Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam Was :multi::loveu:

Mamy paskudny dzień aż się na dwór nie chce wychodzić...cały czas mży, jest zimno i do dupy. Chciałam dzisiaj porobić zdjęcia ale w taką pogodę i tak guzik z nich by było :shake:[/B][/FONT][/COLOR]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Salsa mnie dzisiaj wkurzyła :mad:
Poszłam z nią na siQ na podwórko przed dom i coś tam sobie w trawie wąchała, po chwili patrze a ona coś w pysku ma...otwieram i co znalazłam? prezerwatywę :angryy: wytrząsnęłam jej to z mordy bo brzydziłam się dotknąć :shake:
Obleśny jest ten mój kundel :roll:
Wszystko do tego pyska wpakuje: qpy, padline, gnaty, żywe zwierzęta a teraz jeszcze smakoszem gumek została :placz:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Wszystko do tego pyska wpakuje: qpy, padline, gnaty, żywe zwierzęta a teraz jeszcze smakoszem gumek została :placz:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Suka mojej mamy ma podobne upodobania :roll:

Wszystko rozumiem ale te żywe zwierzęta mnie rozwaliły :evil_lol:

Posted

[quote name='Shel']o matko. Współczuję XD. U nas też taka dupiata pogoda, fotek też robić nie będę, ale moze jakiś spacerowy filmik... :diabloti::lol:[/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Salsa nawet na spacer nie chce wyjść :evil_lol:
przed chwilą wzięłam ją bez smyczy na podwórko, wysikała się pod klatką i z powrotem do domu :evil_lol:
[/B][/FONT][/COLOR]
[quote name='Rinuś'][I][B]jakie słłłłitaśne oczy salsy :loveu:[/B][/I][/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:cool3::cool3: chcesz to wydłubie i Ci wyślę[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='deer_1987']Eh widze ze pogoda podobna do tej u nas.. w planach byla wycieczka i zdjecia..[/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]nie lubię jesieni :shake:[/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Kaya93']Hey :)
[URL]http://images8.fotosik.pl/106/9a2c231d91f6e8b3.jpg[/URL] o jaa:loveu:
oka piekne:loveu:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]cześć :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Izabela124.']U nas też brzydka pogoda :shake::shake::shake: Ale małpa z Salsy[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]obrzydliwa małpa :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Ania!']Suka mojej mamy ma podobne upodobania :roll:

Wszystko rozumiem ale te żywe zwierzęta mnie rozwaliły :evil_lol:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]żabki małe połyka, wróbla jej z pyska wyjmowałam...nie wspominając o różnego rodzaju robakach :stupid:

dzisiaj robiłam porządki w pawlaczu i znalazłam swoje krosno :multi::multi:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]Salsa nawet na spacer nie chce wyjść :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]przed chwilą wzięłam ją bez smyczy na podwórko, wysikała się pod klatką i z powrotem do domu :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[/quote]

U mnie to samo :evil_lol::evil_lol:

Posted

[url]http://images6.fotosik.pl/547/ea9c1e383710fbe2.jpg[/url] "Te Salsa chyba dawno po mordzie nie dostałaś ? :angryy:" Hahaha
Taka kochana Kizia Mizia, co Wy od niej chcecie :eviltong:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][/FONT][/COLOR]
Poszłam z nią na siQ na podwórko przed dom i coś tam sobie w trawie wąchała, po chwili patrze a ona coś w pysku ma...otwieram i co znalazłam? prezerwatywę :angryy: wytrząsnęłam jej to z mordy bo brzydziłam się dotknąć :shake:
Wszystko do tego pyska wpakuje: qpy, padline, gnaty, żywe zwierzęta a teraz jeszcze smakoszem gumek została :placz:
[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: buahahahahahhahahah

czesc dziewuszki :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witam Was :multi::loveu:

Mamy paskudny dzień aż się na dwór nie chce wychodzić...cały czas mży, jest zimno i do dupy. Chciałam dzisiaj porobić zdjęcia ale w taką pogodę i tak guzik z nich by było :shake:[/B][/FONT][/COLOR]

[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

buhahaha :roflt: a to ci lobuziara niedobra :diabloti: pociesz sie ze moja jest dokladnie taka sama wszystko do tej mordy bierze :mad:

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]witajcie dziewczynki :loveu::multi:

śmiejcie się gupie baby! ;) :evil_lol:
a ja naprawdę czasami brzydzę się własnego psa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[COLOR=Black]Tengusia,[/COLOR] dobrze wiedzieć że nie tylko moja sucz jest taka obleśna :diabloti:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]witam Was :multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Mamy paskudny dzień aż się na dwór nie chce wychodzić...cały czas mży, jest zimno i do dupy. Chciałam dzisiaj porobić zdjęcia ale w taką pogodę i tak guzik z nich by było :shake:[/COLOR][/FONT][/B]

[COLOR=olive][FONT=Georgia][B]Salsa mnie dzisiaj wkurzyła :mad:[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Poszłam z nią na siQ na podwórko przed dom i coś tam sobie w trawie wąchała, po chwili patrze a ona coś w pysku ma...otwieram i co znalazłam? prezerwatywę :angryy: wytrząsnęłam jej to z mordy bo brzydziłam się dotknąć :shake:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Obleśny jest ten mój kundel :roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Wszystko do tego pyska wpakuje: qpy, padline, gnaty, żywe zwierzęta a teraz jeszcze smakoszem gumek została :placz:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=#808000][/COLOR][/FONT][/B]
Mó Fadzioch tez wszystko do pyska bierze,ale gumy u niego jeszce nie znalazłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agus5839']

Mó Fadzioch tez wszystko do pyska bierze,ale gumy u niego jeszce nie znalazłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ciesz się :evil_lol:

mój organizm postanowił mi zafundować powtórkę z rozrywki i znów czuję się do dupy... do lekarza iść nie chcę :shake:
miałam na 13 iść do pracy ale poprosiłam kierowniczkę o dzień wolny, teraz idę się jebnąć do wyra z nadzieją że mój żołądek przypomni sobie że lubię go nie czuć :roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] żołądek przypomni sobie że lubię go nie czuć :roll:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Odstaw te procenty to żołądek boleć nie będzie :evil_lol:

No tsymaj siem i zdrofiej

Posted

Prawie nadrobiłam :evil_lol:

Tyle zdjęć że nie ma co cytować - wszystkie piękne :loveu:

Super Salsa wygląda z kotowatym - a on też widać dorodny kocur :cool3: Uwielbiam takie wielkie burasy :loveu: