Kosmaty Gałganek Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Makabrycznie tu się robi :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='Ania!']Makabrycznie tu się robi :evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] bo życie to nie je bajka :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Shel Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Kurde, niechcący kliknęłam 'wyrejestruj' przy Waszym temacie i nie wiem jak to teraz odwrócić :placz::placz::placz:? Quote
Migori Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Wiesz co ciekawe... jak wchodzę do waszej galerii od razu kicham... siedzę kilka minut i co chwilkę kicham... Zarówno w pracy jak i w domu... Jak to wyjaśnisz :) ? Już wiem... Psia grypa hahaha Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Shel']Kurde, niechcący kliknęłam 'wyrejestruj' przy Waszym temacie i nie wiem jak to teraz odwrócić :placz::placz::placz:?[/quote] Rozumiem, że chodzi o subskrybowane tematy? Wystarczy, że już tu coś napisałaś i masz go juz zapisany. Przynajmniej u mnie tak jest ;) [QUOTE][B][FONT=Georgia][COLOR=#808000]bo życie to nie je bajka :shake:[/COLOR][/FONT][/B] [/QUOTE] No nie jest ;) Quote
Rinuś Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [I][B]Boshe dziewczynyt dogo zjada Wam mózgi :diabloti:[/B][/I] Quote
zuzolandia Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [URL]http://images6.fotosik.pl/551/cb625a711001815c.jpg[/URL] [I][B]bardzo smakowity tyłeczek :eviltong::eviltong: chetnie bym skosztowała :diabloti:[/B][/I] [I][B]hejooo Kffiatku[/B][/I] :loveu: Quote
Shel Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='Ania!']Rozumiem, że chodzi o subskrybowane tematy? Wystarczy, że już tu coś napisałaś i masz go juz zapisany. Przynajmniej u mnie tak jest ;) No nie jest ;)[/quote] Dzięki :] :multi: Quote
Basia&Safi Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [I][B][CENTER]Spać już po 22 !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/CENTER][/B][/I] Quote
Izabela124. Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]no ale przecież obiecałam że dzisiaj (w sumie to wczoraj) wieczorem podam potrawkę z Salsy :cool3: trochę spóźnione danie co prawda :roll: ale mam nadzieję że nikt nie będzie miał mi tego za złe :razz: smacznego :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [url]http://images6.fotosik.pl/551/cb625a711001815c.jpg][/url][/quote]Ha ha ja też się poczęstuję:diabloti: Quote
bianka19 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Siemka Wam dziewczyny :loveu::loveu::loveu: Quote
Migori Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 A ona co? Śpi czy jak ? Wstawaj kurczaki! Quote
Tengusia Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 nie mow ze ty o tej godzinie dalej spisz :eviltong: Quote
Migori Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 No czy Ty sobie moja droga w kulki lecisz ? gdzieś zniknęła ? Jak kurdem leżysz na plaży i sie opalasz to zobaczysz! Nic nie dałaś znać i se sama pojechałaś Quote
Tengusia Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='Magda25']No czy Ty sobie moja droga w kulki lecisz ? gdzieś zniknęła ? Jak kurdem leżysz na plaży i sie opalasz to zobaczysz! Nic nie dałaś znać i se sama pojechałaś[/QUOTE] musze sie dzis rozejrzec dookola moze gdziesik ja spotkam :diabloti: Quote
zuzolandia Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [I][B]hello Kfiatt :loveu: chyba Cie nie zmyło do morza ???:cool3:[/B][/I] Quote
jonQuilla Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć laski :multi::loveu: miło że pamiętacie o nas :razz: ja od piątku kurwicy dostaję :angryy: wróciłam z pracy w pt. i netu brak, w sobotę rano dzwonię do tych ode mnie z sieci i mówią że awaria jakaś ale już nad tym pracują...czekałam całą sobotę i net nawet na chwilkę się nie pojawił :shake: w niedzielę wstaję z nadzieją że może już będzie ale gdzie tam...ani widu ani słychu a w niedziele tylko smsy można do nich słać pod jakiś tam nr. więc szwagier wysłał a koles odpisał że jest na urlopie ale powiadomi kolegów i takim sposobem dzisiaj nadal nie mam w domu internetu :mad: no żesz w pizde jego mać, w kulki sobie polecieli :angryy: dzwoniłam do nich o 10 rano ale widocznie pracują od 11 bo nikt nie odbierał teraz jestem w pracy i będę około 12 tam dzwonić :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
taxelina Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Wow ale przejscia mialas, fajnie ze jestes jednak z nami!!! Quote
Migori Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć laski :multi::loveu: miło że pamiętacie o nas :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nie da sie zapomnieć :eviltong: No weź coś kurde zrób, jak to tak bez netu można żyć ! :p A na poważnie... w kulki se lecą i tyle! p.s. a zapłaciłaś rachunek za neta ? :razz::diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]no pewnie że zapłaciłam :) od 7 lat zawsze w terminie im płacę a oni tak się odwdzięczają swojemu najlepszemu klientowi :placz: buraki :mad: a w robocie mi net strasznie zamula, zresztą są tutaj ograniczenia więc Was nie poodwiedzam póki co :shake: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts