lol: FATE na okrągło przez długi, długi czas a teraz po latach znalazłam na YT i znów wałkuję:evil_lol: eh...to były czasy! i jeszcze jedna: mogłabym ci wstawić jeszcze kilka ale jak ci sie spodoba to znajdziesz na YT ;) [FONT=Georgia]pierwszy mi się bardzo podoba, dziękuje kochana....zaraz będę sobie na YT szukać innych :multi:[/FONT] [quote name='Alicja']idź na konwenta Tattoo i rób fotaski . Ciekawe jaki będzie tam program artystyczny . Aha ...a foty od Heinrisia ;) gdzie ?? [FONT=Georgia]Nie wiem jak będę stała z kasą :shake: 35zł za jeden dzień a 55zł za dwa, niby nie majątek ale jestem spłukana także zobaczymy. Na wood nie brałam aparatu, w ekipie też nikt nie miał także lipa. Dzisiaj przez dwie godziny oglądałam wszystkie zdjęcia na stronie woodstockowej ale nie ma żadnego, na którym jest ktoś od nas :eviltong: [/FONT] [quote name='Izabela124.']Witaj wrócona :p Kaca żadnego nie miałaś?:lol: [FONT=Georgia]witaj :loveu: oj kac był codziennie i trzeba było go zapijać ;) w ogóle rano zawsze się budziłam jeszcze pijana bo wracałam do namiotu o 2/3 a o 6/7 ktoś krzyczał "WSTAWAĆ KU**A TĘPE CH**E" bądź "WAZUUUUUP" (na które oczywiście zawsze kilkadziesiąt osób odkrzykiwało), standardowym okrzykiem też jest "ZARAZ BĘDZIE CIEMNO" (nie ważne czy to jest ranek czy środek nocy) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Izabela124. Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]witaj :loveu: oj kac był codziennie i trzeba było go zapijać ;) w ogóle rano zawsze się budziłam jeszcze pijana bo wracałam do namiotu o 2/3 a o 6/7 ktoś krzyczał "WSTAWAĆ KU**A TĘPE CH**E" bądź "WAZUUUUUP" (na które oczywiście zawsze kilkadziesiąt osób odkrzykiwało), standardowym okrzykiem też jest "ZARAZ BĘDZIE CIEMNO" (nie ważne czy to jest ranek czy środek nocy) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT]Buhaha z tym budzeniem to nieźle:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może za rok się tam spotkamy :lol: Quote
Alicja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 aaaa to sobie na konwencie z ceną polecieli ...nawet w Katowicach było taniej ... ale Żabe Heinris miał pofocić jak będzie w domku ;) Woodstockowe foty przegladałam szukając znajomków ;) Quote
jonQuilla Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='Izabela124.']Buhaha z tym budzeniem to nieźle:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może za rok się tam spotkamy :lol: [FONT=Georgia]oby :) w tym roku miałam się spotkać z Agą Ganjową....w sobotę zadzwoniła do mnie w nocy ale byłam kompletnie nie w stanie napisać do niej smsa bo nie słyszałyśmy się przez tel więc odpuściłam i poszłam spać a rano tel mi padł :roll: [/FONT] [quote name='Alicja']aaaa to sobie na konwencie z ceną polecieli ...nawet w Katowicach było taniej ... ale Żabe Heinris miał pofocić jak będzie w domku ;) Woodstockowe foty przegladałam szukając znajomków ;) [FONT=Georgia]Może to u nas taka drożyzna bo tu wszystko zawsze drogie jest :shake: Ah, takie foty ... nic na ten temat mi nie wiadomo i będzie ciężko bo on nie ma internetu chwilowo u siebie. Znajomków szukasz a sama nie przyjedziesz :mad: [/FONT] Quote
Alicja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] [FONT=Georgia]Może to u nas taka drożyzna bo tu wszystko zawsze drogie jest :shake: [COLOR=Navy][B]poczułam się jak na Olusiowym watku ;) ale co do cen na wybrzeżu co racja to racja Ah, takie foty ... nic na ten temat mi nie wiadomo i będzie ciężko bo on nie ma internetu chwilowo u siebie. Znajomków szukasz a sama nie przyjedziesz :mad: [/FONT] oj wiesz co mi się marzy ....w Stodole w Warszawie jest koncert Blind Guardian :loveu: w październiku ...ale nie ma już biletów :(... zreztą kurdwa znów Warszawa ...tak jakby u nas nie mogli koncerta zrobić ;/ Quote
jonQuilla Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='Alicja']oj wiesz co mi się marzy ....w Stodole w Warszawie jest koncert Blind Guardian :loveu: w październiku ...ale nie ma już biletów :(... zreztą kurdwa znów Warszawa ...tak jakby u nas nie mogli koncerta zrobić ;/ [FONT=Georgia]Napisz do nich z pretensjami że co to kurde ma znaczyć że zawsze wszystko w Warszawie ;) albo zróbmy petycję, z przyjemnością się podpiszę pod nią :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Ewcia38 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 WRÓCIŁAŚ:multi::multi::multi::multi: Dawaj fotki ,bo tylko nagadane:mad: Quote
Ewcia38 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 A wogóle masz jakieś fotki jk tam sam kurz,błoto,alkohol zamiast wody w kranie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [FONT=Georgia]Niestety nie dysponuję zdjęciami żadnymi, może jutro uda mi się jakieś wrzucić zwierzęce ale nie obiecuję. Dzisiaj niesamowicie u nas pada i zalało dolne partie mojej okolicy także niezbyt ciekawie. Przed domem znów ogromna kałuża więc zabrałam Salsę na chwilę bez smyczy i miała niesamowitą radochę z biegania po niej ale gdy tylko znów zaczęło padać to pobiegła pod drzwi od klatki schodowej :evil_lol: Dziwna jest....nie przeszkadza jej że tapla się w kałuży ale deszcz jest zUyyyyyy [/FONT] Quote
Alicja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Napisz do nich z pretensjami że co to kurde ma znaczyć że zawsze wszystko w Warszawie ;) albo zróbmy petycję, z przyjemnością się podpiszę pod nią :evil_lol::evil_lol:[/FONT] :splat: że też o tym nie pomyślałam ...pójdę popikietować kole tych od krzyża :diabloti: .... pomyślą że tak nas dużo walczy o tych Blind Guardianów że zaraz do Katowic koncerta przeniosą :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Niestety nie dysponuję zdjęciami żadnymi, może jutro uda mi się jakieś wrzucić zwierzęce ale nie obiecuję. Dzisiaj niesamowicie u nas pada i zalało dolne partie mojej okolicy także niezbyt ciekawie. Przed domem znów ogromna kałuża więc zabrałam Salsę na chwilę bez smyczy i miała niesamowitą radochę z biegania po niej ale gdy tylko znów zaczęło padać to pobiegła pod drzwi od klatki schodowej :evil_lol: Dziwna jest....nie przeszkadza jej że tapla się w kałuży ale deszcz jest zUyyyyyy [/FONT] :hmmmm: a jak długo jeszcze będzie wysychać ta kałuża :roll: Quote
jonQuilla Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='Alicja']:hmmmm: a jak długo jeszcze będzie wysychać ta kałuża :roll: [FONT=Georgia] Jak chcesz to specjalnie dla Ciebie zrobię jej pomiary, ustalę jaka była aura przez ostatnie dwa miesiące żeby wiedzieć jak ziemia była sucha i ile jest w stanie wchłonąć a także będę obserwować obecne opady żeby wiedzieć ile wody spada na m2 ziemi. [/FONT] Quote
Alicja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] Jak chcesz to specjalnie dla Ciebie zrobię jej pomiary, ustalę jaka była aura przez ostatnie dwa miesiące żeby wiedzieć jak ziemia była sucha i ile jest w stanie wchłonąć a także będę obserwować obecne opady żeby wiedzieć ile wody spada na m2 ziemi. [/FONT]:errrr: [FONT=Arial] yes yes yes:megagrin:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Oooooooooooo powrócony Kffiat .... supcio że Ci sie dzampreza podobała ... ja bym chyba jednAK BEZ ŁAZIENKI nie wyrobiła hihihhi buziamm!!! Quote
Tengusia Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 ja na Woodstocku bylam dwa razy i o ile sama impra jest ok o tyle powrot to masakra jak dla mnie :diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 [FONT=Georgia]Witam :loveu::multi: Zdjęć nie mam bo mi się nie chce ich robić i tyle. Tengusia, mi podróż powrotna również średnio przypadła do gustu...byłam nieco zmęczona i skacowana więc chciałam jak najszybciej być w domu ale momentami było wesoło i o dziwo dość szybko mi zleciał ten czas. ZuzkoFruzka, tam są ogólnie prysznice płatne ale kolejki są dosłownie kilometrowe wiec dla ludzi cierpliwych jak najbardziej ale osobiście do nich nie należę (szkoda mi było czasu). Poza tym są także na polu rzędy umywalek więc można iść się ochlapać do nich, umyć głowę, zęby itp itd. Sporo osób do nich wchodzi w całości bo są wielkości wanien. [/FONT] Quote
Ewcia38 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 No wiesz w tym wieku i juz nie masz ochoty wklejać fotek:shake: W moim wieku będziesz się trawy trzymać o ile nie skoszą:evil_lol::evil_lol: Witanko wieczorne:loveu::loveu: Quote
Obama Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='jonQuilla'] ZuzkoFruzka, tam są ogólnie prysznice płatne ale kolejki są dosłownie kilometrowe wiec dla ludzi cierpliwych jak najbardziej ale osobiście do nich nie należę (szkoda mi było czasu). Poza tym są także na polu rzędy umywalek więc można iść się ochlapać do nich, umyć głowę, zęby itp itd. Sporo osób do nich wchodzi w całości bo są wielkości wanien. [/FONT] Na takich festiwalach dzięki aurze,ludziom,nastrojowi rzeczy przyziemne jak higiena schodzą na drugi plan:diabloti::cool3::evil_lol: I to jest najfajniejsze:cool3: Quote
jonQuilla Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 [quote name='Ewcia38']No wiesz w tym wieku i juz nie masz ochoty wklejać fotek:shake: W moim wieku będziesz się trawy trzymać o ile nie skoszą:evil_lol::evil_lol: Witanko wieczorne:loveu::loveu: [FONT=Georgia]witam :loveu::multi: nie marudź, kiedyś zrobię i wstawię ;) w sumie przydałoby się iść na polanę zebrać troszkę mleczy dla Teodora więc jeśli będę szła to zgarnę aparat :eviltong:[/FONT] [quote name='Obama']Na takich festiwalach dzięki aurze,ludziom,nastrojowi rzeczy przyziemne jak higiena schodzą na drugi plan:diabloti::cool3::evil_lol: I to jest najfajniejsze:cool3: [FONT=Georgia]Dokładnie :) Najśmieszniejsze jest to że na prawdę nie przywiązywałam wagi do tego że jestem powiedzmy sobie szczerze uwalona. Zdecydowana większość wyglądała tak samo jak ja więc kij z tym. Krytycznym okiem spojrzałam na siebie dopiero w Gdyńskiej SKMce na Gdańsk gdy już rozstałam się z całą ekipą. Usiadłam w tej kolejce i spojrzałam na swoje ręce, nogi, ubrania po czym stwierdziłam że lepiej będzie jak założę kaptur na głowę :evil_lol: Całkiem dziwnie poczułam się jak kobieta chcąca usiąść koło mnie najpierw na mnie spojrzała a potem powiedziała do męża "o ja pier****" i odeszli. Naturalnie inni podróżni też od razu spojrzeli w moją stronę ale na szczęście jeden chłopak powiedział "woodstock" i się miło uśmiechnął więc jakoś tak lepiej mi się zrobiło :evil_lol: [/FONT] Quote
M&S Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]Najśmieszniejsze jest to że na prawdę nie przywiązywałam wagi do tego że jestem powiedzmy sobie szczerze uwalona. Zdecydowana większość wyglądała tak samo jak ja więc kij z tym. Krytycznym okiem spojrzałam na siebie dopiero w Gdyńskiej SKMce na Gdańsk gdy już rozstałam się z całą ekipą. Usiadłam w tej kolejce i spojrzałam na swoje ręce, nogi, ubrania po czym stwierdziłam że lepiej będzie jak założę kaptur na głowę :evil_lol: Całkiem dziwnie poczułam się jak kobieta chcąca usiąść koło mnie najpierw na mnie spojrzała a potem powiedziała do męża "o ja pier****" i odeszli. Naturalnie inni podróżni też od razu spojrzeli w moją stronę ale na szczęście jeden chłopak powiedział "woodstock" i się miło uśmiechnął więc jakoś tak lepiej mi się zrobiło :evil_lol: [/FONT] No to pięknie musiałaś wyglądać:evil_lol::evil_lol: bardzo realistycznie to przedstawiłaś....obśmiałam się serdecznie Miłego:p Quote
Recommended Posts