Alusia Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [URL]http://images8.fotosik.pl/106/f26094e5a24b5cf1.jpg[/URL] - jeju ona ma prześliczne oczęta :loveu: Quote
C&B Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ale za to kocio jak się na brzuchu położy to ma tak wygodnie - łóżko wodne normalnie :diabloti: Quote
taxelina Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [URL]http://images6.fotosik.pl/547/fd24d62f5cdc24df.jpg[/URL] no wlasnie widze jak sie kochaja :P Te zblizenia na kotka fajne :D Quote
Shel Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [url]http://images8.fotosik.pl/106/f26094e5a24b5cf1.jpg[/url] :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam Was :multi::loveu: Mamy paskudny dzień aż się na dwór nie chce wychodzić...cały czas mży, jest zimno i do dupy. Chciałam dzisiaj porobić zdjęcia ale w taką pogodę i tak guzik z nich by było :shake:[/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Salsa mnie dzisiaj wkurzyła :mad: Poszłam z nią na siQ na podwórko przed dom i coś tam sobie w trawie wąchała, po chwili patrze a ona coś w pysku ma...otwieram i co znalazłam? prezerwatywę :angryy: wytrząsnęłam jej to z mordy bo brzydziłam się dotknąć :shake: Obleśny jest ten mój kundel :roll: Wszystko do tego pyska wpakuje: qpy, padline, gnaty, żywe zwierzęta a teraz jeszcze smakoszem gumek została :placz: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Shel Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 o matko. Współczuję XD. U nas też taka dupiata pogoda, fotek też robić nie będę, ale moze jakiś spacerowy filmik... :diabloti::lol: Quote
Rinuś Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [I][B]jakie słłłłitaśne oczy salsy :loveu:[/B][/I] Quote
taxelina Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Eh widze ze pogoda podobna do tej u nas.. w planach byla wycieczka i zdjecia.. Quote
Kaya93 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Hey :) [URL]http://images8.fotosik.pl/106/9a2c231d91f6e8b3.jpg[/URL] o jaa:loveu: oka piekne:loveu: Quote
Izabela124. Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 U nas też brzydka pogoda :shake::shake::shake: Ale małpa z Salsy Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='jonQuilla'][B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Wszystko do tego pyska wpakuje: qpy, padline, gnaty, żywe zwierzęta a teraz jeszcze smakoszem gumek została :placz:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Suka mojej mamy ma podobne upodobania :roll: Wszystko rozumiem ale te żywe zwierzęta mnie rozwaliły :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [quote name='Shel']o matko. Współczuję XD. U nas też taka dupiata pogoda, fotek też robić nie będę, ale moze jakiś spacerowy filmik... :diabloti::lol:[/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Salsa nawet na spacer nie chce wyjść :evil_lol: przed chwilą wzięłam ją bez smyczy na podwórko, wysikała się pod klatką i z powrotem do domu :evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Rinuś'][I][B]jakie słłłłitaśne oczy salsy :loveu:[/B][/I][/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:cool3::cool3: chcesz to wydłubie i Ci wyślę[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='deer_1987']Eh widze ze pogoda podobna do tej u nas.. w planach byla wycieczka i zdjecia..[/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie lubię jesieni :shake:[/B][/FONT][/COLOR] [quote name='Kaya93']Hey :) [URL]http://images8.fotosik.pl/106/9a2c231d91f6e8b3.jpg[/URL] o jaa:loveu: oka piekne:loveu:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Izabela124.']U nas też brzydka pogoda :shake::shake::shake: Ale małpa z Salsy[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]obrzydliwa małpa :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Ania!']Suka mojej mamy ma podobne upodobania :roll: Wszystko rozumiem ale te żywe zwierzęta mnie rozwaliły :evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]żabki małe połyka, wróbla jej z pyska wyjmowałam...nie wspominając o różnego rodzaju robakach :stupid: *** dzisiaj robiłam porządki w pawlaczu i znalazłam swoje krosno :multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]Salsa nawet na spacer nie chce wyjść :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]przed chwilą wzięłam ją bez smyczy na podwórko, wysikała się pod klatką i z powrotem do domu :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] U mnie to samo :evil_lol::evil_lol: Quote
Migori Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [url]http://images6.fotosik.pl/547/ea9c1e383710fbe2.jpg[/url] "Te Salsa chyba dawno po mordzie nie dostałaś ? :angryy:" Hahaha Taka kochana Kizia Mizia, co Wy od niej chcecie :eviltong: Quote
bianka19 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Jaka niewinna :loveu: Czy te oczy mogą kłamać? :loveu::loveu:;) [url]http://images8.fotosik.pl/106/f26094e5a24b5cf1.jpg[/url] Heejjo. :) Quote
e.v.a Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][/FONT][/COLOR] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Salsa mnie dzisiaj wkurzyła :mad: Poszłam z nią na siQ na podwórko przed dom i coś tam sobie w trawie wąchała, po chwili patrze a ona coś w pysku ma...otwieram i co znalazłam? prezerwatywę :angryy: wytrząsnęłam jej to z mordy bo brzydziłam się dotknąć :shake: Obleśny jest ten mój kundel :roll: Wszystko do tego pyska wpakuje: qpy, padline, gnaty, żywe zwierzęta a teraz jeszcze smakoszem gumek została :placz: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: buahahahahahhahahah czesc dziewuszki :loveu::loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam Was :multi::loveu: Mamy paskudny dzień aż się na dwór nie chce wychodzić...cały czas mży, jest zimno i do dupy. Chciałam dzisiaj porobić zdjęcia ale w taką pogodę i tak guzik z nich by było :shake:[/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Salsa mnie dzisiaj wkurzyła :mad: Poszłam z nią na siQ na podwórko przed dom i coś tam sobie w trawie wąchała, po chwili patrze a ona coś w pysku ma...otwieram i co znalazłam? prezerwatywę :angryy: wytrząsnęłam jej to z mordy bo brzydziłam się dotknąć :shake: Obleśny jest ten mój kundel :roll: Wszystko do tego pyska wpakuje: qpy, padline, gnaty, żywe zwierzęta a teraz jeszcze smakoszem gumek została :placz: [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] buhahaha :roflt: a to ci lobuziara niedobra :diabloti: pociesz sie ze moja jest dokladnie taka sama wszystko do tej mordy bierze :mad: Quote
jonQuilla Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witajcie dziewczynki :loveu::multi: śmiejcie się gupie baby! ;) :evil_lol: a ja naprawdę czasami brzydzę się własnego psa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [COLOR=Black]Tengusia,[/COLOR] dobrze wiedzieć że nie tylko moja sucz jest taka obleśna :diabloti: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
agus5839 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]witam Was :multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Mamy paskudny dzień aż się na dwór nie chce wychodzić...cały czas mży, jest zimno i do dupy. Chciałam dzisiaj porobić zdjęcia ale w taką pogodę i tak guzik z nich by było :shake:[/COLOR][/FONT][/B] [COLOR=olive][FONT=Georgia][B]Salsa mnie dzisiaj wkurzyła :mad:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Poszłam z nią na siQ na podwórko przed dom i coś tam sobie w trawie wąchała, po chwili patrze a ona coś w pysku ma...otwieram i co znalazłam? prezerwatywę :angryy: wytrząsnęłam jej to z mordy bo brzydziłam się dotknąć :shake:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Obleśny jest ten mój kundel :roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Wszystko do tego pyska wpakuje: qpy, padline, gnaty, żywe zwierzęta a teraz jeszcze smakoszem gumek została :placz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=#808000][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=#808000][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=#808000][/COLOR][/FONT][/B] Mó Fadzioch tez wszystko do pyska bierze,ale gumy u niego jeszce nie znalazłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 [quote name='agus5839'] Mó Fadzioch tez wszystko do pyska bierze,ale gumy u niego jeszce nie znalazłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ciesz się :evil_lol: *** mój organizm postanowił mi zafundować powtórkę z rozrywki i znów czuję się do dupy... do lekarza iść nie chcę :shake: miałam na 13 iść do pracy ale poprosiłam kierowniczkę o dzień wolny, teraz idę się jebnąć do wyra z nadzieją że mój żołądek przypomni sobie że lubię go nie czuć :roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ja od tygodnia przeziębienia nie mogę się pozbyć :shake: Dziadostwo przyczepiło się jak rzep do psiego ogona :angryy: Życzę zdrówka :D Quote
Migori Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] żołądek przypomni sobie że lubię go nie czuć :roll: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Odstaw te procenty to żołądek boleć nie będzie :evil_lol: No tsymaj siem i zdrofiej Quote
.Agata. Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Prawie nadrobiłam :evil_lol: Tyle zdjęć że nie ma co cytować - wszystkie piękne :loveu: Super Salsa wygląda z kotowatym - a on też widać dorodny kocur :cool3: Uwielbiam takie wielkie burasy :loveu: Quote
Recommended Posts