Rinuś Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [I][B]miałam kiedyś szczura...bardzo fajne stworzenia :loveu::loveu:[/B][/I] Quote
jonQuilla Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wieczorek , bezrobotna Córciu :p:loveu: kiedys krążyła w necie instrukcja obsługi kota :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]a no wieczorek Mamciu :loveu::loveu: przydałaby mi się taka instrukcja :evil_lol::evil_lol: chociaż ja sądzę że usunięcie pazurów i zębów byłoby w tym przypadku jedynym rozwiązaniem [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Basia&Safi']a Ty jzu wrociłas ? :) czy dopiero lecisz hehe bo po tej zmianie na dogo jakos mi tu nie podrodz ;P buziki dla salsuni :)[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]w przyszły czwartek wylatuję a wrócę dopiero w styczniu buźnę ją za chwilkę :)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][I][B]miałam kiedyś szczura...bardzo fajne stworzenia :loveu::loveu:[/B][/I][/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]oj bardzo, szczury dla mnie są na równi z psami :loveu:[/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=Olive][B][FONT=Georgia]uważam zresztą że te gryzonie są jak miniaturowe psiaki, moje 3 pannice śmigały za mną po całym mieszkaniu, przychodziły do mnie na cmokanie, kiedy potrzebowały tulenia to przychodziły i tuliły się, nieraz spały ze mną w łóżku ... ehhh dużo by mówić, ogólnie rewelacyjne były :) :loveu::loveu::loveu: [/FONT][/B][/COLOR] Quote
taxelina Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Szczurki kiedys jeszcze z nami zamieszkaja... Quote
agaga21 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 nigdy nie miałam szczurów, za to mój mąż miał w czasach swojej młodości:evil_lol: czyli wieki temu. do tej pory wspomina jak spały mu w rękawach na lekcjach w szkole! fajne niby ale...te wszędobylskie bobki i poprzegryzane wszystko....nieeee, ja tam jednak zostanę przy psach!;) Quote
jonQuilla Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 [quote name='deer_1987']Szczurki kiedys jeszcze z nami zamieszkaja...[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ze mną też :diabloti:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='agaga21']nigdy nie miałam szczurów, za to mój mąż miał w czasach swojej młodości:evil_lol: czyli wieki temu. do tej pory wspomina jak spały mu w rękawach na lekcjach w szkole! fajne niby ale...te wszędobylskie bobki i poprzegryzane wszystko....nieeee, ja tam jednak zostanę przy psach!;)[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]bobki jak bobki, idzie posprzątać...zresztą raczej zawsze w jeden kąt robią :evil_lol: pogryzione rzeczy to większy kłopot, mase ubrań mi podziurawiły, pościel, niezliczoną ilość kabli, pozrywały tapetę ze ścian, wygryzły dziurę w kanapie, buty :) :diabloti: sam urok [/B][/FONT][/COLOR] Quote
AngelsDream Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 O, szczurzy ogonek. Miły widok, taki znajomy i jednocześnie nostalgiczny. Quote
zuzolandia Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [B][I]hello i jak sie czuje bezrobotny Kffiat ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: troche ale tylko troche zazdroszcze Ci takiego wyjazdu :eviltong: buzioleeeeeeeee:loveu:[/I][/B] Quote
jonQuilla Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 [quote name='AngelsDream']O, szczurzy ogonek. Miły widok, taki znajomy i jednocześnie nostalgiczny.[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]u Was stały widok :)[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='zuzolandia'][B][I]hello i jak sie czuje bezrobotny Kffiat ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: troche ale tylko troche zazdroszcze Ci takiego wyjazdu :eviltong: buzioleeeeeeeee:loveu:[/I][/B][/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]czuję się rewelacyjnie :multi::multi::multi: szczególnie że wróciłam z pracy, ogarnęłam się i poszłam z koleżanką na piwo a jak wróciłam to co zobaczyłam? moja siostrzyczka z mężem zrobili niespodziewajkę i przylecieli na pare dni do polski...byłam w ciężkim szoku :loveu::loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Shel']Ale fajny eee ogonek! :lol:[/QUOTE] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]fajny bo ufajdany :p[/B][/FONT][/COLOR] Quote
WeronikaM Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 cześć wam rudaski i burki :hand: fotki ??? Quote
Alicja Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Spakowana???:razz: To już kurde niedługo:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Witamy Al;e wypoczniesz sobię [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/love.gif[/IMG]Nie będzie Ci tęskno za Salsunią? Quote
jonQuilla Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć :loveu::multi: fotek w dalszym ciągu nie mam bo brakuje mi czasu...kto wymyślił tak krótkie doby? :mad: nie mam nawet chwili na dogo więc dlatego Was nie odwiedzam, wybaczcie :oops: jak już wspominałam przyleciała moja siostra i teraz każda noc zarwana, każdy dzień spędzany poza domem :evil_lol::evil_lol: masakra za Salsą na pewno będę tęsknić najbardziej :) pisałam że to dziwne ale pies mnie jedynie w polsce trzyma :evil_lol: gdyby nie Salsuchna to bym poleciała na dłużej do siostry albo zostałabym w szkocji u znajomych :) jednak nie wyobrażam sobie zostawić psa na długi okres czasu :) [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Rinuś Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [I][B]A wiesz, że mam to samo....osttanio myślałam nad wylotem za granicę do pracy...ale nie wyobrażam sobie zostawic w PL Brutusa...bym chyba umarła bez niego...a poza tym wiem, że jakbym go zostawiła i wróciła po np 3 miesiącach to on wyglądałby 5 razy gorzej niż teraz:diabloti: normalnie beczka by z niego była :shake:[/B][/I] Quote
taxelina Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 A jakie szanse na praca mialbyscie za granica? bo psa zabrac za granice to tez nie taki ogromny klopot. Quote
Rinuś Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [I][B]mojego byłego siostra siedzi w Anglii...pracuje w hotelu...na początku mówiła, że masakra była ale teraz nie chce wracać...noo tylko ,że tam też ciężko znaleźć lokum żeby przyjęli z psem...[/B][/I] Quote
taxelina Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]mojego byłego siostra siedzi w Anglii...pracuje w hotelu...na początku mówiła, że masakra była ale teraz nie chce wracać...noo tylko ,że tam też ciężko znaleźć lokum żeby przyjęli z psem...[/B][/I][/QUOTE] Chyba tak ciezko jak w pl? bo w pl nie znalazlam w sumie nic gdzie by chcieli z psem jakbys chcieli wracac :( Quote
Aga&Ganja Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Witam... Właśnie przekopuje Twoją galeryjkę i nie mogę doszukać się zdjęć Salsy... :mad: Co to ma znaczyć? :shake: A tak poza tym, jak się czujesz? Jak zdrówko? Pozdrawiamy cieplusio! :) Quote
Alicja Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [CENTER][COLOR=Red][B][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=5]STO LAT STO LAT I JESZCZE JEDEN I JESZCZE RAZ :multi::multi::multi: naj naj naj lepsiejszego :knajpa:[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR] [IMG]http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1376.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
WeronikaM Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 wszystkiego naj !!!!! :loveu::multi: i ode mnie :) Quote
clockwork Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=Blue][B][SIZE=2]ja też:multi::multi:[/SIZE] życzę Ci spełnienia marzeń i wszystkiego NAJ :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Lucky. Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 100 lat !!! Wszystkiego najlepszego ! A gdzie Salsa bedzie podczas twojego pobytu w Szkocji ? Quote
Tengusia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [CENTER][B]sto lat sto lat niech zyje zyje nam :drink1:[/B] [/CENTER] Quote
jonQuilla Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B][COLOR=Black]deer,[/COLOR] wyrobienie psu paszportu trwa dość długo a ja nie zamierzałabym tam siedzieć nie wiadomo ile czasu więc to bezsensu :) Możliwość mieszkania z psem miałabym bo zarówno siostra w irl. mieszka w miejscu gdzie nikt nie robiłby problemów z tego powodu jak i znajomi w szkocji mogą mieć zwierzaka. [COLOR=Black]Lucky, [/COLOR]ja mieszkam z moją mamą i innymi członkami mojej rodziny więc Salsa zostanie tu gdzie jest :p [COLOR=Black]Aga,[/COLOR] moje zdrówko dobrze, jak pisałam...najgorsze co mi doskwiera to brak czasu :) :roll: [SIZE=5]DZIĘKUJE ŚLICZNIE ZA PAMIĘĆ :loveu::loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts