Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz co ciekawe... jak wchodzę do waszej galerii od razu kicham... siedzę kilka minut i co chwilkę kicham... Zarówno w pracy jak i w domu... Jak to wyjaśnisz :) ?

Już wiem... Psia grypa hahaha

Posted

[quote name='Shel']Kurde, niechcący kliknęłam 'wyrejestruj' przy Waszym temacie i nie wiem jak to teraz odwrócić :placz::placz::placz:?[/quote]

Rozumiem, że chodzi o subskrybowane tematy?

Wystarczy, że już tu coś napisałaś i masz go juz zapisany.

Przynajmniej u mnie tak jest ;)

[QUOTE][B][FONT=Georgia][COLOR=#808000]bo życie to nie je bajka :shake:[/COLOR][/FONT][/B] [/QUOTE]

No nie jest ;)

Posted

[URL]http://images6.fotosik.pl/551/cb625a711001815c.jpg[/URL]

[I][B]bardzo smakowity tyłeczek :eviltong::eviltong: chetnie bym skosztowała :diabloti:[/B][/I]

[I][B]hejooo Kffiatku[/B][/I] :loveu:

Posted

[quote name='Ania!']Rozumiem, że chodzi o subskrybowane tematy?

Wystarczy, że już tu coś napisałaś i masz go juz zapisany.

Przynajmniej u mnie tak jest ;)

No nie jest ;)[/quote]
Dzięki :]
:multi:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no ale przecież obiecałam że dzisiaj (w sumie to wczoraj) wieczorem podam potrawkę z Salsy :cool3:
trochę spóźnione danie co prawda :roll: ale mam nadzieję że nikt nie będzie miał mi tego za złe :razz:

smacznego :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[url]http://images6.fotosik.pl/551/cb625a711001815c.jpg][/url][/quote]Ha ha ja też się poczęstuję:diabloti:

Posted

No czy Ty sobie moja droga w kulki lecisz ? gdzieś zniknęła ?
Jak kurdem leżysz na plaży i sie opalasz to zobaczysz! Nic nie dałaś znać i se sama pojechałaś

Posted

[quote name='Magda25']No czy Ty sobie moja droga w kulki lecisz ? gdzieś zniknęła ?
Jak kurdem leżysz na plaży i sie opalasz to zobaczysz! Nic nie dałaś znać i se sama pojechałaś[/QUOTE]

musze sie dzis rozejrzec dookola moze gdziesik ja spotkam :diabloti:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć laski :multi::loveu:
miło że pamiętacie o nas :razz:

ja od piątku kurwicy dostaję :angryy:
wróciłam z pracy w pt. i netu brak, w sobotę rano dzwonię do tych ode mnie z sieci i mówią że awaria jakaś ale już nad tym pracują...czekałam całą sobotę i net nawet na chwilkę się nie pojawił :shake:
w niedzielę wstaję z nadzieją że może już będzie ale gdzie tam...ani widu ani słychu a w niedziele tylko smsy można do nich słać pod jakiś tam nr. więc szwagier wysłał a koles odpisał że jest na urlopie ale powiadomi kolegów i takim sposobem dzisiaj nadal nie mam w domu internetu :mad: no żesz w pizde jego mać, w kulki sobie polecieli :angryy:
dzwoniłam do nich o 10 rano ale widocznie pracują od 11 bo nikt nie odbierał
teraz jestem w pracy i będę około 12 tam dzwonić :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć laski :multi::loveu:
miło że pamiętacie o nas :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Nie da sie zapomnieć :eviltong:

No weź coś kurde zrób, jak to tak bez netu można żyć ! :p

A na poważnie... w kulki se lecą i tyle!

p.s. a zapłaciłaś rachunek za neta ? :razz::diabloti:

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]no pewnie że zapłaciłam :)
od 7 lat zawsze w terminie im płacę a oni tak się odwdzięczają swojemu najlepszemu klientowi :placz: buraki :mad:

a w robocie mi net strasznie zamula, zresztą są tutaj ograniczenia więc Was nie poodwiedzam póki co :shake:
[/B][/FONT][/COLOR]