Kosmaty Gałganek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ja od piątku kurwicy dostaję :angryy:[/FONT] [FONT=Georgia]wróciłam z pracy w pt. i netu brak, w sobotę rano dzwonię do tych ode mnie z sieci i mówią że awaria jakaś ale już nad tym pracują...czekałam całą sobotę i net nawet na chwilkę się nie pojawił :shake:[/FONT] [FONT=Georgia]w niedzielę wstaję z nadzieją że może już będzie ale gdzie tam...ani widu ani słychu a w niedziele tylko smsy można do nich słać pod jakiś tam nr. więc szwagier wysłał a koles odpisał że jest na urlopie ale powiadomi kolegów i takim sposobem dzisiaj nadal nie mam w domu internetu :mad: no żesz w pizde jego mać, w kulki sobie polecieli :angryy:[/FONT] [FONT=Georgia]dzwoniłam do nich o 10 rano ale widocznie pracują od 11 bo nikt nie odbierał[/FONT] [FONT=Georgia]teraz jestem w pracy i będę około 12 tam dzwonić :angryy:[/FONT] U mnie w sobotę wyłączyli i dopiero włączyli godzine temu. Najpierw mi facet powiedział, żebym swój komputer sprawdziła :angryy:, a potem, że w poniedziałek bedzie technik to sprawdzi. Więcej telefonu nie odbierali :mad: Quote
doma0905 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 jonQilla - NOVE FoTY bINKI W NASZEJ GALERI . :p STRONA 16 . ;] Quote
jonQuilla Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='Ania!']U mnie w sobotę wyłączyli i dopiero włączyli godzine temu. Najpierw mi facet powiedział, żebym swój komputer sprawdziła :angryy:, a potem, że w poniedziałek bedzie technik to sprawdzi. Więcej telefonu nie odbierali :mad: [FONT=Georgia] potrafią człowieka z równowagi wyprowadzić :shake:[/FONT] [quote name='doma0905']jonQilla - NOVE FoTY bINKI W NASZEJ GALERI . :p STRONA 16 . ;] [FONT=Georgia]spoko, będę odwiedzać to z pewnością zobaczę dopiero co internet odzyskałam i muszę ogarnać kilka rzeczy zaległych :mad: przez tą ich awarię ja nie odbieram neta przez router :shake: musiałam bezpośrednio kabel podłączyć pod pc bo coś się w routerze schrzaniło, ja się na tym nie znam więc musze czekać aż szwagier przybędzie i to zrobi :roll: sąsiadka, która przyleciała na miesiąc i się podłącza pod mój internet będzie zawiedziona jeszcze dzwonie do kolesia po pracy i mówię że dostęp zablokowany w dalszym ciągu a on się pyta czy mam router, mówię że tak na co on "to może pani źle kable powtykała do niego?" :angryy: głupi szowinista myśli że jak baba to nawet kabli nie potrafi podpiąć prawidłowo :mad: [/FONT] Quote
apple Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [FONT=Century Gothic]Odwiń mu z kabla:diabloti: witaj Kwiatuszku:loveu:[/FONT] Quote
Tequila1017 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Siema. :loveu: Współczuje Ci z tym netem.. :roll: Quote
jonQuilla Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Odwiń mu z kabla:diabloti: witaj Kwiatuszku:loveu:[/FONT] [FONT=Georgia] jakbym tego gościa miała gdzieś pod ręką to by dostał nie raz z tego kabla :evil_lol: hej :loveu:[/FONT] [quote name='Mqrtynq']Siema. :loveu: Współczuje Ci z tym netem.. :roll: [FONT=Georgia] cześć :loveu: nie ma co współczuć, to nie koniec świata aczkolwiek uciążliwe :) nawet chcąc coś oglądnąć w tv najpierw podchodziłam do kompa żeby sprawdzić porgram tv w necie :evil_lol:[/FONT] Quote
Basia&Safi Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 jak to dobrze miec TŻ informatyka cco ma serwis komputerwy hihihih :oops: Quote
jonQuilla Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='Basia&Safi']jak to dobrze miec TŻ informatyka cco ma serwis komputerwy hihihih :oops: [FONT=Georgia]takiej to dobrze :) :evil_lol:[/FONT] Quote
Basia&Safi Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 tiaaaa zwłaszcza jak po domu wala sie milion kabelków porozkrecane komputery monitory i co tylko sie da :D:D:D: Quote
jonQuilla Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='Basia&Safi']tiaaaa zwłaszcza jak po domu wala sie milion kabelków porozkrecane komputery monitory i co tylko sie da :D:D:D: [FONT=Georgia] u mnie to się wala i bez serwisu :evil_lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [FONT=Georgia]całkiem zapomniałam przez to wszystko że mam zdjęcia ze spaceru leśnego :razz: Salsy nie za wiele bo nie mogłam na niej ostrości złapać i zdecydowana większość zdjęć była o dupe rozbić więc wyrzuciłam :shake: przy okazji zobaczycie skutki ostatniego sztormu w 3mieście :diabloti: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [FONT=Georgia] jak widać skończyli już robić boisko :shake: teraz Salsa nie będzie miała gdzie blisko domu biegać za frisbee[/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]przy okazji zobaczycie skutki ostatniego sztormu w 3mieście :diabloti:[/FONT] [FONT=Georgia][/FONT] Jasne, sztormu :eviltong: Salsa szalała i rozniosła pół okolicy ;):evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='Ania!']Jasne, sztormu :eviltong: Salsa szalała i rozniosła pół okolicy ;):evil_lol: [FONT=Georgia] tego się obawiałam że ktoś nas rozszyfruje :oops: nie mów nikomu :loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]troche gdańska [/FONT] [FONT=Georgia] póki co starczy :eviltong: [SIZE=7]NA WSTECZU TEŻ SĄ cobyście nie marudziły że zdjęć nie daję :diabloti:[/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]tego się obawiałam że ktoś nas rozszyfruje :oops:[/FONT] [FONT=Georgia]nie mów nikomu :loveu:[/FONT] Dobra, to będzie nasza tajemnica :evil_lol: Zdjęcia piękne :lol::lol: Quote
apple Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [FONT=Century Gothic]Ulalalala....szacun:ylsuper: http://images8.fotosik.pl/112/d91076f825fc767f.jpg[/FONT] Quote
Shel Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Wreszcie foty! A na dzień dzisiejszy już chyba marudzić nie będę, bo już chyba nie przyjdę, bo chyba idę się uczyć. Za dużo chyba? Być może :evil_lol: Papa. Do chybaczenia :P Quote
Migori Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 http://images8.fotosik.pl/112/d91076f825fc767f.jpg - Ci kurde powiem, że fajne to zdjęcie. Efekt zamierzony czy przypadkowy :razz: ? I w ogóle!!! Jakim prawem macie słońce a ja nie!? Pytam sie, na razie grzecznie :mad: Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Doszły dzisiaj do mnie książki, w tym "Zmierzch" :cool3: I zobaczymy co to za cudo :diabloti: Najpierw jednak muszę skończyć "Cień wiatru", akcja dzieje się w Barcelonie, a ktoś tu pisał, że uwielbia to miasto i ma zamiar kiedyś je odwiedzić :razz: Quote
Recommended Posts